Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

w bańkę nie wchodzi 🤭😁🙈

Sąsiad wsadził głowę w bańkę jak był mały by napić się mleka-niestety uszy się odwinely i wystąpił problem🤦

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

5 to w buty 10-12cm ale szarego mniejsza przepuszczalność

To ja wiem no, ale 🤷‍♂️🥺

Przed chwilą, Agrest napisał:

Powiedz mu że 5cm to niech sobie pod tyłek podłoży, będzie mu cieplej.

Mam 15cm od północy i bez rewelacji. Od południa 10cm.

Na mniej jak 15 się nie gódź

A mówił właśnie, że jak na 5cm usiądzie to ciepło i tyle wystarczy 🙊🙊🙊 U nas jest na 1,5 pustaka+ kratówka w środku 👀

Opublikowano

Belaruss nie chce mnie się bo bym podjechał to bym podpowiedział 😀 mam znajomego co mi pewne rzeczy wytłumaczył i nie chodzi o budowlankę ..... gość po zawodówce ale nie jeden po siedmiu fakultetach nie ma takiej wiedzy i doświadczenia

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

jak się nie da ? wszystko się da jak sie ,,da,, 😀

Najchetniej to bym wyburzyl ten dobudówek,ale tam zboze na srute i srutownik wiec bardzo wazny. Wtedy bym i tą wiatke rozmontowal i dwie dziury wykuł i zetorem bym wyciągał, ale ten dobudówek nie do ruszenia a pontej stronie krowy stoją.i jak na pastwisko to wtedy akcja szybka z obornikiem

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Belaruss nie chce mnie się bo bym podjechał to bym podpowiedział 😀 mam znajomego co mi pewne rzeczy wytłumaczył i nie chodzi o budowlankę ..... gość po zawodówce ale nie jeden po siedmiu fakultetach nie ma takiej wiedzy i doświadczenia

Zrobie fotke to pokaze jak to wyglada

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Powiedz mu że 5cm to niech sobie pod tyłek podłoży, będzie mu cieplej.

Mam 15cm od północy i bez rewelacji. Od południa 10cm.

Na mniej jak 15 się nie gódź

Na jednej chacie mamy 5cm i gorąco jak w ulu. 

Opublikowano
kris91 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał: 5 to w buty 10-12cm ale szarego mniejsza przepuszczalność To ja wiem no, ale 🤷‍♂️🥺  

,,ale,, to górale na skale.... też będę ocieplał...

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Dawaj budowlane doświadczenie mam ,,syn murarza,, 😉😀

kris91 napisał:

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dokłada Ci do tego? Jak nie to co on ma do powiedzenia 

Ale teoretycznie dom nie mój jakby 🙊🙊🙊🙊

inwestor to kto ?

radekz200 napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

,,ale,, to górale na skale.... też będę ocieplał...

Sławek dostałeś po 3 zł i szalejesz 😂 a to nowy akumulator a to to 

życie zbyt krótkie by przez palce przeleciało ....

Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Najchetniej to bym wyburzyl ten dobudówek,ale tam zboze na srute i srutownik wiec bardzo wazny. Wtedy bym i tą wiatke rozmontowal i dwie dziury wykuł i zetorem bym wyciągał, ale ten dobudówek nie do ruszenia a pontej stronie krowy stoją.i jak na pastwisko to wtedy akcja szybka z obornikiem

Jak dobudówka jakaś pierdoła to rób tak żeby w przyszłości było wygodnie i sprawnie.

Jeśli jest możliwość rezygnacji z tej małej pierdół za 70000 to sam widzisz ile możesz w przebudowę i funkcjonalność włożyć.

Opublikowano

najważniejszy ten co płaci 😁

Agrest napisał:

Jeśli jest możliwość rezygnacji z tej małej pierdół za 70000 to sam widzisz ile możesz w przebudowę i funkcjonalność włożyć.

za taką kasę to silosy można postawić i przy nich konkretny budynek a zamiast mielić mobilną zamawiać i silos 5t na śrutę

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Co Wam powiem to powiem, ale jak wyszedł ja z kościoła, to tak ciepło od słońca w pysk było jakby wiosna była i ani jednej chmurki na niebie 👀👀👀👀

To co ty w kościele byłeś i na forum pisałeś?

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bananek napisał:

kris91 napisał:

Taaaaa, nie w tym przypadku, nie możemy się dogadać co do grubości 👀

Nawilż, wejdzie.

w bańkę nie wchodzi 🤭😁🙈

Namaślił.... 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v