Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Pytanie na szybkosci

Czy jak zamówię ma allegro to czy córka może za mnie zapłacić blikiem.

Ja mam smart ale nie mam płatnosci

Ona nie ma konta na allegro a ma płatmosci bilkiem.

tak, wybierz płatność blik

• Thanks 1
Opublikowano

Nie wiem jak masz te budynki, ale pomiędzy ceną 25 a 75000 jest przepaść.

I coś mi się wydaje że prościej i taniej będzie trochę zmodernizować wjazdy niż zarobić na tą różnicę.

Czasem może wystarczy zamurować wjazd a wykuć w innym bardziej pasującym miejscu???

1 minutę temu, kris91 napisał:

Ehhhhh, ja to muszę mieć ciągle pod górkę 😒😒😒😒😒

Na piętro do kobiety wejść?🤔🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Na piętro do kobiety wejść?🤔🤣

To to to najmniejszy problem, na czworaka bym się wdrapał tam 🙊🙊🙊 Negocjacje prowadzę z ojcem i no nie jest to łatwe 😒

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Pytanie na szybkosci

Czy jak zamówię ma allegro to czy córka może za mnie zapłacić blikiem.

Ja mam smart ale nie mam płatnosci

Ona nie ma konta na allegro a ma płatmosci bilkiem.

pożycz Jarkowi .... https://youtu.be/hW3Z8GrD0Pw

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Taaaaa, nie w tym przypadku, nie możemy się dogadać co do grubości 👀

Postawcie na grubszy. Pewnie o ocieplenie chodzi.

Zobacz świeżo założony temat. Tam gość poleca 25cm styropianu

Opublikowano

Ale to za cienki będzie, chce położyć grubszy "ale nie, ale nie, łuparty" 🙊🙊🙊

Agrest napisał:

Postawcie na grubszy. Pewnie o ocieplenie chodzi. Zobacz świeżo założony temat. Tam gość poleca 25cm styropianu

Ja chce minimum 15cm, a ojciec maksymalnie 5cm 🥺🥺🥺🥺 Gdyby to było na piśmie, to bym pomyślał że 1 wcięło 👀

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

I coś mi się wydaje że prościej i taniej będzie trochę zmodernizować wjazdy niż zarobić na tą różnicę.

Czasem może wystarczy zamurować wjazd a wykuć w innym bardziej pasującym miejscu???

No właśnie sie nie da nic wykuc,tzn z jednej strony zaslania dobudówek do stodoly a z drugiej stoi wiata mala(kiedys siewnik tam stal,teraz bele tam.sie podwozi zeby bylo blizej). A z drugiej strony obory to nie ma.warunkow.bo dobudowany budynek.na chlodnie i "parnica". Zobaczylem ze w tym zetelmayerze brak wyjscia na 3.sekcje. 

@gregor1284 no wlasnie ten metr by uszedl jakos, jutro jade.ogladac schaffery 0,9-1,2m

Zobacze ile bedzie chcial kasy ten facet.

Opublikowano
kris91 napisał:

Agrest napisał:

Postawcie na grubszy. Pewnie o ocieplenie chodzi. Zobacz świeżo założony temat. Tam gość poleca 25cm styropianu

Ja chce minimum 15cm, a ojciec maksymalnie 5cm 🥺🥺🥺🥺 Gdyby to było na piśmie, to bym pomyślał że 1 wcięło 👀

5 to w buty 10-12cm ale szarego mniejsza przepuszczalność

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

12 minut temu, Agrest napisał:

No właśnie sie nie da nic wykuc,tzn z jednej strony zaslania dobudówek do stodoly a z drugiej stoi wiata mala(kiedys siewnik tam stal,teraz bele tam.sie podwozi zeby bylo blizej). A z drugiej strony obory to nie ma.warunkow.bo dobudowany budynek.na chlodnie i "parnica". Zobaczylem ze w tym zetelmayerze brak wyjscia na 3.sekcje. 

@gregor1284 no wlasnie ten metr by uszedl jakos, jutro jade.ogladac schaffery 0,9-1,2m

Zobacze ile bedzie chcial kasy ten facet.

jak się nie da ? wszystko się da jak sie ,,da,, 😀

Opublikowano
6 minut temu, kris91 napisał:

Dokłada Ci do tego? Jak nie to co on ma do powiedzenia 

Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

Powiedz mu że 5cm to niech sobie pod tyłek podłoży, będzie mu cieplej.

Mam 15cm od północy i bez rewelacji. Od południa 10cm.

Na mniej jak 15 się nie gódź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v