Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

2 etaty na chwile obecną, ogony na wybiegu i trzeba pilnowac bo zaraz im sie znudzi, a w domu niańka na 101% przygotowujemy skrzydelka "notylka", jeszcze pszczółkę mamy zrobić 🙆‍♂️

20221021_102445.jpg

Ojciec najlepszą matką. 😉

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Ojciec najlepszą matką. 😉

Cos w tym jest. Ale jakies dziwne zjawisko zaobserwowalismy. Jak wracam z roboty o 23 to dzieci spią, a jak jestem w domu to do tej 23 moglyby nie spac. Dzisiaj o 4 córka sie obudzila i drze sie ze do mnie na ręce chce

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ehhh @Belaruss820 aż ci współczuję że tak od rana musisz walczyć z notylkiem 🙉

A ja se dopiero wstaje z łóżka hihi 🤭🤭

Na nogach bylem o 4 ale jak zasnęła corka to kolo 5 poszedlem spac i od 6 na nogach. Za 2 godziny po syna do przedszkola jechac a z tym to.dopiero bedzie. Juz sobie klocki lego ubzdurał ze kupimy,ale.ojciec nie kupi?

Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Cos w tym jest. Ale jakies dziwne zjawisko zaobserwowalismy. Jak wracam z roboty o 23 to dzieci spią, a jak jestem w domu to do tej 23 moglyby nie spac. Dzisiaj o 4 córka sie obudzila i drze sie ze do mnie na ręce chce

Córusie są tatusiów. Moja już dorosła a też czasem w żartach na kolana się pcha

Opublikowano
8 minut temu, DANDYS napisał:

obszarowcowi pozwolilem buraki pryzmowac na moim polu🙆‍♂️no ale zawsze jak coś potrzebuje to przyjedzie i zrobi to nie wypadało

A czemu by nie pozwolić 

Jak pole puste to niech se chłop sypie 

6 minut temu, konteno napisał:

no a jak , wiesz jak władkiem fajnie sie po lesie jeździ ;)

Nie wim nie mam i nie chce mieć tego cudu techniki 🙈

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Jaka lokatorka 🤔 ja śpię wygodnie... Całe łóżko dla mnie 🤭

No to nie będziesz jadł śniadania. Chyba, że sam se zrobisz. 🤔 A jakbyś miał lokatorkę i sprawił się jak trzeba to by może do łóżka podała 🤣😂

• Haha 1
Opublikowano
hubertb napisał:

Przysłowie mówi dasz palec to weźmie rękę. Sypać może tylko jak znam życie gościnności może nadużyć. Oby nie!

nie on Panie, jedyny co nie po ora drog, nikomu nie w ora się, nikomu nie jeździ po polach , a jest takich dwóch co właśnie tak robi, im bym nie pozwolił

i pszenicę ma mi zasiać 😄

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

No to nie będziesz jadł śniadania. Chyba, że sam se zrobisz. 🤔 A jakbyś miał lokatorkę i sprawił się jak trzeba to by może do łóżka podała 🤣😂

Nie ma co za dużo jeść bo przytyje 😜

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

nie on Panie, jedyny co nie po ora drog, nikomu nie w ora się, nikomu nie jeździ po polach , a jest takich dwóch co właśnie tak robi, im bym nie pozwolił

Takich się ceni i im pomaga masz rację. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v