Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
gregor1284 napisał:

32 minuty temu, slawek74 napisał:

nie znam... 😁 nie po naszemu gadajom 🤪

Żebyś napisał że nie piszą po waszemu to jeszcze był bym w stanie uwierzyć 

26 minut temu, donweter1989 napisał:

A mój pochopny zakup. Kupiłem kiedyś za grosze na dzikusa. Działać działa, ale irytuje liczba ramion, szerokość robocza i brak tandemu. Laczki dałem szersze, bo w oryginale były kolarzówki .

Ciężko to miałem sprzedać bo wszyscy wiedzieli to czego dowiedziałeś się po czasie 

przyjemniaczek z ciebie .... mi też to dziadostwo chciałeś wcisnąć ....

Karol6130 napisał:

Marek, a tyle starczy

Czy krowa też zabrać?

trzydziestkę chociaż zostaw 🙆‍♂️🤭

Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

Ukrainki tam siedzą 

Jak na którą mówią tania to wcale nie znaczy że ona mało bierze. Kolega mi mówił 

23 minuty temu, HF86 napisał:

daj Pan spokój. 

ich mężowie już tu są 🥺

O haefiątko nie uwierzysz, pisowce nam jedną sale odwołały 😂 ale my już wiedzieli ze tak będzie i kilka innych w zanadrzu 

11 minut temu, Karol6130 napisał:

Marek, a tyle starczy

Czy krowa też zabrać?

IMG_20220903_211158.jpg

Woźnym zostałeś? 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Po UJ mnie 30 jak mnie fynda obiecałeś😉

Ja chłopak skromny i chciałem dwa lamborghini 😉

Jedno do pola, drugie do kościoła😉

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

Jakie dziadostwo? U was chyba torfów nima żeby to tonęło, przy niemeyerze mam takie same koła i się nie topi tyle że tam były dwa a tu 6. Szerokość grabienia? Do 30 chyba to chciałeś to akurat bo by większą ją obalała. Trzeba superlatyw się dopatrywać a nie mieć pesymistyczne nastawienie jak donweter po zakupie 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak na którą mówią tania to wcale nie znaczy że ona mało bierze. Kolega mi mówił 

O haefiątko nie uwierzysz, pisowce nam jedną sale odwołały 😂 ale my już wiedzieli ze tak będzie i kilka innych w zanadrzu 

Woźnym zostałeś? 

Chcial bym. 

W końcu to państwowa robota, i cały czas lejesz wodę😂

Opublikowano
2 minuty temu, donweter1989 napisał:

Dla mnie to i tak fajny przeskok względem poprzedniej zgrabiarki. 

No ładnie czysto to grabi ale to jest dobre jak Masz jakiegoś emeryta dożywotnika co chce mu się pomagać i ma czas tym jeździć grabic. Żeby wcześniej ukraińce się zafascynowali rolnictwem to by i została ale ich to znów może obsługa przerosnąć. Kumpel kiedyś pomagał zgrabiac to normalnie na kołach to przyciągnął 4km z łąki bo nie wiedział że to trzeba podnieść do transportu 😂

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Chcial bym. 

W końcu to państwowa robota, i cały czas lejesz wodę😂

A ja bardzo mocno bym nie chciał 🙆‍♂️ na palacza do szkoły u nas szukają. 8tys wypłaty 

Opublikowano
11 minut temu, donweter1989 napisał:

względem poprzedniej zgrabiarki. 

🤔

Screenshot_2022-09-03-21-41-54-13.jpg

Opublikowano

Janusz, i Ty nie wziął 🙆‍♂️ sasza by palił i kasa by leciała. 

Czy ja palę, ja palę cały czas 

Kiedyś to filmy byli 

Oj Janusz, Ty bardziej osa a nie czart

Prawdziwy Janusz 2 zł podniósł 

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

A ja bardzo mocno bym nie chciał 🙆‍♂️ na palacza do szkoły u nas szukają. 8tys wypłaty 

Zważając, że może nie mieć co palić to robota może się okazać  strzałem w 10. ;) 

Opublikowano

Nie wziął bo 8 tysięcy płacą ale ze swoim opałem trzeba przyjść 🤷‍♂️

Przed chwilą, Leszy napisał:

Zważając, że może nie mieć co palić to robota może się okazać  strzałem w 10. ;) 

Też napisałem że opał musi palacz ogarnąć już w tej kasie 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

U kobiet dziura mała ale tam wszystkie te sprzęty wejdą i gospodarka cała  tyż 

Dlatego bezpieczniej się w żenić w gospodarka, przynajmniej nie stracisz gospodarki 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie wziął bo 8 tysięcy płacą ale ze swoim opałem trzeba przyjść 🤷‍♂️

Też napisałem że opał musi palacz ogarnąć już w tej kasie 

Foli i opon nie mata 😉

Opublikowano
7 minut temu, szwagier24 napisał:

Nie koniecznie, kupiłem 80 i coś za Grudziądza 3 muszę pomyslec.

Będę miał jesienią krone mustang 120 4 skiby, w granicach 12 tyś. 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Dlatego bezpieczniej się w żenić w gospodarka, przynajmniej nie stracisz gospodarki 

Też ta Sławkówna to musi dobra partia być, koszule odziewaj i rwij czym prędzej 

3 minuty temu, donweter1989 napisał:

07b457-zgrabiarko-przewracarka-do-siana-inne-pojazdy-i-maszyny-zdjecia.jpg

Wolę tą na pierwszym zdjęciu 

Opublikowano

Zbierają folie na bieżąco. Oj by mogła afera być jak by się ukry za te nauczycielki zaczęli brać 🙆‍♂️ jeden taki jest ze i na trzeźwo mu nic nie brak a jeden taki ze fryknie trochę to pies na baby się robi że szok 😂 pytał się o taką znajomą i mówię ona już ma rodzić a Ty za krycie byś się brał? Skwitował krótko "taka ładna dziewcak a jakiś cham ją zepsuł. Myślał pewno że ta ci..a to cadzonka i na..bał do pełna" 😂

7 minut temu, donweter1989 napisał:

07b457-zgrabiarko-przewracarka-do-siana-inne-pojazdy-i-maszyny-zdjecia.jpg

Co to ma za dziwny "dyszel"? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v