Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gregor1284 napisał:

32 minuty temu, slawek74 napisał:

nie znam... 😁 nie po naszemu gadajom 🤪

Żebyś napisał że nie piszą po waszemu to jeszcze był bym w stanie uwierzyć 

26 minut temu, donweter1989 napisał:

A mój pochopny zakup. Kupiłem kiedyś za grosze na dzikusa. Działać działa, ale irytuje liczba ramion, szerokość robocza i brak tandemu. Laczki dałem szersze, bo w oryginale były kolarzówki .

Ciężko to miałem sprzedać bo wszyscy wiedzieli to czego dowiedziałeś się po czasie 

przyjemniaczek z ciebie .... mi też to dziadostwo chciałeś wcisnąć ....

Karol6130 napisał:

Marek, a tyle starczy

Czy krowa też zabrać?

trzydziestkę chociaż zostaw 🙆‍♂️🤭

Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

Ukrainki tam siedzą 

Jak na którą mówią tania to wcale nie znaczy że ona mało bierze. Kolega mi mówił 

23 minuty temu, HF86 napisał:

daj Pan spokój. 

ich mężowie już tu są 🥺

O haefiątko nie uwierzysz, pisowce nam jedną sale odwołały 😂 ale my już wiedzieli ze tak będzie i kilka innych w zanadrzu 

11 minut temu, Karol6130 napisał:

Marek, a tyle starczy

Czy krowa też zabrać?

IMG_20220903_211158.jpg

Woźnym zostałeś? 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Po UJ mnie 30 jak mnie fynda obiecałeś😉

Ja chłopak skromny i chciałem dwa lamborghini 😉

Jedno do pola, drugie do kościoła😉

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

Jakie dziadostwo? U was chyba torfów nima żeby to tonęło, przy niemeyerze mam takie same koła i się nie topi tyle że tam były dwa a tu 6. Szerokość grabienia? Do 30 chyba to chciałeś to akurat bo by większą ją obalała. Trzeba superlatyw się dopatrywać a nie mieć pesymistyczne nastawienie jak donweter po zakupie 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak na którą mówią tania to wcale nie znaczy że ona mało bierze. Kolega mi mówił 

O haefiątko nie uwierzysz, pisowce nam jedną sale odwołały 😂 ale my już wiedzieli ze tak będzie i kilka innych w zanadrzu 

Woźnym zostałeś? 

Chcial bym. 

W końcu to państwowa robota, i cały czas lejesz wodę😂

Opublikowano
2 minuty temu, donweter1989 napisał:

Dla mnie to i tak fajny przeskok względem poprzedniej zgrabiarki. 

No ładnie czysto to grabi ale to jest dobre jak Masz jakiegoś emeryta dożywotnika co chce mu się pomagać i ma czas tym jeździć grabic. Żeby wcześniej ukraińce się zafascynowali rolnictwem to by i została ale ich to znów może obsługa przerosnąć. Kumpel kiedyś pomagał zgrabiac to normalnie na kołach to przyciągnął 4km z łąki bo nie wiedział że to trzeba podnieść do transportu 😂

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Chcial bym. 

W końcu to państwowa robota, i cały czas lejesz wodę😂

A ja bardzo mocno bym nie chciał 🙆‍♂️ na palacza do szkoły u nas szukają. 8tys wypłaty 

Opublikowano
11 minut temu, donweter1989 napisał:

względem poprzedniej zgrabiarki. 

🤔

Screenshot_2022-09-03-21-41-54-13.jpg

Opublikowano

Janusz, i Ty nie wziął 🙆‍♂️ sasza by palił i kasa by leciała. 

Czy ja palę, ja palę cały czas 

Kiedyś to filmy byli 

Oj Janusz, Ty bardziej osa a nie czart

Prawdziwy Janusz 2 zł podniósł 

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

A ja bardzo mocno bym nie chciał 🙆‍♂️ na palacza do szkoły u nas szukają. 8tys wypłaty 

Zważając, że może nie mieć co palić to robota może się okazać  strzałem w 10. ;) 

Opublikowano

Nie wziął bo 8 tysięcy płacą ale ze swoim opałem trzeba przyjść 🤷‍♂️

Przed chwilą, Leszy napisał:

Zważając, że może nie mieć co palić to robota może się okazać  strzałem w 10. ;) 

Też napisałem że opał musi palacz ogarnąć już w tej kasie 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

U kobiet dziura mała ale tam wszystkie te sprzęty wejdą i gospodarka cała  tyż 

Dlatego bezpieczniej się w żenić w gospodarka, przynajmniej nie stracisz gospodarki 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie wziął bo 8 tysięcy płacą ale ze swoim opałem trzeba przyjść 🤷‍♂️

Też napisałem że opał musi palacz ogarnąć już w tej kasie 

Foli i opon nie mata 😉

Opublikowano
7 minut temu, szwagier24 napisał:

Nie koniecznie, kupiłem 80 i coś za Grudziądza 3 muszę pomyslec.

Będę miał jesienią krone mustang 120 4 skiby, w granicach 12 tyś. 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Dlatego bezpieczniej się w żenić w gospodarka, przynajmniej nie stracisz gospodarki 

Też ta Sławkówna to musi dobra partia być, koszule odziewaj i rwij czym prędzej 

3 minuty temu, donweter1989 napisał:

07b457-zgrabiarko-przewracarka-do-siana-inne-pojazdy-i-maszyny-zdjecia.jpg

Wolę tą na pierwszym zdjęciu 

Opublikowano

Zbierają folie na bieżąco. Oj by mogła afera być jak by się ukry za te nauczycielki zaczęli brać 🙆‍♂️ jeden taki jest ze i na trzeźwo mu nic nie brak a jeden taki ze fryknie trochę to pies na baby się robi że szok 😂 pytał się o taką znajomą i mówię ona już ma rodzić a Ty za krycie byś się brał? Skwitował krótko "taka ładna dziewcak a jakiś cham ją zepsuł. Myślał pewno że ta ci..a to cadzonka i na..bał do pełna" 😂

7 minut temu, donweter1989 napisał:

07b457-zgrabiarko-przewracarka-do-siana-inne-pojazdy-i-maszyny-zdjecia.jpg

Co to ma za dziwny "dyszel"? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v