Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wszystko cacy, chce opłacić ogłoszenie i doopa. " coś poszło nie tak"

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Ty jak Kononowicz, też jednemu pamiątkę w aucie po podwózce zostawił.

Nie tylko jednemu z tego co pamiętam.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Robita jutro? Święto jakieś wielkie ponoć a i odpust w parafiji

Normalny dzień, od rana zaplanowane zajęcia - na 5.30 umówiony z somsiadem przegląd u owadów a potem podorywki i sianie poplonów. Jak sił starczy to popołudniu posejdon - to wariant do przeprowadzenia jeśli nie będzie padać lub tylko kropić. Jeśli będzie lało od samego rana to tylko posejdon. 

Opublikowano
24 minuty temu, Pafnucy napisał:

znaczy... od połowy ostre??

Znaczy, za tydzień za wcześnie zebrane. Wtedy przy ogonku by szklanka mleka nie wystarczyła, a koniec papryczki już by przypiekł

24 minuty temu, Pafnucy napisał:

znaczy... od połowy ostre??

Znaczy, za tydzień za wcześnie zebrane. Wtedy przy ogonku by szklanka mleka nie wystarczyła, a koniec papryczki już by przypiekł

Opublikowano
32 minuty temu, Pafnucy napisał:

kasa za jeżdżenie po lesie??

za grzyby , znajoma z roboty chciała qrek qpić i w słoiki zrobić to 100 za kilo ale jaka tam prawda to hvj wie bo to przekupa jak wszystkie i od tego gadania już zachrypła , w sumie większość takich u nas w robicie bez względu na wiek czy stan cywilny że oprócz roboty to 8 godzin gadania

27 minut temu, malaczarna napisał:

Nie ma takich... 

jak jakaś uzależniona finansowo od mężczyzny to będzie mu posłuszna

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

za grzyby , znajoma z roboty chciała qrek qpić i w słoiki zrobić to 100 za kilo ale jaka tam prawda to hvj wie bo to przekupa jak wszystkie i od tego gadania już zachrypła , w sumie większość takich u nas w robicie bez względu na wiek czy stan cywilny że oprócz roboty to 8 godzin gadania

jak jakaś uzależniona finansowo od mężczyzny to będzie mu posłuszna

Nie wiem w Lidlu są po 75 za kg przeważnie rozdaje znajomym bo mam lekkiego pierdolca na punkcie zbierania grzybków, jem tylko pieczarki. Nigdy nie byłam zależna od faceta i nie mam zamiaru być zależna. 

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Spróbuj odświeżyć i poczekać.

Kilka razy tak miałem a płatność przechodziła 

Chujostwo j**ane nie dość że drogie te ogłoszenia to jeszcze problemy robią 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie planuję i nie przewiduję... @konteno raczej też.

Dalej nie pojmuje jak w tym wieku można odczuwać niechęć do kobiet

1 minutę temu, Desperado napisał:

I bardzo dobrze, bo trup gęsto mógłby się ścielać.

Zabijam spojrzeniem, nie muszę się odzywać 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Robita jutro? Święto jakieś wielkie ponoć a i odpust w parafiji

Do południa jutro u mnie święto objawienie czy przemienie pańskie i ojciec zawsze gadal że tak samo jak i 1 sierpnia tak i 6 do południa przy zbożu się nie robi

Opublikowano

Eh co za dzień. Jeszcze na wieś wyjść, piwo wypić i lulu. Do obiadu dobrze szło, a potem to już wiadomo. Ale mamuśka się uparła. Wyciek spod ciepka, uszczelniacze na skrzyni ch*j trafił. Zekleszczona skrzynia w zetorze 😂.

To jest ch*j. Na skrzyżowaniu zakleszczenie wystąpiło 😂😂😂

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

Ja tylko trochi. 

Jakie bele robisz? Znaczy jakiej wielkości? 

Dzisiaj w sumie 120 kulek pykło. 

Pafnuś 130 

Opublikowano
13 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

O przepraszam bardzo, dwukołówka czy rozrzutnik dla mnie nie robi problemu. Kobiety to są dla mnie złe stworzenia i u mnie nie miałaby decyzyjności, może poza uznaniem za stosowne zrobienie prania 

A gdzie na kombajn, za nowoczesna, zamiast ziarko na ząb wziąć to cudami mierzy, ech to nie dla dziadów.

U mnie kobieta to nie miałaby być osoba decyzyjna, żadnych skomplikowanych zadań. Bo jak sam coś sp*erdolę to chodzę jak struty cały dzień ale na innych się nie wyżywam bo sam zepsułem ale jakby ona zepsuła to by się to na niej odbiło...

Napisz wprost że szukasz parobka do roboty

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Zabijam spojrzeniem, nie muszę się odzywać 

Mnie nie rusza zabójcze spojrzenie, ale jak jesteś z kobietą to trzeba ją szanować, to nie jest parobek, ani niewolnik.

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

No i od 11 do 17,30 12 ha z przejazdami poturlane, a na trasie wyścigi pras

IMG_20220805_103825.jpg

Ile kulek uturlałeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v