Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Przecież to Mezalians szlachcianka z chłopem🤭😁

Jak chłop ma dobry cep idobrze wymłóci to i mezaliansa nie będzie 😉

Na mnie też nie bardzo teście patrzyli 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Sprzedana.

Teraz na dołku jestem z koprem

Ja nie jestem. Nie było zapotrzebowania.

Czytałem że walkę miałeś.

Jak fasolka?

No i koper

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Zakupy zrobić i do domu 🙊

received_1505160123271663.jpeg

sporo cukru kupujesz

Opublikowano
Przed chwilą, PAN88 napisał:

Ja nie jestem. Nie było zapotrzebowania.

Czytałem że walkę miałeś.

Jak fasolka?

No i koper

Fasolę 11 do szturmu a koper 15 zł ale słabe zejście.

Teraz ładna fasola to 14 zł bo braki sa

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, 6465 napisał:

Chodziłem z chłopakiem do szkoły co miał siostrę z tego samego rocznika i nie byli bliźniakami.

ze mną 7 dmego marca 8 jeszcze druga w grudniu 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

😉

Na mnie też nie bardzo teście patrzyli 

A czemu 🤔 przecież Ty Marek porządny , zaradny i pracowity facet 

Opublikowano
Przed chwilą, Dziad932 napisał:

sie przez chwilę nie poznali. ale tylko przez chwilę,.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Dziad932 napisał:

Bo to jest wpisane w definicje posady teścia/teściowej... 

Edytowane przez szymon09875
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Dziad932 napisał:

nikt nie lubi jak ktoś mu córkę wychendorzy.

a jeszcze za ścianą 🤣

Opublikowano

ale to źle że kobieta Dziad932 nie chce mieszkać z teściami? No ja osobiście bym nie chciał też. Mam dom u siebie duży. Ponad 100m2 dla siebie z osobnym wejściem a i tak dom będę budował. Swoje podwórko itp. Nam się tak wydaje że to tak fajnie bo nikt z was pewnie do kogoś do domu nie szedł mieszkać ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A nie wiem, kupiona wiosną od @krilan06, może on coś będzie wiedział co to za model 

Dach ogólnie do wymiany, prawdopodobnie na taki wysoki jak na żółtej c330m

Kiedyś wiedziałem co to za model, musiałbym trochę poszperać

• Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, Dziad932 napisał:

Ale gospodarki nie miałem i w polu nie potrafiłem robić, a może za bidny h*j ich wie nie pytałem

6 minut temu, stempos1980 napisał:

I mnie Teść złoty chłop ale teściowa działa na uzębienie🙄

Już pisałem wcześniej że z teściu lux a o teściowej nie pisze bo jak mam źle to lepiej wcale 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Ten to lichy, szkoda całego tego procederu 

A jaki wg Ciebie lepszy? Pewnie jakis dziadowski niemiecki z lidla? Tym słodzę 2 łyżeczki, a innym misze 2,5.

@hubertb i sprawa sie wyjasnila. Dowiedzialem sie ze ciezko bedzie z naprawą i lepiej wyjdzie kupic nowy.

Opublikowano
7 minut temu, Kierownik napisał:

ale to źle że kobieta Dziad932 nie chce mieszkać z teściami? No ja osobiście bym nie chciał też. Mam dom u siebie duży. Ponad 100m2 dla siebie z osobnym wejściem a i tak dom będę budował. Swoje podwórko itp. Nam się tak wydaje że to tak fajnie bo nikt z was pewnie do kogoś do domu nie szedł mieszkać ;)

Jak nie jak tak, mam wspólne wejście na korytarzu  jedni w lewo drudzy w prawo i tyle, osobne kuchnie  choć obiady jemy razem a resztę każdy u siebie siedzi 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

A jaki wg Ciebie lepszy? Pewnie jakis dziadowski niemiecki z lidla? Tym słodzę 2 łyżeczki, a innym misze 2,5.

@hubertb i sprawa sie wyjasnila. Dowiedzialem sie ze ciezko bedzie z naprawą i lepiej wyjdzie kupic nowy.

Cukier od pfeifera dużo wydajniejszy, tyle że ja kupuje w tych większych workach 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v