Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Teraz godzina szczytu mam pytanie.

Nim je zadasz to ranek nastanie🤣

Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi o ten kji na polu z bukietem z ziela od kąd żyję to takiego czegoś. nie widziałem, w waszych stronach robią tak a jak tak to co to oznacza.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Aż się boję 

Kurpioki takie bojusy, że nawet pytań się boją?🤔🤣 musi coś na sumieniu mają🤭

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał:

Tak się nie robi,matka go porzuci

Wydaje mi się że ono jest porzucone. Bardzo chude  i darło ryja dobre 40 minut nim zdecydowałem się go odnaleźć.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Agrest napisał:

Kurpioki takie bojusy, że nawet pytań się boją?🤔🤣 musi coś na sumieniu mają🤭

A bo o szczytowaniu coś zaczął to aż żem się wystraszył. Wczoraj któryś tu rozprawiał że koło 50 lat ma i jeszcze niby może to aż mnie na wymioty brało. 

12 minut temu, Strongman napisał:

Chodzi mi o ten kji na polu z bukietem z ziela od kąd żyję to takiego czegoś. nie widziałem, w waszych stronach robią tak a jak tak to co to oznacza.

Gdzie indziej jeszcze z ołtarzy z bozego ciała galazki brzozy biorą i wtykają na polu. Babcia jak żyła to babkom z okolicznych wsi wianki takie robiła na jakieś święto. Zielsko tam było wszelkiej maści, grzmotnik to pamiętam że był i to niby znów chałupy broniło przed piorunami i czymś tam jeszcze

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Wydaje mi się że ono jest porzucone. Bardzo chude  i darło ryja dobre 40 minut

Nie, nie było porzucone ,darło ryja bo wołało matkę a ty szwędałeś się w pobliżu i bała się podejść, i co teraz z tym zrobisz ?matka go już porzuci bo przesiąkło zapachem człowieka.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A bo o szczytowaniu coś zaczął to aż żem się wystraszył. Wczoraj któryś tu rozprawiał że koło 50 lat ma i jeszcze niby może to aż mnie na wymioty brało. 

Gdzie indziej jeszcze z ołtarzy z borzego ciała galazki brzozy biorą i wtykają na polu. Babcia jak żyła to babkom z okolicznych wsi wianki takie robiła na jakieś święto. Zielsko tam było wszelkiej maści, grzmotnik to pamiętam że był i to niby znów chałupy broniło przed piorunami i czymś tam jeszcze

takie pzu 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wczoraj któryś tu rozprawiał że koło 50 lat ma i jeszcze niby może to aż mnie na wymioty brało. 

A może o tej książce rozprawiał ,,Stary człowiek i morze"😜

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Nie, nie było porzucone ,darło ryja bo wołało matkę a ty szwędałeś się w pobliżu i bała się podejść, i co teraz z tym zrobisz ?matka go już porzuci bo przesiąkło zapachem człowieka.

Sąsiad w zeszłym roku małą sarnę pociął rotacyjną. Tydzień jak cień łaził 

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Przekonałeś mnie. Idę szukać. Żona mleko grzeje.

Przy krajówce na poboczu ostatnio widziałem jedno, ewidentnie wyglądało na odbyty poród przy jezdni.

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

takie pzu 🤔

Dajmy na to. Babka tam była człowiek interesu choć widziała ze coś się nie opłaci klientkom to robiła 😂 a i garnitury szyła, kiecki i takie tam

4 minuty temu, Strongman napisał:

Podobno są takie tabletki ale nigdy nie próbowałem bo mieniałem potrzeby ze cały dzień można to robić jak drygnie to cały dzień bedzie

Pewien facet miał problemy ze wzwodem. Lekarz po przeprowadzeniu wszystkich badań, zaordynował mu długotrwałą kurację.

- Proszę pana - rzekł - tu jest 20 tabletek. Ma pan brać jedną co tydzień. Po dwudziestu tygodniach, na pewno pana organ wróci do normy.

Wszystko byłoby dobrze, gdyby pacjent był cierpliwy. Niestety. Pierwszego dnia doszedł do wniosku, że nie będzie tak długo czekał i zeżarł wszystkie pigułki popijając wódką. Rano już nie żył. Rodzina popłakała, pożałowała i pochowała delikwenta na miejskim cmentarzu. Po tygodniu zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Marmurowy pomnik, który ufundowała ciotka, rozleciał się a spod gruzów zaczął wyrastać penis. Był każdego dnia dłuższy i dłuższy. Odcinany odrastał i rósł jeszcze szybciej. Zebrała się rada miejska ale nikt nie mógł znaleźć sensownego rozwiązania. Aż pojawił się miejscowy grabarz, który za 10 butelek wina podjął się rozwiązać problem. Szybciutko walnął trzy buteleczki i na oczach zdumionych radnych rozkopał grób i przekręcił faceta twarzą do dołu. Nie, nie to jeszcze nie koniec! Minął rok. Na 42 ulicy w Nowym Jorku pękł asfalt. Ze szczeliny zaczął wyrastać penis, który rósł bardzo szybko i żadne środki chemiczne ani działania polegające na obcinaniu tegoż nic nie dawały. Rada miejska z Burmistrzem na czele była bezsilna. Wyznaczono wysoką nagrodę dla tego, który zaradzi zaistniałej sytuacji. Po paru dniach do Burmistrza zgłosił się stary Turek i powiedział.

- Dam sobie z tym radę, ale chcę dostać w dzierżawę na 99 lat teren w promieniu 20 metrów od "epicentrum".

- Jeśli sobie poradzisz - krzykną Burmistrz - to dostaniesz to miejsce nawet na 300 lat.

Podpisali stosowne umowy i od tego czasu na 42-giej Ulicy w Nowym Jorku sprzedają najlepszy turecki kebab na świecie.

6 minut temu, witejus napisał:

A może o tej książce rozprawiał ,,Stary człowiek i morze"😜

A to by musiał sławek tak napisać 🙆‍♂️

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Sąsiad w zeszłym roku małą sarnę pociął rotacyjną. Tydzień jak cień łaził 

Przez to że sarnę skosił ? 🤔

Ja w zeszłym roku zająca trafiłem, d*pę mu rozpruło 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Ale ty bajkopisarz jesteś dobry.

Na zachodzie widać błyski.

Kto ja? 

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Przez to że sarnę skosił ? 🤔

Ja w zeszłym roku zająca trafiłem, d*pę mu rozpruło 🤷

Joci przez sarnę. On miłośnik zwierząt i ptactwa gdzie on łazi to i jego psy, indyk z nim ciągnikiem jeździ i takie tam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v