Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michał, po co było łeb zadzierac?

dobry dzień. parkiet się dalej wywala, a gdzie wyrzucone już produkcja trwa 🙂

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Możnaby takich chińskich ledów swietlowkopodobnych kupić. One oprawy nie potrzebują. Ale strach trochę bo jakość tego wątpliwa. Choć mam w kotłowni i świeci całkiem całkiem. Tylko te kabelki jak piczny włos jakoś do mnie nie przemawiają.

Z takich zrezygnowałem na rzecz świetlówek na korytarzu i od tamtej pory omijam takie szerokim łukiem. Kiepsko świeciły, ciężko było je czyścić... 

Obornik i tak ciągnikiem wybierasz to może włącz światła i będzie widno. To przecież proste. 500zl się należy za poradę 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Obornik i tak ciągnikiem wybierasz to może włącz światła i będzie widno. To przecież proste. 500zl się należy za poradę

Żeb ty taki mądry był jak w prymy do Merlin szedł. 😉 A jak będę chciał byki podświetlane mieć jak Radek szafkę pod tv to mam traktorem przyjeżdżać?

HF86 napisał:

Michał, po co było łeb zadzierac?

dobry dzień. parkiet się dalej wywala, a gdzie wyrzucone już produkcja trwa 🙂

I u mnie już producenci walą pełną parą. 😉 Trzeba staruchy pognać do żydków, a nowych z mazur dowieźć.

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

kurpiok, w maju wybory, czy jeszcze poczekamy?

comment_1620551425uEN00GRtlW4DET0qbAidfs.jpg

5 minut temu, Bananek napisał:

Żeb ty taki mądry był jak w prymy do Merlin szedł. 😉 A jak będę chciał byki podświetlane mieć jak Radek szafkę pod tv to mam traktorem przyjeżdżać?

I u mnie już producenci walą pełną parą. 😉 Trzeba staruchy pognać do żydków, a nowych z mazur dowieźć.

Ano żebym ja taki mądry był to i tu by mnie nie było i merylin owego farnerowania by nie było. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

51 minut temu, Bananek napisał:

To te na grubą świetlówkę?

No na normalną TLD58W 

Takie, wygląda że nawet ze świetlówkami

IMG_20220111_140231_427.jpg

To mogę chcieć. Jedną stronę już bym miał ogarniętą. Jeszcze 5 z hali wynieś. 😉

radekz200 napisał:

Cicho światłowód mi zakładają 😛

91FF82E3-3BC7-420B-844D-F0C0BCCCFB07.jpeg

Oficjalnie. To na pewno podsłuch.

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Cicho światłowód mi zakładają 😛

91FF82E3-3BC7-420B-844D-F0C0BCCCFB07.jpeg

Kurde, arab mu się do chałupy wjebał żeby telefon podładować w tej podróży z Białorusi na zachód, a Radek myśli że mu światłowód instalują🤣

4 minuty temu, Bananek napisał:

To mogę chcieć. Jedną stronę już bym miał ogarniętą. Jeszcze 5 z hali wynieś. 😉

Orajt. Odbierzesz osobiście czy wysyłać???

• Haha 3
Opublikowano
bratrolnika napisał:

1. Kurde, arab mu się do chałupy wjebał żeby telefon podładować w tej podróży z Białorusi na zachód, a Radek myśli że mu światłowód instalują🤣 2. Orajt. Odbierzesz osobiście czy wysyłać???

1. Ten arab jest za zgodą Radka. Myślisz skąd u niego te wszystkie nowe sprzęty. Radek dorabia za kuriera. 2. Wysłać, nie stać mnie na tak dalekie wojaże. Napisz ile przelać na konto.

U Radka tylko słychać Allahu akbar i JEB!!!!!!

Opublikowano
28 minut temu, bratrolnika napisał:

Kurde, arab mu się do chałupy wjebał żeby telefon podładować w tej podróży z Białorusi na zachód, a Radek myśli że mu światłowód instalują🤣

Pegasusa montuje 😊

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

Wysłać, nie stać mnie na tak dalekie wojaże. 

Trzeba obadac który kurier weźmie paczkę 160cm długa, bo tyle te lampy mają. Ogółem to muszę sprawdzić czy w ogóle działają, ale to jutro może

Opublikowano
radekz200 napisał:

Odpowiadam tylko na mądre komentarze 😛 300 Mb/s 60 zł

Słusznie, wszak od tej pory pegasus czuwa i trzeba się mieć na baczności coby sobie wstydu przed prezesem nie narobić. 😉

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

Odpowiadam tylko na mądre komentarze 😛 300 Mb/s 60 zł 

Ja chyba wezmę ofertę t mobile. Prędkość jak u Ciebie tyle, że 80 zł na miesiąc. Było by 60zl ale nie mam nic w t mobile. 2 miesiące temu podpisałem abonament na telefon z plusem. T mobile daje mi 6 miesięcy za darmo, podłączenie i ruter też gratis w tej cenie. Był dzisiaj z UPC przedstawiciel ale ma gorszą ofertę.

18 minut temu, stempos1980 napisał:

A 20 km ode mnie ognisko ptasiej grypy w stadzie gęsi u gospodarza. Same zarazy do okoła.

• Like 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

Kurła ale teraz Bananek to nie zdążę do Ciebie napisać a już wysłane 😂😂😂😂

Żebyś tylko tak żony nie zaskoczył. 😉 Tylko pomyślisz i plama w gaciach. 😉

• Haha 2
Opublikowano

Wczesniej była oferta tez w t Mobile 60 zł i przez 6 miesięcy za darmo 

1 minutę temu, Bananek napisał:

Żebyś tylko tak żony nie zaskoczył. 😉 Tylko pomyślisz i plama w gaciach. 😉

Albo guz na głowie 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v