Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michał, po co było łeb zadzierac?

dobry dzień. parkiet się dalej wywala, a gdzie wyrzucone już produkcja trwa 🙂

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Możnaby takich chińskich ledów swietlowkopodobnych kupić. One oprawy nie potrzebują. Ale strach trochę bo jakość tego wątpliwa. Choć mam w kotłowni i świeci całkiem całkiem. Tylko te kabelki jak piczny włos jakoś do mnie nie przemawiają.

Z takich zrezygnowałem na rzecz świetlówek na korytarzu i od tamtej pory omijam takie szerokim łukiem. Kiepsko świeciły, ciężko było je czyścić... 

Obornik i tak ciągnikiem wybierasz to może włącz światła i będzie widno. To przecież proste. 500zl się należy za poradę 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Obornik i tak ciągnikiem wybierasz to może włącz światła i będzie widno. To przecież proste. 500zl się należy za poradę

Żeb ty taki mądry był jak w prymy do Merlin szedł. 😉 A jak będę chciał byki podświetlane mieć jak Radek szafkę pod tv to mam traktorem przyjeżdżać?

HF86 napisał:

Michał, po co było łeb zadzierac?

dobry dzień. parkiet się dalej wywala, a gdzie wyrzucone już produkcja trwa 🙂

I u mnie już producenci walą pełną parą. 😉 Trzeba staruchy pognać do żydków, a nowych z mazur dowieźć.

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

kurpiok, w maju wybory, czy jeszcze poczekamy?

comment_1620551425uEN00GRtlW4DET0qbAidfs.jpg

5 minut temu, Bananek napisał:

Żeb ty taki mądry był jak w prymy do Merlin szedł. 😉 A jak będę chciał byki podświetlane mieć jak Radek szafkę pod tv to mam traktorem przyjeżdżać?

I u mnie już producenci walą pełną parą. 😉 Trzeba staruchy pognać do żydków, a nowych z mazur dowieźć.

Ano żebym ja taki mądry był to i tu by mnie nie było i merylin owego farnerowania by nie było. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

51 minut temu, Bananek napisał:

To te na grubą świetlówkę?

No na normalną TLD58W 

Takie, wygląda że nawet ze świetlówkami

IMG_20220111_140231_427.jpg

To mogę chcieć. Jedną stronę już bym miał ogarniętą. Jeszcze 5 z hali wynieś. 😉

radekz200 napisał:

Cicho światłowód mi zakładają 😛

91FF82E3-3BC7-420B-844D-F0C0BCCCFB07.jpeg

Oficjalnie. To na pewno podsłuch.

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Cicho światłowód mi zakładają 😛

91FF82E3-3BC7-420B-844D-F0C0BCCCFB07.jpeg

Kurde, arab mu się do chałupy wjebał żeby telefon podładować w tej podróży z Białorusi na zachód, a Radek myśli że mu światłowód instalują🤣

4 minuty temu, Bananek napisał:

To mogę chcieć. Jedną stronę już bym miał ogarniętą. Jeszcze 5 z hali wynieś. 😉

Orajt. Odbierzesz osobiście czy wysyłać???

• Haha 3
Opublikowano
bratrolnika napisał:

1. Kurde, arab mu się do chałupy wjebał żeby telefon podładować w tej podróży z Białorusi na zachód, a Radek myśli że mu światłowód instalują🤣 2. Orajt. Odbierzesz osobiście czy wysyłać???

1. Ten arab jest za zgodą Radka. Myślisz skąd u niego te wszystkie nowe sprzęty. Radek dorabia za kuriera. 2. Wysłać, nie stać mnie na tak dalekie wojaże. Napisz ile przelać na konto.

U Radka tylko słychać Allahu akbar i JEB!!!!!!

Opublikowano
28 minut temu, bratrolnika napisał:

Kurde, arab mu się do chałupy wjebał żeby telefon podładować w tej podróży z Białorusi na zachód, a Radek myśli że mu światłowód instalują🤣

Pegasusa montuje 😊

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

Wysłać, nie stać mnie na tak dalekie wojaże. 

Trzeba obadac który kurier weźmie paczkę 160cm długa, bo tyle te lampy mają. Ogółem to muszę sprawdzić czy w ogóle działają, ale to jutro może

Opublikowano
radekz200 napisał:

Odpowiadam tylko na mądre komentarze 😛 300 Mb/s 60 zł

Słusznie, wszak od tej pory pegasus czuwa i trzeba się mieć na baczności coby sobie wstydu przed prezesem nie narobić. 😉

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

Odpowiadam tylko na mądre komentarze 😛 300 Mb/s 60 zł 

Ja chyba wezmę ofertę t mobile. Prędkość jak u Ciebie tyle, że 80 zł na miesiąc. Było by 60zl ale nie mam nic w t mobile. 2 miesiące temu podpisałem abonament na telefon z plusem. T mobile daje mi 6 miesięcy za darmo, podłączenie i ruter też gratis w tej cenie. Był dzisiaj z UPC przedstawiciel ale ma gorszą ofertę.

18 minut temu, stempos1980 napisał:

A 20 km ode mnie ognisko ptasiej grypy w stadzie gęsi u gospodarza. Same zarazy do okoła.

• Like 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

Kurła ale teraz Bananek to nie zdążę do Ciebie napisać a już wysłane 😂😂😂😂

Żebyś tylko tak żony nie zaskoczył. 😉 Tylko pomyślisz i plama w gaciach. 😉

• Haha 2
Opublikowano

Wczesniej była oferta tez w t Mobile 60 zł i przez 6 miesięcy za darmo 

1 minutę temu, Bananek napisał:

Żebyś tylko tak żony nie zaskoczył. 😉 Tylko pomyślisz i plama w gaciach. 😉

Albo guz na głowie 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v