Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Agrest napisał:

@Ursus932 to w końcu Ty świętujesz?

Jeśli tak to wszystkiego najlepszego.  

Tak ja 

Dzięki

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

A może ona pomyślała że ty nie ten tego ło 😂

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Aaaa, to tys chciał się z nią modlić , a nie gzic....

No gdzie ja bym jej kiedykolwiek odmówił wcześniej, kobicie odmówić w potrzebie to grzech by był 🙆‍♂️🙆‍♂️

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

no właśnie. weź się jakoś...odgryź...

Zaciśnie zęby 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

No gdzie ja bym jej kiedykolwiek odmówił wcześniej, kobicie odmówić w potrzebie to grzech by był

To dalej widzę rozbieżne rzeczy piszesz, teraz że byś nie odmówił jak chciała, w wcześniej żeś się wykręcał że cię w domu nie ma jak chciała przyjechać, żebyś alimentów nie musiał płacić. 

Nie moja sprawa, i więcej nie będę pisał, ale jak ci dziewucha pasuje, to może warto zawalczyć, pójść na jaką kompromis

• Like 2
Opublikowano
kris91 napisał:

9 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak ładnie żarło i zdechło ??

8 minut temu, Bananek napisał:

O, a co to za mina? Klema przestała kontaktować?

A dejta żyć, chciał ja cóś więcej a mnie oznajmiła żebyśmy przyjaciółmi zostali 😒😒😒😒

Za długo żeś się kręcił wokół tematu, i się koleżance znudziło.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Myślę że stoisz z boku, i wszystkiego nie wiesz. Nie wtrącaj się, rodzice na to pozwalają, nie oponują??? To ty nie bądź wyrywamy, wrogów sobie narobisz i tyle

Brat najmlodszy przez nich posiwial. Ta moja szwagierka brata pod pantofel wziela ze on skacze kolo niej jak idiota. Jej rodzice to ploty na całą okolice.i zyją co u kogos.sie dzieje. Ta przyjedzie podsłuchuje rozmów i pozniej mamusi relacje zdaje. Z bratem kiedys zylismy.jak kumple a teraz on nawet sie nie odezwie,corka minsie urodzila to w.odwiedziny nie przyjechali. Koedys na odpuscie bylismy u rodzicow,to syn bawil sie na dworze i oni go "rzekomo" pilnowali, zona patrzy przez okno a oni go zostawili a sami poszli na spacer. I jeszcze ta z tekstem.ze bachora nie bedzie pilnowac. Rodzice nie chca sie odzywac.bo zaraz adas.sie.obrazi i wszyscy bedą gadac, ale widac ze ich to przerasta.

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Brat najmlodszy przez nich posiwial. Ta moja szwagierka brata pod pantofel wziela ze on skacze kolo niej jak idiota. Jej rodzice to ploty na całą okolice.i zyją co u kogos.sie dzieje. Ta przyjedzie podsłuchuje rozmów i pozniej mamusi relacje zdaje. Z bratem kiedys zylismy.jak kumple a teraz on nawet sie nie odezwie,corka minsie urodzila to w.odwiedziny nie przyjechali. Koedys na odpuscie bylismy u rodzicow,to syn bawil sie na dworze i oni go "rzekomo" pilnowali, zona patrzy przez okno a oni go zostawili a sami poszli na spacer. I jeszcze ta z tekstem.ze bachora nie bedzie pilnowac. Rodzice nie chca sie odzywac.bo zaraz adas.sie.obrazi i wszyscy bedą gadac, ale widac ze ich to przerasta.

ale żeś się rogadaaaał....

Opublikowano
9 minut temu, Ursus932 napisał:

Idzie to drożej sprzedać ? 

przy kanionie tak. na małą skalę cena byka. mi tylko o spokój chodzi i produkcję dopłat teraz. I jak najmniej się urobic A coś zarobić. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

To dalej widzę rozbieżne rzeczy piszesz, teraz że byś nie odmówił jak chciała, w wcześniej żeś się wykręcał że cię w domu nie ma jak chciała przyjechać, żebyś alimentów nie musiał płacić.  Nie moja sprawa, i więcej nie będę pisał, ale jak ci dziewucha pasuje, to może warto zawalczyć, pójść na jaką kompromis

Żeśmy się chyba nie dogadali, chodziło mi ze wcześniej na początku przed oznajmieniem tylko o przyjaźni ani razu nie odmówiłem jej, a już po oznajmieniu żebyśmy przyjaciółmi zostali to jakoś już tak nie wiem, co mi z samej przyjaźni jak nic ona nie interere się mną pod kątem wspólnego życia 😒

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Żeśmy się chyba nie dogadali, chodziło mi ze wcześniej na początku przed oznajmieniem tylko o przyjaźni ani razu nie odmówiłem jej, a już po oznajmieniu żebyśmy przyjaciółmi zostali to jakoś już tak nie wiem, co mi z samej przyjaźni jak nic ona nie interere się mną pod kątem wspólnego życia 😒

Może chce Cię lepiej poznać? 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

@Belaruss820 a mi wydaje się że prawda jest po środku, ty poszedłeś do teściów, drugi brat został na gospodarstwie, a ten trzeci co siedzi na siłę ma jakiś wybór??? Czy albo siedzi na siłę u siebie albo idzie na wynajem???

Bylo gospo za tani grosz do kupienia to jej mamusia powiedziała ze tam to nie bo borowina, teraz mieli super dom.do kupienia z dzialką.sporą za niecale.300tys to tez nie. Szwagierka.mysli ze moi rodzice jej pałac postawią i najlepiej jak najblizej miasta.

Opublikowano
Wojtek98 napisał:

tylko nie idź w alkohol. Bo mnie jak nie wyjdzie, to się wkurwiam niemiłosiernie, że uciekam w alko

A gdzie tam, nie ma szans żebym tak się załamał 👀

Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

Jak nie pokażesz że ci zależy to i ona odpuści

Opublikowano
25 minut temu, Wojtek98 napisał:

Pany, też tak mieliście, lub macie,  że jak się wam jakaś spodobała, to się wam głos łamał i nie wiedzieliście co by tu powiedzieć? 

Najlepiej załóż, że z góry zostaniesz wyśmiany, palniesz jakąś głupotę zamiast powiedzieć coś sensownego. Będzie chciała to pociągnie rozmowę. Nie będzie chciała to nie.

20 minut temu, kris91 napisał:

No gdzie aż tak się upokarzać 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ Trzeba być twardym a nie mięTkim 🙊🙊🙊 I tak za dużo skakałem i więcej nie zamierzam 👀

Albo stwierdziła, że się nią nie interesujesz. Albo znalazła kogoś innego, albo sprawdza czy Ci na niej zależy.

Opublikowano

no jak tam uważasz.

mnie jednak dziwi jak ktoś tak osobiste sprawy opowiada.

no ale może to i dobrze tak się wygadać.

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 

Fenda w garażu.

Wszystkie najlepszego. 

@kris91

Co powiedziała mama do córki przed jej randka? Jeśli nie bedziesz w łóżku przed północą, wracaj do domu.

Jak przychodziła do ciebie to nie poto żeby pogadać o problemach gospodarczych Białorusi.

Edytowane przez robert55555
Opublikowano
radekz200 napisał:

Może chce Cię lepiej poznać?

To by nie mówiła "zostańmy przyjaciółmi", a coś w stylu "zostańmy jeszcze na chwilę przyjaciółmi" 😒 Przecież nie oświadczałem się i bez problemu mogła poznać, chociaż i tak prawie codziennie żeśmy się widzieli a prawie co drugi dzień u mnie była 🤔🤔🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

@Pafnucy no bo jak mnie cos leży na sercu to lubie sie wygadac😀 a komu mam opowiedziec jak nie Wam?chociaz wielu rad sie.dowiem.

Mi jak na moich początkach na forum doradzili czym marchewkę od chwastu opryskać to później goły plac w sezonie został

• Haha 5
Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

To by nie mówiła "zostańmy przyjaciółmi", a coś w stylu "zostańmy jeszcze na chwilę przyjaciółmi" 😒 Przecież nie oświadczałem się i bez problemu mogła poznać, chociaż i tak prawie codziennie żeśmy się widzieli a prawie co drugi dzień u mnie była 🤔🤔🤔

A ty u niej byłeś? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v