Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no czeeeść.

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Cześć Chłopaki 🫡

Opublikowano
Ursus932bis napisał:

6 minut temu, stempos1980 napisał:

Teraz po czasie ci przychodzą takie refleksje.

Tyle razy mówiono ci kup dużego konia ale ty wolałeś kupić lepsza siuntke z napędem.

Paranoja🤦

Nie o ciągnik chodziło , tylko opryskiwacz 

Ciągniki narazie wystarczające i tak nie mam maszyn do większego 🤷🏼‍♀️

narpierw było konia a potem stopniowo maszyny do niego większe maszyny mocno usprawniają ja mam 600 pryskacz i myślę go wymienić na większy

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Ursus932bis napisał:

To chyba narazie zostanę przy zakupie nowego 400 l tolmet

I na dwa ha go ustawie

Wiesz że nie lubię obrażać nikogo ale muszę to napisać 

Durak z ciebie 

Choć 600l weź 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

czy ja wiem ze taki mocny 🤔 jak by był mocny to dzieci by była większa gromadka

Moze Nie bez powodu kobita go na Bronisze puszczać nie chce... 

myślisz że to taka cicha woda 🤔🤪😛

Opublikowano
47 minut temu, slawek74 napisał:

kiedyś na zegrzu był taki że jak dwie ciężarówki jechały to jak któraś odbiła się od krawężnika to lusterka poleciały🤪

czy ja wiem ze taki mocny 🤔 jak by był mocny to dzieci by była większa gromadka 🤭🤪

a ile tego po qq masz do przygotowania ?

A tylko 2 ha , ale gnój z płyty tym malutkim rozrzutnikiem muszę daleko wozić 

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Nie będę gdybal ale sam wiesz że Uderz w stół a nożyce same się odedzwią.

3/4to wpływ pogody 

Dasz se radę 😁 

A co do upraw to sam niewiem co jest😓😓

Adam czasem tak jest że wszystko się pierdaczy nie jest łatwo ale trzeba do przodu iść 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Łolek napisał:

Wiesz że nie lubię obrażać nikogo ale muszę to napisać 

Durak z ciebie 

Choć 600l weź 

Trzydziecha nie poradzi z takim

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

No już bez przesady 

A chcesz się przekonać, ja nie rzucam słów na wiatr 

1 minutę temu, Ursus932bis napisał:

Trzydziecha nie poradzi z takim

Nie musisz lać pełno, a za rok dwa może trzy kto wie 

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

No i skończyłem oglądać. Smutny to film. Kto wie w jakim miejscu byśmy teraz byli gdyby nie ruscy.

Nie zauważyłeś że to co kiedyś wschód robił to teraz zachód robi? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v