Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Krzak napisał:

Konfabulacje i pomówienia,nie ma o czym mówić.

Dawaj jeszcze raz ☺️

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Grzeszył po pijaku na forum. 

Opowiadał jak z żoną to robią :ph34r:?

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Mi ksiądz do niczego nie jest potrzebny.

jak chrzciny to i ksiądz 😁

Ursus932 napisał:

9 minut temu, Krzak napisał:

Dawaj jeszcze raz ☺️

coś taki ciekaw 🤔 spać nie będziesz mógł 😁

Opublikowano
11 minut temu, Krzak napisał:

Konfabulacje i pomówienia?? Ehh nie dość, że rozbudzony alkoholem załączył w sobie lovelasa, zgorszył część forumowiczów, to teraz jeszcze się wypiera wszystkiego :o brzydko panie krzaku pan robisz :o

• Like 1
Opublikowano

Złom 2,20 

Kuźwa a był bizon do kupna nie drogo 🤨

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Konfabulacje i pomówienia?? Ehh nie dość, że rozbudzony alkoholem załączył w sobie lovelasa, zgorszył część forumowiczów, to teraz jeszcze się wypiera wszystkiego :o brzydko panie krzaku pan robisz :o

Nie chcę w to bardziej brnąć żeby dalej zgorszenia nie było. Te konfabulacje i pomówienia to z przymrużeniem oka,każdy wie jak było no i przepraszam za to zgorszenie.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła to jutro trzeba stare radło zawieźć.

Kurła dwa tygodnie temu dwukółke grubego wywiozłem po 1,50 🥴

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Kurła dwa tygodnie temu dwukółke grubego wywiozłem po 1,50 🥴

a widzisz, juz wtedy twierdziles ze dobra cena, 

ale moze zakładałes że juz "po nas " ?? B|;) 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Martwię się trochę o kolegę @leber takie rzeczy wypisywał a teraz się nie odzywa.

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Dziś się dokopałem do rezerw paszowych 🤣 5 rok już leży pod ziemią a jak nowa nadal :D

IMG_20220317_180731.jpg

Co to jest drożdże na bimber 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, V12 napisał:

ale moze zakładałes że juz "po nas " ?? B|;) 

Bardzo duża polska firma z branży agro zajęła się zbieraniem złomu na Ukrainie, cena może spaść niedługo.

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Wycierka z ziemniaków.

Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

ale moze zakładałes że juz "po nas " ?? B|

No , myślałem że jak co roku na lato będzie taniej 🤷

To drugie też 🤨

Opublikowano (edytowane)

a moze, moze ja tam wogole juz tego tematu nie sledze,

jak mówi mój wujek "do nas nic dobrego ze wschodu nie przyjdzie " tez sie przestałem interesowac co sie tam dzieje 

a kij tam ide po piwko na dobry sen :)

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Bardzo duża polska firma z branży agro zajęła się zbieraniem złomu na Ukrainie, cena może spaść niedługo.

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Głodnemu chleb na myśli. 😫

Ty pijoku Ty. 😂🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v