Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Do Działdowa na obiad grzejta 

Na jakim? Chyba umknęła mi ta rozmowa? 

Noo w Działdowie idzie zjeść. Mieliśmy stanąć w Mławie ale już się nam nie chciało jechać dalej.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

jak i życie zastępcy peta...

Pet się niczego nie dorobił w życiu to i zastępcy się nie dorobił 

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Noo w Działdowie idzie zjeść. Mieliśmy stanąć w Mławie ale już się nam nie chciało jechać dalej.

Nie pasuje mi ta wiocha zwana mlawa, za dużo tego cyganskiego śmiecia 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

I czegoś byczka nie wziął. 

szczerze, to w mojej ocenie deczko drogi był. ale jak widać ktoś zapłacił tyle co oczekiwałeś? w sumie to sam nie wiele taniej znajduję.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pet się niczego nie dorobił w życiu to i zastępcy się nie dorobił 

sporo was łączy.

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie pasuje mi ta wiocha zwana mlawa, za dużo tego cyganskiego śmiecia 

Ja tam kilka razy przejazdem tylko byłem, nie trawie tego klienta z Działdowa a 90% wyjazdow mi przypada..

Opublikowano

no Panowie ... i inni ... powróciła mi wiara w człowieka.

spory już czas temu, Gościowi słomę sprzedałem. dowiedziałem się później, że odrobinę krętacz. zapłacił mi za przeszło połowę towaru, głupio było mi zdejmować nie zapłacone bele.

a tu dziś telefon o lokalizację i reszta kasy.   

no jednak dobro powraca...👍

Opublikowano

Może zrobiłeś laleczkę wudu ze słomy i regularnie podsmażałeś?😁😉

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

spory już czas temu, Gościowi słomę sprzedałem. dowiedziałem się później, że odrobinę krętacz. zapłacił mi za przeszło połowę towaru, głupio było mi zdejmować nie zapłacone bele.

Kiedyś tak cielaki sprzedałem, gościu chciał 3 bo na tyle kasy miał, a podobały mu się jeszcze 4. Uwierzyłem, cielaki dałem, za 2 tygodnie pojechałem bo tak byliśmy umówieni. Facet kasę dał i jeszcze się zgadaliśmy na inny temat i handlujemy razem już 4 rok.

Opublikowano
21 minut temu, Karol6130 napisał:

No nie 🤫

Znaczy dekodera nie dadzą 😡

I czegoś byczka nie wziął. 

Myślałem że przyjedziesz, coca-coli przywieziesz, ja bym flachę postawił... 

To na energię odnawialna? 🤔

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

Chcę. Ale nie kupić. 😉

Wynajem dlugoterminowy? 🙊

23 minuty temu, Karol6130 napisał:

A ziańć to cyj jak nie peta 🤔

A nie wiem, nie gadam z nimi czyi oni są. Zresztą wogole z tym towarzystwem nie gadam, nie ten poziom intelektualny 

23 minuty temu, Pafnucy napisał:

sporo was łączy.

Raczej niewiele, ale wydaje mi się że znaleźli byście wspólne tematy do poruszenia przy umoczeniu dzioba. 

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Może zrobiłeś laleczkę wudu ze słomy i regularnie podsmażałeś?😁😉

ojjj tam. bez szczegółów... :ph34r:

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy napisał:

To z litości 😂

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wynajem dlugoterminowy? 🙊

A nie wiem, nie gadam z nimi czyi oni są. Zresztą wogole z tym towarzystwem nie gadam, nie ten poziom intelektualny 

Raczej niewiele, ale wydaje mi się że znaleźli byście wspólne tematy do poruszenia przy umoczeniu dzioba. 

przyjrzyj się . jeden za wódkę , drugi za kawałek flaka robi.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy napisał:

przyjrzyj się . jeden za wódkę , drugi za kawałek flaka robi.

Ty jesteś ten pierwszy czy drugi? Zapraszam jak się wykażesz to może Ci kielicha poleje 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ty jesteś ten pierwszy czy drugi? Zapraszam jak się wykarzesz to może Ci kielicha poleje 

idź zażyj tego co zwykle bierzesz.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

wykarzesz

i nie rób byków.

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Bardziej mógłbym udostępnić jej prace w moim gospodarstwie na dożywotnie testy.

To już stare to nie brak testować 

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

idź zażyj tego co zwykle bierzesz.

i nie rób byków.

Ja nie muszę nic zarzucać ale Ciebie widać puszcza albo się nie dochlaleś 😴

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Dajcie na luz 👍

oki.

się należało odrobinę metuzalemowi. nie byłem winien wczorajszym wyzwiskom nic.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

luzak , na jakiego pozujesz, nie przeżywał by tak tego błahego słowa przez tyle czasu jak wcześniej.

prawda boli i ci dokucza.

baw się dobrze póki pet ci pozwala. narka. ludzie nie chcą tego słuchać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v