Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
45 minut temu, kris91 napisał:

Ooooo, znowu o covidzie gadają 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

cos nowego na horyzoncie ?? 

Opublikowano
22 minuty temu, Krzak napisał:

Co myślicie że żartuje wiele było przepowiedni,wszystko spełnia się na naszych oczach. Wszyscy za to zapłacimy za to kursestwo być może ja najbardziej z tego forum za obłudę za sprzenewierzenie nauk Chrystusa za pogoń za mamoną.

Mieliśmy czas na nawrócenie wszystko przesralimy taka jest prawda a teraz dziwy skąd wojny,cierpienia

Ale gnam za mamoną, ale gnam ! 

Przy mleku za 1,30 już nie wiem co z kasą robić 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Coś na potwierdzenie masz? Nie żebym go bronił ale temat ciekawy 

W formie żartu że Sasin zawszę robi interes życia. Wcale bym się nie zdziwił gdyby tak zrobił

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, donweter1989 napisał:

A mój znajomy zamiast prosięta mówił prośniaki. I tak zostało. Jak on idzie to każdy mówi - o prośniak idzie 😂

A  mój  sąsiad mówił do babki...,,babka dawaj rąta" 🤭

• Haha 2
Opublikowano
V12 napisał:

cos nowego na horyzoncie ??

Przypomnieli zeby nie zapominać o nim 🙊🙊🙊 Już na ttv na dole ekranu, pasek po rusku napisane lecą, tak samo na polsacie, łer aj żywu 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Według planu to ma teraz być kolejna plandemia i szczepienia co pół roku 😴

Cos sie u nas, pewien temat zakurzył, moze sie kiedys przyda 🙉

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Elektrownie gazowa mają w Ostrołęce budować 😂

Jak usłyszałem że Sasin będzie budował elektrownie jądrowa to myślę już rusek atomu nie musi zrzucić sami sobie wysadzimy elektrownie 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, cinek1808 napisał:

Weź to wypędź do lasu za taką cenę 

Taki drogocenny towar ? Do lasu ? Achujałeś 🥴 

Ja tu chce więcej krów a ten karze to lasu wygnać 🤷

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano (edytowane)

taaa, ale cos czuje że prędzej niz poźniej bo juz pod koniec października 

Edytowane przez V12
Opublikowano
5 minut temu, cinek1808 napisał:

W formie żartu że Sasin zawszę robi interes życia. Wcale bym się nie zdziwił gdyby tak zrobił

Sasin to chyba im tą wojnę planował, bo bardziej tego sp***dolic już nie mogli

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Taki drogocenny towar ? Do lasu ? Achujałeś 🥴 

Ja tu chce więcej krów a ten karze to lasu wygnać 🤷

Jak ceny nie ma to po co więcej krów? Ale chyba taka mentalność Polaków 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v