Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Ten co chce się Ryśka jawa przejechać 🤭

a kto jeszcze chce? 🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Płot stoi 😛

E242CED1-DFAD-4C64-8C52-0F3A80D2B1EB.jpeg

A co to za figura za słupek robi?

Jaką kapliczkę tam postawił?

Cyknij jej fotkę😁

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Ale dziwi mnie że masz klapki na oczach.

wiem, ze kasa rządzi światem, ale nie wierzę że aż tak.

Opublikowano
7 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

nie pisz tak 😕 młody jesteś, masz po co żyć i o co walczyć

I po co to wszystko 🤷 nie chciał bym zostać postrzelony ani tym bardziej kaleką

Albo jestem albo mnie nie ma i tyle 

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

a kto jeszcze chce? 🙆‍♂️

I jak?😮 foooh 😤 minął?😁

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

W dodatku figura trzymająca się za głowę

faktycznie. ktoś przyszedł, spojrzał i za głowę się złapał. 🙆‍♂️ może pronarkę zobaczył.

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

I po co to wszystko 🤷 nie chciał bym zostać postrzelony ani tym bardziej kaleką

Albo jestem albo mnie nie ma i tyle 

Takie mięso armatnie wysłał Putin na Ukrainę.

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

I jak?😮 foooh 😤 minął?😁

jaki foch? cały czas byłem, tylko jako nowy pisanie moderator zatwierdzał.

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Efekty szczepień🤦🏻‍♂️

Rysiek poprawiłeś mi humor. 😁👍🏼🍺

Opublikowano
12 minut temu, radekz200 napisał:

Płot stoi 😛

E242CED1-DFAD-4C64-8C52-0F3A80D2B1EB.jpeg

Juz wiem z której strony masz wschód 🙊🙊🙊🙊

11 minut temu, TheraRolnik napisał:

A nie chwalił się w autobusie że kupił... Ciekawe czemu 🤔

Spojlerować nie chciał 😂😂😂

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

jaki foch? cały czas byłem, tylko jako nowy pisanie moderator zatwierdzał.

Wystraszyłeś się plutina i konto usunołeś ależe plutin nie przyjdzie to spowrotem na łono AF wróciłeś. 🐔🐓🤭

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Rysiek poprawiłeś mi humor. 😁👍🏼🍺

w złym byłeś?

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Takie mięso armatnie wysłał Putin na Ukrainę.

Jeszcze jak mają rodziny no to nie jest ciekawie jak ciebie wysyłają "tak o"

Ale ja ? Czy ja bym wrócił czy nie to bez różnicy 

Opublikowano

przymrozek fest. teraz słońce świeci. oj pracowity tydzień się zapowiada i to chyba od dziś. 

Panie Rysiek. można wedzic w niedzielę, czy to raczej też 7 lat plag egipskich na mnie i całe mazury ściągnę 🤔

Opublikowano
38 minut temu, Agrest napisał:

Po tak postawionym pytaniu można udzielić np takiej odpowiedzi - łelity zachodnie w celu poprawy demografii i zdobycia rąk do pracy, swoją polityką doprowadziły do konfliktu zbrojnego by wywołać masowà migrację, głównie zdrowych silnych kobiet zdolnych do rozrodu i chętnych do pracy przy podcieraniu starych niemieckich i włoskich tyłków.😉

A liczba małżeństw Polsko ukraińskich w Polsce drastycznie wzrośnie. I się wymieszamy kulturowo

Kurła strach się bać, bo się jeszcze okaże, że sama Ukrainka w drzwi zapuka...

28 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ja to mogę iść jako mięso armatnie

Jak Ty pójdziesz to i ja pójdę, jak ginąć to razem raźniej.

18 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

nie pisz tak 😕 młody jesteś, masz po co żyć i o co walczyć

Nie gadaj, żyje się po to by umrzeć a walczyć to jeden walczy bo musi, inny dla rodziny a inny z pobudek patriotycznych.

Co do pogody, rano -5, teraz 0 i słonecznie.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

w złym byłeś?

Ta 🤨 bo musiałem imigranta nielegalnego 🐀 siłą 🧹 wymeldować z pszenicy. 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

można wedzic w niedzielę,

smog zrobisz.

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

przymrozek fest. teraz słońce świeci. oj pracowity tydzień się zapowiada i to chyba od dziś. 

Panie Rysiek. można wedzic w niedzielę, czy to raczej też 7 lat plag egipskich na mnie i całe mazury ściągnę 🤔

A co będziesz robił że taki pracowity 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v