Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idąc twoim tokiem rozumowania to człowiek po urodzeniu powinien położyć się i czekać na śmierć, bo po co się starać w życiu, po co przeżywać fajne chwilę w życiu skoro i tak na końcu czeka nas dołek 2x1 i głęboki na 2m?

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Krew nie woda, Pjoter. To, że Ty nie poczułeś chuci w odpowiednim momencie, albo do odpowiedniej osoby, nie znaczy, że inni nie mają rodzin zakładać. Kto 10 lat temu mógł przewidzieć, że jeden jełop tak namiesza w naszym spokoju?

To i o to chodzi. Twoja wola, masz rodzinę to jej broń. Sam chciałeś założyć, sam dzieci "zrobiłeś". 

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak będzie , teraz kolej na nas Litwę Łotwę i Estonie  , niestety 🤨, miałem kupić azot na przyszły sezon ale po co 

Skąd Ty taki info  snujesz ?? 

Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie szkoda mi tego "naszego" prezydenta. Nic nie będę usuwał. 

Ale życzenia komuś śmierci to na moje oko przeginka  bez względu na to jaki jest Andżej 

Opublikowano
HF86 napisał:

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tak będzie , teraz kolej na nas Litwę Łotwę i Estonie  , niestety 🤨, miałem kupić azot na przyszły sezon ale po co 

mój niby z Omanu płynie. Ale jeszcze nie płacone 

Żeby czasem kokainy nie przysłali, bo cały Augustów tego nie przepali. 😉

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Pjoter, takich bedą brac którzy nie mają nic do stracenia.

taa myslisz że ktoś w takich sytuacjach  to jakąs selekcje robic będzie ??xD

Kto co ma , jaką sytuacje rodzinna , zyciową ??  i co do stracenia ??

przestań 

Edytowane przez V12
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, galan99 napisał:

To bronić nie chcesz kraju nie masz ochoty to zostaje spakować walizkę i won z kraju na zawsze jak by trzeba  było bronić .

Nie mam zamiaru, najmniejszego z własnej woli. I trzeba by tą kwestię z czasem rozważyć. 

Jaką kwestię? Zmiany kraju? Niebawem możesz to zrobić bez ruszania się z domu. 😉

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Idąc twoim tokiem rozumowania to człowiek po urodzeniu powinien położyć się i czekać na śmierć, bo po co się starać w życiu, po co przeżywać fajne chwilę w życiu skoro i tak na końcu czeka nas dołek 2x1 i głęboki na 2m?

Ja tak żyję już parę lat. Nie robię już nic ponad to co trzeba. 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

To i niech od razu zastrzelą, ja ani do nikogo nie trafię z moimi ślepiami.

Uwierz mi ze napewno kilku dalbys rade.

A tak na serio jak by byli juz pod naszą granicą to bym pewnie poszedl. Kiedys Bog Honor Ojczyzna. W dzisiejszych czasach "niech inny ma gorzej ode mnie",zadnej integracji w narodzie. Przez takie myslenie nigdy w kraju dobrze nie bedzie. Chłopi kiedys z kosami szli walczyć o swoje,tak jest teraz na Ukrainie,wiedzą ze mają male szanse jako kraj,ale gdyby inni im pomogli od razu to inaczej ta wojna by wyglądala. Ale jaja mają ze stali, a to przeciez tylko "szoszony"

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

ale gdyby inni im pomogli od razu to inaczej ta wojna by wyglądala. 

ale jestes świadom do czego by to doprowadziło ???

Opublikowano
4 minuty temu, V12 napisał:

taa myslisz że ktoś w takich sytuacjach  to jakąs selekcje robic będzie ??xD

Kto co ma , jaką sytuacje rodzinna , zyciową ??  i co do stracenia ??

przestań 

Racja, w sumie kazdy ma bronic kraju

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

A tak na serio jak by byli juz pod naszą granicą to bym pewnie poszedl. Kiedys Bog Honor Ojczyzna. W dzisiejszych czasach "niech inny ma gorzej ode mnie",zadnej integracji w narodzie. Przez takie myslenie nigdy w kraju dobrze nie bedzie. Chłopi kiedys z kosami szli walczyć o swoje,tak jest teraz na Ukrainie,wiedzą ze mają male szanse jako kraj,ale gdyby inni im pomogli od razu to inaczej ta wojna by wyglądala. Ale jaja mają ze stali, a to przeciez tylko "szoszony"

Tylko co oni winni, że głupich dowódców mają? Lepiej niech zastrzelą od razu i po problemie.

Moi przodkowie nie walczyli w żadnych powstaniach, w ani pierwszej ani drugiej wojnie nie brali udziału bo im się udało, albo wiek nie ten, albo innym trafem uniknęli. W rodzinie nikt nigdy nie miał ducha jakiejkolwiek walki to i dalej nie ma.

Opublikowano

A ja bym Piotrka puścił na rozmowę do Putina. po godzinie sam  Putin by stwierdził na uj mu to i zajął się pszczelarstwem 😂

Opublikowano
9 minut temu, V12 napisał:

Skąd Ty taki info  snujesz ?? 

Bo historia zawsze koło zatoczy , widzisz co się dzieje przypomina to 1939 

Opublikowano
Przed chwilą, V12 napisał:

ale jestes świadom do czego by to doprowadziło ???

Jestem, gdybym nie byl, to bym sie moze nawet na ten temat nie udzielal. Ale gdyby wszystkie kraje zjednoczyly sily i zaczęły odpierac atak ruskich to putin by przegrał. Jemu tez kiedys zolnierze by sie pokonczyli. Gospodarka swiata by ucierpiala ogilem mowiąc, ale moze byloby warto? I tak kazdy mowi ze jest zle. Moze by to cos zmienilo

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

A ja bym Piotrka puścił na rozmowę do Putina. po godzinie sam  Putin by stwierdził na uj mu to i zajął się pszczelarstwem 😂

Ruscy i Ukraińcy pod względem pszczelarstwa akurat stoją wyżej od nas. Zwłaszcza jeśli chodzi o wiedzę i technikę walki z warrozą.

Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jaki honor jaki Bóg teraz rurkowcy nie czują się Polakami tylko Europejczykami k**wa tak są teraz wychowani j**ane tęczowe pokolenie 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

, widzisz co się dzieje przypomina to 1939 

zakładam że nie masz tyle latek żeby wiedzieć jak było :) tak samo jak i ja 

A historia jak historia , opisana zalazy przez jaką interpretacje przeszła ...

Najlepiej to robic swoje , ja np jutro jade kombajn oglądać , jak by był wzgledny to kupie , a co bede załował , jak ma ebnąć to i tak ch*j wiec co na przód wyrokować 

Opublikowano
35 minut temu, Belaruss820 napisał:

@gregor1284 ukraincow Twoich juz wyslali do ojczyzny?ojciec wczoraj rozmawial.w biedronce w zamosciu z ukraincami to robili zapasy bo nie wiedzą co ich czeka,ale pewne ze powrót do domu. Pisalem wczoraj ze nie wazny nawet stan zdrowia, i tak idą na front jak moze karabin trzymać.

Prezydent ukrainy ma wkoncu jaja,bo pokazuje ze kapitan zostaje na tonącym statku do końca. Kto na bieżąco jest w temacie? Podobno juz czarnobyl sie uaktywnia🤔

A jo, moje Ukraince działka przeciwlotnicze montują 🙊

16457978886006005604029722363630.jpg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ale gdyby wszystkie kraje zjednoczyly sily 

no własnie czyli wś z nastepnym numerkiem...

Edytowane przez V12
Opublikowano
34 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale ja tam nie pisałem o tym naszym pośmiewisku, tylko o tym że ukraiński prezydent ma być do odstrzału, co jak co, ale śmieszna buźka tam nie wypada, tym bardziej że jak mówią tutaj koledzy, pokazał że ma jaja

Dla mnie to te ruskie wszyscy nic nie warte 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v