Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
51 minut temu, leber napisał:

stało się nieszczęście największe w moi życiu,

pryszcz na nosie? 🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, adrian09 napisał:

Panie @Agrest jak już o kwiatach mowa to czym się pozbyć meszki z liści? 

A co to za meszka?

Pewnie mszyca?

Domowych sposobów nie znam po za zmywaniem, opryskiwaczem wody z Ludwikiem lub szarym mydłem.

A z oprysku to np mospilan,  czy pyretroidy typu Denis.

Ale to wynieść gdzieś do nieuczęszczanego pomieszczenia, spryskać, głównie od spodu i po tych 2 czy 3 dniach wnieść do domu.

Teraz problemem są ziemiórki, ale tu trzeba podlać insektycydem

Opublikowano
1 godzinę temu, leber napisał:

proście Bartka aby mnie nie wyrzucał bo sobie coś zrobię. nie mam już nikogo i nic mnie nie cieszy

Ty idź do psychologa albo psychiatry 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Teraz może na owoce morza się przestawi muszelki i te sprawy 

zaczekajta ze dwa dni. zacznie nawracać w ramach pokuty, to uszy zwiędną. ...

Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

To co? Tylko łopata widły pole i maszyny?

Kwiety są cudowne, to że poszedłem na ogrodnictwo to też nie przypadek. Od zawsze przyroda mnie zachwyca i fascynuje.

W kwiaciarni, ogrodzie botanicznym mógłbym godziny spędzać

Nie pisz tak bo moja żona będzie chciała zostać twoją żoną

• Haha 6
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

A kto ci kciuka zabrał 

Pewno cielak ugryzł 👇🤷

37 minut temu, Karol6130 napisał:

Nie mam się czego wstydzić i po nocy robić nie muszę 

@Pafnucy

Już bodzie 😂

Mleko z wiadra wierzchem pije 👍

I pytał czy Pafnucy o niego pytał 

IMG_20220311_180114.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Zarobic zarobie tyle ile powinienem bo na krusie jestem, no wolne to polowa miesiaca pracy i polowa wolnego. Dzien pracy 2 dni wolnego.teraz 6 dni wolnego mialem bo tak wypadlo w grafiku. Ale zalatwilem sporo spraw tylko mialem auto na sereis zaprowadzic i nie mialem kiedy.

@gregor1284 juz tarpana mozesz gasić, transport załatwiony.

Ty mnie z torbami puścisz... 

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

bleeee.

Antybiotyk na pewną bakterie, gram-dodatni 

36-38 litry w kanał przez tydzień 😂

3 minuty temu, Łolek napisał:

A kto ci kciuka zabrał 

Wszystko z nim dobrze 

Opublikowano
16 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie pisz tak bo moja żona będzie chciała zostać twoją żoną

Niech jeszcze napisze że smacznie gotuje i dobrze tańczy to nie jedna chętna będzie 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, HF86 napisał:

powrót normalności będzie. A nie że i tak mnie nie zwolnią. 

Powrót szntażowania pracownika i traktowania jak popychadła. Teraz jednak pracodawca trochę szanuje pracownika bo wie że o dobrego ciężko. Jeszcze się przekonasz jak może kiedyś będziesz musiał iść na etat. Może wtedy piórka trochę opadną jak Ukraińcy będą lepiej traktowani od Polaków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v