Opinie Steyr
-
Podobna zawartość
-
Przez Steyr4085
Witam. Mam problem z Steyr 4085 Kompact 3.4 FTP rok 2018, 170mth..
Pojawia mi się błąd 3141, i traci moc, wymienione filtry, regulator ciśnienia paliwa na pompie wysokiego cisnienia..
Błąd pojawia się dopiero po 1ha pracy, po zgaszeniu i ponownemu odpaleniu pracuje dobrze przez ok 10min
Serwis, obstawiał na ten regulator a jednak się mylił... Pomóżcie
-
Przez Didi
Czy podrzuci ktoś jak skasować migający klucz po serwisie olejowym w Steyr9095MT?Tam jest jakaś kombinacja przycisków,ale.na chybił trafił to nie znajdę 😅
-
Przez Patryk7206
Cześć, mam w kupnie ciągnik Steyr 8140 a mianowicie ciągnik nierówno pracuje na zimnym silniku tzn wyrzuca dym niżej i wyżej, tak jakby nie podawał na jeden tłok. Czy może końcówki wtryskowe do wymiany? Na ciepłym silniku jest dobrze. Dodam że podczas dodawania gazu dymi na lekko szaro. Drugim tematem są ceny części i ich dostępność, jak z tym jest? Dużo droższe niż np od Fendta 612 bądź Renault 133.54 czy może tańsze? Facet ceni 48000zł, cena wydaje mi się że niska jak na ciągnik 120 koni w tych czasach. Ile trzeba dać za takiego w fajnym stanie za normalne pieniądze? Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Przez damianraki3
Witam, poszukuję sterownika podnośnika albo numeru chociaż sterownika do ciągnika Steyr 9190 1995r. Ktoś zdemontował i nie widomo co tam siedziało a nie ma pewności czy z mf podejdzie. Na zdjęciu panel.
-
Przez ObolKuba253
Witam w steyr terrus 270 wyskakuje błąd 3811 wiem znaczy ale nwm co to za czujnik i gdzie go znalesc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Arion 620c
Steyr Multi 4110 + Fraugde