Skocz do zawartości

dziewczyna wtrącajaca się w nie swoje sprawy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, bamberszol napisał:

przykład z zeszłego tygodnia ... bratu miałem przewieźć dwie przyczepy piachu... a ona do mnie że jak tam pójdę to ona jutro wyjeżdża....

dla samej przekory bym pojechał po ten piach. :D

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, bamberszol napisał:

przykład z zeszłego tygodnia ... bratu miałem przewieźć dwie przyczepy piachu... a ona do mnie że jak tam pójdę to ona jutro wyjeżdża....

Łoooooooo panie, szantaż już mamy.   :P  Powinieneś sprawdzić na ile straszy.   :P zresztą coś mi się zdaje że jej było na wierzchu, chłopak, już po Tobie.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
bamberszol napisał:

szantaż rodem z piaskownicy.Musisz jej pokazać że masz jaja,bo inaczej będziesz miał przejebane resztę życia.Albo się przyzwyczai albo żegnaj Gienia,z dwojga złego już lepiej płacić alimenty niż z taką hetera się użerać

• Like 2
Opublikowano

Zazwyczaj kończy się to tak, że facet jest u takiej nikim, to może być nawet fajna dziewczyna, tylko potrzebuje "krótszej smyczy".   :P

Opublikowano
14 minut temu, jonek98 napisał:

szantaż rodem z piaskownicy.Musisz jej pokazać że masz jaja,bo inaczej będziesz miał przejebane resztę życia.Albo się przyzwyczai albo żegnaj Gienia,z dwojga złego już lepiej płacić alimenty niż z taką hetera się użerać

A o dziecku pomyślałeś?

Opublikowano

pomagać innym to dobra rzecz a szczególnie rodzeństwu i jak się ma z bratem siostrą dobre relacje to zawsze jest do kogo pójść pogadać. to najbliższą rodzina. a dziewczyna dziś jest a jutro może jej nie być mam trochę podobnie z moją żoną chociaż mamy już 20 lat po ślubie. jak siostra wrucila z zagranicy i wybudowała z szwagrem dom obok mojego to się zaczęło podobnie robić. ale ja mam z siostrą i szwagrem dobre relacje i zawsze im pomogę nic w zamian nie oczekując. a żona niech myśli co chce najwyżej raz nie da i jej przejdzie. to poprostu jest taki charakter ciężki i zazdrosny o wszystko.

• Like 3
Opublikowano

Masz w głowie takie pokrętło nazywa się to potencjometr i zacznij tego używać czyli zacznie znowu szumieć to łap jednym uchem a drugim puszczaj bo się nerwowo wykończysz. Jeśli zobaczy że ją ignorujesz to powinna przystopować ze swoimi szaleństwami. 

Opublikowano
akooo napisał:

14 minut temu, jonek98 napisał:

A o dziecku pomyślałeś?

całkiem kontaktu mu nie ograniczy

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jonek98 napisał:

całkiem kontaktu mu nie ograniczy

Ale czy o dobru dziecka pomyślałeś,o tym żeby dwojga rodziców miało i normalny dom?

Edytowane przez akooo
Opublikowano

Przeważnie, to sąd orzeka iż dziecko zostaje u matki a ojciec ma prawo do odwiedzin. Natomiast zgodnie z prawem, ojciec może wywalczyć w sądzie aby dziecko mieszkało z nim. O tym decydują warunki mieszkaniowe, zapewnienie całodobowej opieki nad dzieckiem itp.

@bamberszol jesteś pewien, że córka jest Twoja? 

Opublikowano

Tak ale ja się pytam czy ktoś ma na względzie dobro dziecka takie aby miało obydwojga rodziców a nie od święta? Ludzie nie dajcie się zwariować pierdołami

Opublikowano (edytowane)

@akooo według Ciebie, co jest lepsze dla dziecka:

- rodzice mieszkają razem ale często się kłócą, także w obecności dziecka,

- rodzice mieszkają osobno a dziecko odwiedza regularnie jednego z rodziców?

Jeśli ojciec dziecka jest marynarzem albo kierowcą tira, to też rodzicem od święta.

Edytowane przez bergman31
  • Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

A o dziecku pomyślałeś?

Nie no kur...a lepiej żeby wychowywało się w toksycznym związku i patrzyło jak się rodzice nienawidzą, tudzież ciągle się kłucą.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Ale to są tylko sprzeczki przecież jak mniemam nie ma u autora tematu patologi. W każdym związku tak jest,tylko ożeń się z nią i będzie dobrze.

@tomek222 toksyczne to są takie rady aby pogonić matkę dziecka za takie bzdury,ożenić się jak Pan Bóg przykazał i będzie dobrze.

Opublikowano
8 minut temu, akooo napisał:

... ożenić się jak Pan Bóg przykazał i będzie dobrze.

A po paru latach rozwód. 

Połowa moich rówieśników z podstawówki się rozwiodła a tacy byli szczęśliwi jak ślub brali.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

A po paru latach rozwód. 

Połowa moich rówieśników z podstawówki się rozwiodła a tacy byli szczęśliwi jak ślub brali.

Bo dzisiaj pierwsze lepsze niepowodzenie i już rozwód. Dzisiaj każdy chce sobie lekko i przyjemnie żyć mass media nakładły ludziom do głów że zawsze ma być przyjemnie,zero problemów,fajnie,miło potem gdy przychodzi rzeczywistość ludzie się załamują,rozwodzą. Chore czasy.

Opublikowano
13 minut temu, akooo napisał:

Ale to są tylko sprzeczki przecież jak mniemam nie ma u autora tematu patologi. W każdym związku tak jest,tylko ożeń się z nią i będzie dobrze.

@tomek222 toksyczne to są takie rady aby pogonić matkę dziecka za takie bzdury,ożenić się jak Pan Bóg przykazał i będzie dobrze.

Jestem nieszczęśliwy ale się ożenię to cudownie będę szczęśliwy. Chłopie czytasz co piszesz? 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

Jak byliśmy na studniówce to połowa z drugimi połówkami, ochy, achy, potem zaręczyny a teraz już z tego co wiem połowa z nich z powrotem sama. Niedaleko mnie po 8 latach rozwód, dwójka dzieci, a takie dwa gołąbki gruchające były. Ślub to żaden gwarant tego, że będą ludzie razem, wręcz przeciwnie. Jak to babcia mawia- dawniej chłop pił, nieraz bił ale był- ktoś musiał w polu obrobić aby było z czego żyć, teraz każdy jest "samowystarczalny"- chłopu kobieta nie potrzebna i na odwrót.

Opublikowano
2 minuty temu, akooo napisał:

Bo dzisiaj pierwsze lepsze niepowodzenie i już rozwód. Dzisiaj każdy chce sobie lekko i przyjemnie żyć mass media nakładły ludziom do głów że zawsze ma być przyjemnie,zero problemów,fajnie,miło potem gdy przychodzi rzeczywistość ludzie się załamują,rozwodzą. Chore czasy.

sie męczyć mają? a po co?

Opublikowano (edytowane)

A kto tu o mękach mówi. Może jest upierdliwa jak każda baba nieraz co nie jest tak? A dziecko mają,skoro nie ma patologi u nich i mają tą córeczkę to czemu się nie ożenić i we dwójkę wychowywać?

@pafnucy

Edytowane przez akooo