Skocz do zawartości

Rolnik szuka żony 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

cooo?? 😂😂😂😂  dobre 😆 Ela jest atakowana na każdy sposób z kazde strony 😁 wrecz osaczona 😁 ciekawe czy już marus sie zagnieździł 🤔

Toć pisali ze w ostatnim odcinku będzie się bawić ze Stasiem bo tamtego pogoniła 😛

Opublikowano
52 minuty temu, Paulina1985 napisał:

widzialam urywki, rzeczywiscie bardziej stonowani. Ale ja myślę, że to dobrze, okrzepli już, ale nadal mowią i rozawiają ze sobą jak super dobrani i rozumiejący się ludzie. Nie oczekujmy od nich,ze bedą skakać ciągle jak Kamil i Asia 😁 chociaz to urocze!!!!!!!!! 😆😆😆

To czy się dobrali to wyjdzie z czasem bo tempo mają imponujace a ona charakterek ma 

Ja wiem swoje i...... niech tak zostanie 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

Biedna Ela...😓

Prorokujesz że będzie biedna czy coś wiesz, że już jest? 🙊🙊🙊

A jak się cieszyła jak wierszyki jej mówił, mało się nie 💦 😅😅

Edytowane przez kris91
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Toć pisali ze w ostatnim odcinku będzie się bawić ze Stasiem bo tamtego pogoniła 😛

uf! sorry! ja nie na bieżąco !!! 🤷‍♀️

35 minut temu, Łolek napisał:

To czy się dobrali to wyjdzie z czasem bo tempo mają imponujace a ona charakterek ma 

Ja wiem swoje i...... niech tak zostanie 

no przekonają się. Jak bedzie zle to rozstanie albo bedą sie docierac 🤷‍♀️😁 Wiemy wiemy, ze znasz Bogusie, ale prawde mowiąc kazdy ma jakieś "ale" 😁 zobaczymy. Facebook nie da o nich zapomniec i na pewno ludzie beda sledzic kazdy ich krok 😁

@kris91 a mi wyglądała na zaklopotaną tymi wierszykami z telefonu 🤔 Ważne, że nie dała sie omotać. A może wroci do tego pana, co go odrzucila? on był calkiem do rzeczy 🤷‍♀️ i mial gdzie mieszkac  😆

37 minut temu, michalcium napisał:

A która go niema 🤭 zwłaszcza po ślubie 😂

pffffff 🥴🙄🙄🙄🙄 ważne, ze wy faceci tacy idealni po slubie 😂

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Paulina1985 napisał:

uf! sorry! ja nie na bieżąco !!! 🤷‍♀️

no przekonają się. Jak bedzie zle to rozstanie albo bedą sie docierac 🤷‍♀️😁 Wiemy wiemy, ze znasz Bogusie, ale prawde mowiąc kazdy ma jakieś "ale" 😁 zobaczymy. Facebook nie da o nich zapomniec i na pewno ludzie beda sledzic kazdy ich krok 😁

@kris91 a mi wyglądała na zaklopotaną tymi wierszykami z telefonu 🤔 Ważne, że nie dała sie omotać. A może wroci do tego pana, co go odrzucila? on był calkiem do rzeczy 🤷‍♀️ i mial gdzie mieszkac  😆

pffffff 🥴🙄🙄🙄🙄 ważne, ze wy faceci tacy idealni po slubie 😂

No wiesz  ostatnie zdanie to opinia czy sarkazm 🤔😁 

Inaczej oglądasz z boku a inaczej jeśli kogoś znasz i wiesz jaka jest jego historia czy przeszłość, ale ja wszystkim kibicuje

Opublikowano

Mieć charakter własne zdanie oparte na faktach to raczej zaleta najgorzej jak ktoś sam nie wie czego chce jak pieczara np raz chce dominować raz być zdominowana ale tak żeby i tak wyszło na jej zgadywać bądź się nie odzywać wtedy kiedy ma kaprys ogólnie laska nie do życia 🙅‍♂️🙅‍♂️🙅‍♂️

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, michalcium napisał:

Mieć charakter własne zdanie oparte na faktach to raczej zaleta najgorzej jak ktoś sam nie wie czego chce jak pieczara np raz chce dominować raz być zdominowana ale tak żeby i tak wyszło na jej zgadywać bądź się nie odzywać wtedy kiedy ma kaprys ogólnie laska nie do życia 🙅‍♂️🙅‍♂️🙅‍♂️

Po pierwsxym odcinku pisałem że lepiej jej nie mieć niż mieć.

Popatrzę na wyraz twarzy i można poznać człowieka.

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, radekz200 napisał:

Chyba ukradłeś komentarz z fb 😛

Ale po Krzysztofie też już nie było tak widać tego zauroczenia co wczesniej 😛

Nie mam Facebooka. Tekst jest autorski. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, krzysio22 napisał:

Tak, Platerów/Kornica tamte strony 

a to niedaleko, 50km mam do niej :D 

już nawet na ma maps google znalazłem :P 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano (edytowane)

W sumie, jesli pieczarka chciala kręcić dymy, to trzeba było wziąć lekcje od nich, przynajmniej wynagrodziłaby tą stypę u Stasia 

@Up1: To tak jak wszędzie xDDD Książkowy przykład początku lat 90 ... 

Edytowane przez patryk546
  • Thanks 1
Opublikowano

Na jakieś stronie w internecie czytałem wywiad z ojcem Stanisława. Pisał, że po studiach pracował w tym PGRze, po 1989 roku wydzierżawił go i po kilku latach dzierżawy, jak był na sprzedaż, to skorzystał z okazji i kupił. Ten pałac, to remontowali przez 16lat.

Opublikowano
14 minut temu, bergman31 napisał:

Na jakieś stronie w internecie czytałem wywiad z ojcem Stanisława. Pisał, że po studiach pracował w tym PGRze, po 1989 roku wydzierżawił go i po kilku latach dzierżawy, jak był na sprzedaż, to skorzystał z okazji i kupił. Ten pałac, to remontowali przez 16lat.

Ale ponoć Stanisław nie mieszka w tym pałacu? To jak to wkoncu jest?