Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, Denwer napisał:

Ty żyjesz  w  rzeczywistości  ,,upadłego,,  forum

Nie wiem o jakim życiu na forum mówisz, więc podejrzewam że chodzi Ci o aktywność. Ten nick masz od maja 2020 i masz 103 strony swojej aktywności. Ja konto na forum mam od grudnia 2014 i mam 39 stron. 

44 minuty temu, Denwer napisał:

I w dalszym  ciągu  nie  potrafisz  wskazać tych bzdur .

https://www.agrofoto.pl/forum/profile/237376-denwer/content/

45 minut temu, Denwer napisał:

Co było  bzdurą  że  eleyty  TVN  się  zaszczepiły   ??  czy  co

To, że się zaszczepili to fakt. Ja ich nie szczepiłam, ani im tego nie nakazywałam ani nie zakazywałam. Widocznie Państwo na to pozwala, skoro oni mogli to zrobić. Bardziej zastanawia mnie fakt, dlaczego szczepionek ochronnych nie otrzymały osoby, na których ochronę Państwo wydaje bardzo duże pieniądze. 

45 minut temu, Dariowola napisał:

Ja dąże do lepszego ale szanuje ludzi jak zatrzymali się w swoim rozwoju. 🤔

Przepraszam jeżeli moje słowa skierowane do Ciebie odebrałeś jako brak szacunku. Już nie będę. Pozdrawiam i życzę zdrowia :) 

Opublikowano
11 minut temu, Kallina86 napisał:

Nie wiem o jakim życiu na forum mówisz, więc podejrzewam że chodzi Ci o aktywność. Ten nick masz od maja 2020 i masz 103 strony swojej aktywności. Ja konto na forum mam od grudnia 2014 i mam 39 stron. 

https://www.agrofoto.pl/forum/profile/237376-denwer/content/

To, że się zaszczepili to fakt. Ja ich nie szczepiłam, ani im tego nie nakazywałam ani nie zakazywałam. Widocznie Państwo na to pozwala, skoro oni mogli to zrobić. Bardziej zastanawia mnie fakt, dlaczego szczepionek ochronnych nie otrzymały osoby, na których ochronę Państwo wydaje bardzo duże pieniądze. 

Przepraszam jeżeli moje słowa skierowane do Ciebie odebrałeś jako brak szacunku. Już nie będę. Pozdrawiam i życzę zdrowia :) 

Zdrowia i pieniędzy nigdy za dużo z całego serca nawzajem. 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nie  miałem tutaj  żadnego  zdjęcia  bydlaka  masz  urojenia  ??  

Kur Marek czy ty wstydu nie masz?

To konto z cielakiem w awce było twoje bo dodałeś mnie do znajomych a jak usunąłeś to znikło i nie długo pojawiłeś ty jako "Denwer" i też dodałeś mnie do znajomych. 

Styl pisania i wklejania memów ten sam więc przestań już robić z siebie idiotę i choć raz bądź jak facet z jajami i przyznaj się że to było twoje konto. 

Opublikowano
47 minut temu, Ulman napisał:

To po cholerę tu piszesz?

Dla  zabawy  😎

39 minut temu, pafnucy napisał:

a czy ja muszę robić na wsi tak jak rypniętym ludziom z pis się upierdzieli? czemu luzem ma być lepiej? na wszystko się zgadzasz? już zapomniałeś o murem za Ardanem?

Bo  wygodniej   jest  trzymać  bydło  luzem  na głębokiej  ściółce   szczególnie  bydło  opasowe.  Mam  to  wiem  po sobie  ;)

14 minut temu, Kallina86 napisał:

Ten nick masz od maja 2020 i masz 103 strony swojej aktywności. Ja konto na forum mam od grudnia 2014 i mam 39 stron. 

No bo  nie  jesteś  w tym  temacie  aktywna ;)

15 minut temu, Kallina86 napisał:

Bardziej zastanawia mnie fakt, dlaczego szczepionek ochronnych nie otrzymały osoby, na których ochronę Państwo wydaje bardzo duże pieniądze. 

Bo  TyVN   wszczepili  swoje  elyty 

1 minutę temu, PRIMO napisał:

Kur Marek czy ty wstydu nie masz?

Ale  ja  nie jestem  żaden Marek  😩

2 minuty temu, PRIMO napisał:

To konto z cielakiem w awce było twoje bo dodałeś mnie do znajomych a jak usunąłeś to znikło i nie długo pojawiłeś ty jako "Denwer" i też dodałeś mnie do znajomych. 

Nie   to  konto  które  mi zbanował  sumek   nie  miało  żadnego  avatara   coś  ci  się  kręci 

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Bo  wygodniej   jest  trzymać  bydło  luzem  na głębokiej  ściółce   szczególnie  bydło  opasowe.  Mam  to  wiem  po sobie 

a mi wygodniej wiązane

6 minut temu, Denwer napisał:

Ale  ja  nie jestem  żaden Marek  😩

a marekfarmer?

Opublikowano

Ale  ja  nie jestem  żaden Marek  

Nie   to  konto  które  mi zbanował  sumek   nie  miało  żadnego  avatara   coś  ci  się  kręci 

Yyyyyyhhhyyyyyy bujaj dalej. 🤨

1 minutę temu, pafnucy napisał:

a marekfarmer?

👍🍺

Opublikowano

Denwer Ty wiesz że jak tak kłamiesz to masz grzech i do piekła pójdziesz? 😢

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, pafnucy napisał:

a mi wygodniej wiązane

Też  tak  kiedyś  myślałem  dopóki  się  sam  nie  przekonałem  że  wygodniej  i  lepiej  jest  na luzie.  Nawet   nie  mądry  byłym  jak  po  trzodzie  przerabiałem  na bydło  i  zamiast   stołu  paszowego  zrobiłem  wysoki  żłób :ph34r: ale  swój  błąd  naprawiłem  i przerobiłem wszytko na  głęboka  ściółkę 

marekfarmer?

Odmawiam odpowiedzi  na to pytanie  ;)

7 minut temu, pafnucy napisał:

Ty wiesz że jak tak kłamiesz to masz grzech i do piekła pójdziesz?

😱😱😱  koniec  świata   koniec  świata 

8 minut temu, PRIMO napisał:

Yyyyyyhhhyyyyyy bujaj dalej. 🤨

Taka  prawda   konto  które  tu  założyłem w marcu 2020 roku  nie  miało  takiego  avatara.  Może  konto  wspomnianego  tutaj  zapomnianego  Marekfarmer miało,  ale  nie  moje  założone  w marcu  2020roku

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Elyty PISu nie idą do piekła tylko od razu do nieba i to jeszcze za życia. 😇

Taka  prawda   konto  które  tu  założyłem w marcu 2020 roku  nie  miało  takiego  avatara.  Może  konto  wspomnianego  tutaj  zapomnianego  Marekfarmer miało,  ale  nie  moje  założone  w marcu  2020roku

🤪😉😁😲😂🤣🤔🤭😎🤪😇😲

Opublikowano
13 minut temu, pafnucy napisał:

a ty  ksiądz   czy  inny  pop 

Opublikowano

A to  dziękuję  ci  @pafnucy  za  troskę   jest  mi  niezmiernie  miło  że  tak się  o mnie  martwisz   

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

jeszcze jest dla Ciebie nadzieja

Niema   nadziei 😥

Opublikowano
14 minut temu, pafnucy napisał:

Nigdy nikt do piekła sam nie pójdzie to trzeba sobie zasłużyć i nie wpiedalać się w kolejkę. 🤣🤣Mijać z prawdą zawsze. 

Opublikowano
2 godziny temu, Dariowola napisał:

Jak krzywdy Ci nie robi  nie wybije oka to niech macha no ale jak lubisz ciągnąć to jest pokusa  .🤣🤣🤣 🤣

Przesadzasz.

2 godziny temu, Denwer napisał:

Dzięki  między  innymi  mojej skromnej  osobie  PiS  wygrywa  wybory  od  2015  roku  bo  działam w terenie.😎

Nie bądź taki skromny :). Ale fakt faktem masz odwagę się przyznać na kogo głosujesz.

20 minut temu, pafnucy napisał:

Była u Ciebie spowiedź świąteczna bo u mnie nie było ? Księża spowiadali tylko w czasie mszy. To nie jest podchwytliwe pytanie jakby co.

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

ukorz się jeno.

Przed   kim  ???

Opublikowano

przed Nim.

4 minuty temu, Dariowola napisał:

Mijać z prawdą

czyli?

Opublikowano
10 minut temu, dsbh napisał:

Nie bądź taki skromny :). Ale fakt faktem masz odwagę się przyznać na kogo głosujesz.

I to  od  2010  roku  nieprzerwanie  na  tych  samych  😎

9 minut temu, pafnucy napisał:

przed Nim.

kto  to  jest   ten  ,,Nim,,  jakie  bóstwo    ze  wschodu  czy  co

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

Denwer kiedy się szczepisz?

Ja  mam   tylko  30 lat   więc  na  szarym  końcu  albo  wcale 

Opublikowano

Szczepienia  się  nie  boję 

Ale  ewentualnych  powikłań  już  tak    niech  eksperymentują  na  seniorach  popatrzę  ocenię  wtedy  zdecyduję 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v