Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Źle na to patrzysz. Podobnie jak masa dostaje dopłaty za pseudo pakiety, aby zmniejszyć podaż płodów rolnych na rynku i utrzymać opłacalność dla innych, taki i nieroby dostają kasą aby nie zalali rynku pracy.🤭

Toż wtedy byłby dopiero armagedon.🤣

Oczywiście jest to robione pod kątem zniechęcenia do wyjeżdżania za robotą, do Niemiec, aby rozłożyć niemiecką gospodarkę brakiem pracownika.😂

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Źle na to patrzysz. Podobnie jak masa dostaje dopłaty za pseudo pakiety, aby zmniejszyć podaż płodów rolnych na rynku i utrzymać opłacalność dla innych, taki i nieroby dostają kasą aby nie zalali rynku pracy.🤭

ale z danych wynika żę pracuje rekordowa liczba polaków a na pseudo pakiety coraz wiecej bedzie rolników przechodzić 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Bo  schowali  się  za  immunitetem w senacie 

Sranie w banie. 🤨

Jeśli są winni to nawet immunitet nie ochroni przed sądem. 

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Jeśli są winni to nawet immunitet nie ochroni przed sądem. 

chroni    immunitet   przed sądem 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Oczywiście jest to robione pod kątem zniechęcenia do wyjeżdżania za robotą, do Niemiec, aby rozłożyć niemiecką gospodarkę brakiem pracownika.😂

Nie wiem czy zauważyłeś, ale szparagi już są u nas.🤭

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

jeśli by sami sobie go odebrali

I jestem za bezwględnym zniesieniem wszystkich immunitetów. 

Przed chwilą, Denwer napisał:

196407146_600868654638922_53507480228048

Ty ale od Sp. Leppera to się odpierożkuj. 🤨

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Ale za ich zbiór płacą w Euro tylko za granicą.😂

Jak masz dużą produkcję to i u nas przeliczysz na euro... palety😁

Zawsze można iść do Euro. Tacy nachalni w reklamie...

Opublikowano

@Denwer

5 minut temu, Denwer napisał:

Bo  schowali  się  za  immunitetem w senacie 

A  innym  wyprali  mózg   ze   szczepionka  na covid  zbawi  świat  i  uchroni  ich  przed  śmiercią   :D  :D  :D   I  widać po tym forum  że niektóre  bez*ózgie  b*rany  w to  uwierzyły  :D  :D    

Akurat teście i żona już druga dawką zaszczepieni ja 2 dawka wtorek a jak ktoś szczepić się nie chce to potem niech nie płacze ze go wirus złamał.

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Ty ale od Sp. Leppera to się odpierożkuj. 🤨

Bo  co  ???

Słyszałeś  jego  dom  ostatnio  komornik wystawił  na sprzedaż   tyle   zostało  z byłego  wicepremiera 

195508526_781895462498536_83149909430361

Opublikowano
1 minutę temu, Andpol napisał:

@Denwer

Akurat teście i żona już druga dawką zaszczepieni ja 2 dawka wtorek a jak ktoś szczepić się nie chce to potem niech nie płacze ze go wirus złamał.

Za dużo kurwizji z jej prawdomównością. 🤦‍♂️

2 minuty temu, Denwer napisał:

Bo  co  ???

Słyszałeś  jego  dom  ostatnio  komornik wystawił  na sprzedaż   tyle   zostało  z byłego  wicepremiera 

Bo jajco. 🤨

Chłop jako jedyny w tym sejmie miał KOHONES bo reszta to same rurkowce. 

Opublikowano
15 minut temu, Denwer napisał:

A  innym  wyprali  mózg   ze   szczepionka  na covid  zbawi  świat  i  uchroni  ich  przed  śmiercią   :D  :D  :D   I  widać po tym forum  że niektóre  bez*ózgie  b*rany  w to  uwierzyły  :D  :D    

powinieneś bana za to dostać.

Opublikowano
6 minut temu, Andpol napisał:

Czyli  jesteś  jednym z tych którym  mózg  wyprali  :D  :D  :D  

1 minutę temu, pafnucy napisał:

ta   bo  szczepień na covid nie można krytykować   :D  :D  

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

Denwer jest wk🤬 ale co jak co tu ma rację bo ludzie uwierzyli w cudowną moc szczepionki która defakto ma ograniczone działanie i w dodatku nie jest przebadana klinicznie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

ta   bo  szczepień na covid nie można krytykować

nie. krytyka może być. tylko po co wyzywasz?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, PRIMO napisał:

cudowną moc szczepionki która defakto ma ograniczone działanie i w dodatku nie jest przebadana klinicznie. 

No  i którą  na przykładzie  firmy  pizer    nawet   sam szef    szczepić  się nie  chce  :D 

2 minuty temu, pafnucy napisał:

nie. krytyka może być. tylko po co wyzywasz?

I  kto  o  to pyta  :D  :D   Człowiek który  swego  czasu  latał  za mną  po całym forum  i  okładał epitetami    

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Lepiej niech tu wylewa nienawiść, niż ma na ulicy mordować zaszczepionych.😂

Ja bym się bardziej obawiał tych zaszczepionych bo oni bardziej mają predyspozycje do przemocy. 

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

no pistolet już ma.... 🤔

To niech uważa, bo jeszcze trafi na takiego co mu go odbierze i postrzeli z jego własnej broni. A potem powie że działał w obronie własnej.😂

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A potem powie że działał w obronie własnej

196093764_2936973869956483_4579583326184

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v