Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

A h*j taki mnie zmusi .

Pisz z imienia i nazwiska, a nie ksywy. Zbyt popularna żeby wiedzieć o kogo chodzi🤣😜

Opublikowano
2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Moim zdaniem jest od krowy..... 

A biedronka je sprzedaje

U mnie ludzie na kasie siedzą🤭

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

A widzisz. Czyli ja wypełniam ten obowiązek i to bez marudzenia.:lol:"Sempre fidelis"

Raczej  bez  myślenia    :P  :P  :P  

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, galan99 napisał:

Ludzie juz zatracili smak prawdziwej zdrowej żywności żywią się powiem gównem że kurczak tuczony paszą zostawia odchody i zjada jeszcze raz te odchody by 100 % wykorzystać paszę to ma być zdrowe . Nafaszerowane antybiotykami i na koniec nastrzykiwane .

Skąd ty takie debilizmy bierzesz?  A jak kurczak łazi po podwórku i w gównie grzebie to jest dobrze? Tuczony jest paszą - a z czego ona niby jest jak nie z tego czym sam kurczaki karmisz tyle że zbilansowana. W smaku mięso może być inne ale nie ma to nic wspólnego z tym czy jest zdrowsze. Kiedyś taki mądrala jak ty był u mnie na grillu i wpieprzał kiełbache z marketu aż mlaskał tyle że miał powiedziane ze to wiejska od chłopa z sąsiedniego powiatu. 

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Skąd ty takie debilizmy bierzesz?  A jak kurczak łazi po podwórku i w gównie grzebie to jest dobrze? Tuczony jest paszą - a z czego ona niby jest jak nie z tego czym sam kurczaki karmisz tyle że zbilansowana. W smaku mięso może być inne ale nie ma to nic wspólnego z tym czy jest zdrowsze. Kiedyś taki mądrala jak ty był u mnie na grillu i wpieprzał kiełbache z marketu aż mlaskał tyle że miał powiedziane ze to wiejska od chłopa z sąsiedniego powiatu. 

To raczej mało kiedy jadł kiełbasę za młodego człowieka albo ma 20 lat .

Opublikowano

Kurła śwagier na dzień dziecka do Szwecji prosi 😁. Bilety po 40zł plus testy na świrusa. Paliwo na lotnisko droższe, ot czasy

Opublikowano

Nie, ale w czwartek boże Ciało w Polsce,  to wie że i tak nie robimy więc długi weekend 😉

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Rozkaz nie gazeta. Nie jest do czytania i komentowania, tylko do realizacji.:lol:

to  właśnie  charakteryzuje  były  wojskowych  co   przysięgali  na  wierność  PRL  nie myśleć tylko  wykonywać  rozkazy.

Efekty  widzieliśmy  w gdańsku  1970

Opublikowano
12 minut temu, Denwer napisał:

pkt.4I  każdy  ma obowiązek  dla  dobra  narodu   i  swoich  bliskich  poddać  się  eksperymentalnemu  masowemu  szczepieniu   :P  :P  

Możesz w końcu wyjaśnić czemu wspaniały patrotyczny rząd PISocjalistów chce szczepieniami szkodzić swojemu wybitnemu elektoratowi ? Toż to Jarosław zawsze dziewica nie dopuścił by przecież by się ludowi cokolwiek stało a ty twierdzisz że che nas wytruć mimo że taki w nim zakochany jesteś i czcisz jak mesjasza. Takiej zdrady narodu jak teraz prezesik to nawet Tusk się nie dopuścił.Umiesz w sposób logiczny pogodziś swoje uwielbienie PIS z teorią że chcą wytruć naród włącznie ze swoim elektoratem? 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Możesz w końcu wyjaśnić czemu wspaniały patrotyczny rząd PISocjalistów chce szczepieniami szkodzić swojemu wybitnemu elektoratowi ? Toż to Jarosław zawsze dziewica nie dopuścił by przecież by się ludowi cokolwiek stało a ty twierdzisz że che nas wytruć mimo że taki w nim zakochany jesteś i czcisz jak mesjasza. Takiej zdrady narodu jak teraz prezesik to nawet Tusk się nie dopuścił.Umiesz w sposób logiczny pogodziś swoje uwielbienie PIS z teorią że chcą wytruć naród włącznie ze swoim elektoratem? 

To może ja 🤭

PiS, po, SLD i inne sterują polskim piekiełkiem.

Ale jest ktoś kto steruje nimi. 

Ot i jest wytłumaczenie.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Możesz w końcu wyjaśnić czemu wspaniały patrotyczny rząd PISocjalistów chce szczepieniami szkodzić swojemu wybitnemu elektoratowi ?

Czyli kiedy Tusk nie kupił szczepionki na grypę (tę co to Denwer wklejał ilość ofiar w stopce), to jednak dobrze zrobił, bo nie chciał truć Narodu.:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

No popatrz i teraz ci wojskowi są w PiS.:lol:

A tak w ogóle to w 70-tym Twój ojciec już myślał o Twoim poczęciu???🤔🤔🤔 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

teorią że chcą wytruć naród włącznie ze swoim elektoratem?

Masz  jakieś  urojenia  ???   Widać   psychoza   u  ciebie   przybiera  coraz  to bardziej  zaawansowane  stadium 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A tak w ogóle to w 70-tym Twój ojciec już myślał o Twoim poczęciu???🤔🤔🤔 

2 stycznia już darłem japę.:lol::lol:

2 minuty temu, galan99 napisał:

Tylko nie Tusk tylko Koparka nie kupiła .

No to Pani Kopacz jednak nie działała na zgubę Narodu.:lol:

• Like 1
Opublikowano

Współczuję ojcu, jeszcze łeb po sylwestrze bolał, a już młody japę piłował😁😜😜😜

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Ale dla mnie termin był za***isty. Gdybym urodził się rok wcześniej , albo później życie nie potoczyłoby się tak fajnie, 

Zawsze to ten najstarszy w klasie, a nie najmłodszy nugus😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v