Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

A na ciula testament kiedy mogą wymrzeć wszyscy? A ten co przeżyje , to i tak zgarnia wszystko. Taka swoista kumulacja.:lol:

Ale jakbyś na kościół przekazał...?🤔🤔🤔😜

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

A w czym to twoje jest lepsze?

Zgaduję- może w smaku? 🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał:

A w czym to twoje jest lepsze?

A co ty tak bronisz tych gównodajni?🤨

Ludzie są już tak zafascynowani tymi marketami że nie zdają sobie sprawy skąd tak naprawdę bierze się żywność na półkach .

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Ludzie juz zatracili smak prawdziwej zdrowej żywności żywią się powiem gównem że kurczak tuczony paszą zostawia odchody i zjada jeszcze raz te odchody by 100 % wykorzystać paszę to ma być zdrowe . Nafaszerowane antybiotykami i na koniec nastrzykiwane .

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Ludzie są już tak zafascynowani tymi marketami że nie zdają sobie sprawy skąd tak naprawdę bierze się żywność na półkach .

No jak skąd? Z magazynu na zapleczu.:lol:

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman kurczak z marketu ma mięso jak gówno . Kurczak swój ma smak i zapach widać że tobie już PiS wyprał mózg .

proponuje spróbować kurczaka zagrodowego z biedronki , bardzo dobry jest 

Przed chwilą, PRZMAS19821982 napisał:

Toć niektóre dzieci twierdzą że mleko jest z biedronki. 

a nie jest ?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

No jak skąd? Z magazynu na zapleczu.:lol:

No według takich gównojadów marketowych to masz absolutną rację. 

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Czyli co? Jak ja jem swoje, to samo co sprzedaję to nie powinienem tego robić?:lol:

A nie wiem, brokułów nie jadam.

Ale jajko od mojej kury jest lepsze w smaku od tego z markietu😁

Opublikowano
17 minut temu, mirro napisał:

Ale faktycznie Pkt 3 można by zmienić, Np. " Odbiornik radiowy ustawić na częstotliwość ogólnopolskiej rozgłośni radiowej, która bedzie przekazywać komunikaty służb odnośnie zarazy"  Odbiornik powinien posiadać zapasowe akumulatory na wypadek przerw w dostawach energii.:lol:

pkt.4I  każdy  ma obowiązek  dla  dobra  narodu   i  swoich  bliskich  poddać  się  eksperymentalnemu  masowemu  szczepieniu   :P  :P  

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Ale jajko od mojej kury jest lepsze w smaku od tego z markietu😁

A ile kosztuje Cię wyprodukowanie tego jajka ? pewnie drożęj niż zakup w biedronce jak by dokładnie policzyć 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

A ile kosztuje Cię wyprodukowanie tego jajka ? pewnie drożęj niż zakup w biedronce jak by dokładnie policzyć 

Te panie ekonom. 🤪

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

pkt.4I  każdy  ma obowiązek  dla  dobra  narodu   i  swoich  bliskich  poddać  się  eksperymentalnemu  masowemu  szczepieniu   :P  :P  

A widzisz. Czyli ja wypełniam ten obowiązek i to bez marudzenia.:lol:"Sempre fidelis"

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

Jak bym zaczą liczyć, to każde jajko było by namiastką jaja  Faberge 🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Denwer napisał:

A h*j taki mnie zmusi . czy rząd i im podobni .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Asortyment jest sporo większy.:lol:

No domyślam się, ale wegetariański bo wkładkę mięsną likwidujesz😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v