Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

O kura i mówisz że tchórz w dodatku.... 😂

Staram się tylko powiedzieć że jak się pije, to sie nie dowodzi. tylko siada grzecznie w fotelu i czeka aż dowiozą na miejsce.

1 minutę temu, henio2 napisał:

Ludziom się w d*pach przewraca z dobrobytu

Dobrze że mnie to wyjaśniłęś. Nie będzie podwyżek w firmie.

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Około 40% narodu to większość, dobrze wiedzieć ;) 

Weź, trochę mniej TVP i zobaczysz jak jest na prawdę ;) 

Słuchaj u mnie wójta popierało 25 procent mieszkańców przez30 lat nie szło go usunąć to  co nie był  wybrany demokratycznie?

Opublikowano (edytowane)

To miał jakiś ujowych konkurentów, że żaden nawet do drugiej tury nie doprowadził ;) Zmasakrował by go wynikiem 75% do 25% ;) 

Widocznie nie było nikogo lepszego ;) 

U nas w okolicy jest też wójt który rządzi od 30 lat, i jakoś nie potrafi się pojawić konkurent który by dał mu radę ;) Tylko teraz pytanie, czy wójt taki dobry czy konkurencja ujowa ??

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Ale mówisz, że 25% go popierało, wystarczyło żeby do wyborów poszło 75% pozostałych, niezadowolonych ;) To może jak z tym PiS-em, niby wygrywa, a mało kto na niego głosuje ;) Tak zwany, "ukryty" elektorat ;) Co to na ulicy nie głosuje na PiS ale do urny to już coś zgoła innego ;)  

Opublikowano
25 minut temu, ogarek napisał:

Kura musita więcej razy te konta zmieniać.... Ot typowe dla pisuaru zachowanie.... Sztuczne poparcie słusznej władzy jak za PRL.... 😋

Prześle Ci swoje DNA. A i tak urojenia pozostaną.🤣

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale mówisz, że 25% go popierało, wystarczyło żeby do wyborów poszło 75% pozostałych, niezadowolonych ;) To może jak z tym PiS-em, niby wygrywa, a mało kto na niego głosuje ;) Tak zwany, "ukryty" elektorat ;) Co to na ulicy nie głosuje na PiS ale do urny to już coś zgoła innego ;)  

No to tak samo jak do sejmu czyli Co co nie poszli na wybory też popierają PiS 😋

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, henio2 napisał:

No to tak samo jak do sejmu czyli Co co nie poszli na wybory też popierają PiS 😋

Albo PO, ciężko powiedzieć, nie wypowiedzieli się przy okazji wyborów ;) Albo po prostu mają dość i nie popierają nikogo z nich ;) Sam bym oddał z chęcią głos na kandydata "Żaden z nich" 

Opublikowano (edytowane)

41 minut temu, ogarek napisał:

Kura musita więcej razy te konta zmieniać.... Ot typowe dla pisuaru zachowanie.... Sztuczne poparcie słusznej władzy jak za PRL.... 😋

Przynajmniej  jesteś  wtedy  w swoim żywiole  tropisz i  podp*erdalasz      do  ,,ormo ,,

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Co się tak nerwujesz marecek..... Nima kogo zakapowac czy jak? 

Może to szefa wyślij z 30 e-mailów... 😂😂😂😂😂

Z pytaniami 🤣🤣🤣🤣🤕🤕🤕🤕🤕🤕

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Co się tak nerwujesz marecek..... Nima kogo zakapowac czy jak? 

Nie będę  ciebie  wyręczał  ty  masz  to  w genach  jesteś  specjalistą  w  tropieniu  ludzi  tutaj  na forum  ile  już  tutaj  zakapowałeś   z  30   -40  a może  więcej  ??

Opublikowano (edytowane)

Was nie trzeba tropić.... Odwas śmierdzi pisuarem na kilometr 😂😂😂😂😂😂😂

Zbychu zara stara da ci bana i znowu zaginiesz 😭

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, ogarek napisał:

Zbychu zara stara da ci bana i znowu zaginiesz 😭

Już  zakapowałeś  

jak to  szło  :  ,, dziadek  w zomo  ojciec  w ormo  a  synuś  z  Platformą ,,

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, ogarek napisał:

Was nie trzeba tropić.... Odwas śmierdzi pisuarem na kilometr 😂😂😂😂😂😂😂

I mówią że głupi węchu niema nie wierzę. 🤣🤣🤣

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano
1 minutę temu, Dariowola napisał:

glópi 🤣🤣🤣

Ale ty mądry 😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

I już jest 1 mld na TVP  Po co pomagać, lepiej mowić że jest dobrze ;)

Najbardziej niepokoi mnie te ograniczanie psychiatrii, powychodza takie heńki i będą PiS wychwalac ;)

PiS tnie koszty ale chyba nie tam gdzie trzeba. 

Coś PiSuar siedzi cicho, @henio2 gdzie jesteś ??

FB_IMG_1610294792587.jpg

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v