Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

nie obrażaj jak widzisz tylko czubek własnego nosa i kasę za upodlenie się .

ja  sie  nie  upadlam  za kasę  za  to   ty   jesteś  naiwny  jak pelikan  i  przestraszyłeś  się.    syndrom  zastraszenia  zadziałała  znakomicie   pierwszy etap tresury  przechodzicie  bezbłędnie  :P  

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał:

Tak jestem DEBILEM i się NIE ZASZCZEPIĘ .

A zaszczepieni zarażają i tak samo Chorują na Covida cóż tak prawda .

Nikt mnie nie zmusi do zaszczepienia wyrobem medycznym testowym .

A masz na pokrycie tych rewelacji jakies powazne publikacje czy pod sklepem taką teorie słyszałeś? Daj coś na potwierdzenie to i ja uwierzę. A tak zupełnie poważnie to jak to udowodnisz będziesz znany na całym świecie bo obnażysz sPISek  rządów i  koncernów  na skalę światową.

@Denver czemu nasz najlepszy patriotyczny rząd za wszelka cene chce nas zaszczepić czyli nam zaszkodzić wg twojej teorii. Chcą niszczyć Polaków? Zdrajcy? A może to niemieccy agenci a Puda i  Morawiecki nawet Izraelscy? Może chcą nas wytruć  bo wtedy Niemcy nie będą musiały nam płacić reparacji a Icki wezmą co ich bez żadnych roszczeń forsowanych przez  amerykański kongres?  Jak nic to kolejna Targowica

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Denwer napisał:

ja  sie  nie  upadlam  za kasę  za  to   ty   jesteś  naiwny  jak pelikan  i  przestraszyłeś  się    syndrom  zastraszenia  zadziałała  znakomicie   pierwszy etap tresury  przechodzicie  bezbłędnie  :P  

dla ciebie naiwność, dl;a mnie zdrowy rozsądek. niczego się nie przestraszyłem. napirałem bez maseczki, nie ograniczyłem kontaktów, itd, itp. przedwczoraj odprowadziłem zmarłego na covid, w domu też był. nikogo nie namawiam.

8 godzin temu, galan99 napisał:

Każdy niech sam przemyśli czy chce się szczepić czy nie nikt nie prawa zmuszać .

Gratuluję zaszczepienia jesteś teraz spełnionym człowiekiem .

trochę chyba nie rozumiesz. ja po prostu dla szansy bycia zdrowym, staram się zrobić ile się da.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

nikogo nie namawiam.

Nie  namawiasz  ale  od  "cykorów  pieprzonych" wyzywasz,  zrozum  że  są  ludzie  którzy  tresować  jak  małpy  się  nie dadzą 

Opublikowano

a Ty zrozum że to w sumie poświęcenie się dla takich jak Ty. znaczy dla tych bojących się nieznanego.

9 minut temu, Ulman napisał:

Czemu patriotyczny rząd chce nas tresować jak małpy i truć szczepionkami? Masz na to wytłumaczenie? A może @galan99 wie?

i co żeś narobił? :D

Opublikowano

To normalny ciąg przyczynowo skutkowy. Jeśli szczepionki szkodzą a rząd namawia do szczepień to czemu chcą nas wytruć?  Wg Marecka rząd dba o nas jak żaden w historii a tu taka niespodzianka i chcą nam zaszkodzić czy wręcz zabić. Czemu to robią?

Opublikowano

Wiem czy nie wiem ale nikogo nie namawiam do szczepienia i niech tak zostanie .

Tylko powiem 2 lekarzy w rodzinie i 3 pielęgniarki nie zaszczepili się i ja tez nie koniec tematu .

Opublikowano

oj na pewno w jakimś szczytnym celu. pewno trują tylko tych co na radio nie dajom. :D

3 minuty temu, Ulman napisał:

To normalny ciąg przyczynowo skutkowy. Jeśli szczepionki szkodzą a rząd namawia do szczepień to czemu chcą nas wytruć?  Wg Marecka rząd dba o nas jak żaden w historii a tu taka niespodzianka i chcą nam zaszkodzić czy wręcz zabić. Czemu to robią?

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

No  nie dobrze  

185778799_2882275882032541_5599886239573

O i taka postawa mi się podoba. Facet mówi otwarcie że są jego i ciul. Pan Morawiecki przepisywał dobra na żonę, Pan Obajtek działke na rodzinę a tu gościu otwarcie przyznaje że są jego. 

36 minut temu, galan99 napisał:

Gratuluję zaszczepienia jesteś teraz spełnionym człowiekiem .

Dziękuję.😂

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Wiem czy nie wiem ale nikogo nie namawiam do szczepienia i niech tak zostanie .

Tylko powiem 2 lekarzy w rodzinie i 3 pielęgniarki nie zaszczepili się i ja tez nie koniec tematu .

Wśród lekarzy też sa paranoicy więc sie nie sugeruj.

Wiesz juz jak to jest z tym roznoszeniem covidu przez zaszczepionych?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Wśród lekarzy też sa paranoicy więc sie nie sugeruj.

Jak prowadza teleporady to szczepić się nie muszą. 😂

1 minutę temu, galan99 napisał:

Szczepionka cię nie chroni Przed Covidem tylko niby to ma łagodzić skutki

Powiedz to tym, co dzisiaj zmarli. Pewnie oni też ociągaliby się z zaszczepieniem.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Szczepionka cię nie chroni Przed Covidem tylko niby to ma łagodzić skutki jak się łapie wierz o tym czy nie .

Skąd ty masz takie informacje? Czytałeś , słyszałeś czy ci ktoś po pijaku takich rewelacji naopowiadał?

• Haha 1
Opublikowano

Jak tak czytam Marecka , Mariuszka i Galana to mam jedna refleksję - paranoicy którzy ciesza sie gdy władza ich dyma a gdy chce im pomóc szczepiąc ich to panicznie się tego boją. Takich ludzi PISowi potrzeba!

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Jakie masz argumenty że preparat chroni i się zaszczepiłeś co cie tak przekonało i kto tak przekonał ? .

Wiedza i historia. Kazda szczepionka chroni bo po to one są. Skoro od blisko 100 lat mamy szczepionki na gruźlicę ,ospę, odrę  rózyczkę czy inną swinkę i one działaja to czemu raptem szczepionka na Covid ma nie działać i zagrażac tak wybitnym umysłom popierajacym PIS?  

Szczepień na swiecie wykonano juz setki milionów i jakoś nie słyszałem zeby zaszczepieni chorowali tak samo jak przed szczepieniem. Zakładam ze ty masz dane o których nie wiedzą nie tylko ludzie ale także rzadzący i po prostu wisz lepij.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v