Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
32 minuty temu, racyl napisał:

14fae1d167be926fb469549bcbe96fe4.jpg

41ff2490126d05fda2af6c16279b650a.jpg

to jest twoje słowo na niedzielę ? ciekawe czy ci lżej jak atakujesz kościół i rydzyka w polsce 95 % ludzi jest wierzących pomyślałeś o co ci chodzi w tych postach jest 2 dni świąt kościelnych jutro Matki Boskiej Królowej Polski  ja podejrzewam że liczysz na zagubione owieczki żeby przeszły na stronę niewierzących  w ciężkich chwilach ludzie raczej wracają do kościoła a te chwile wcześniej czy później każdy będzie miał mam na myśli min .starość i samotność a od tego nie ma ucieczki zobaczysz wtedy czy warto było drwić z wiary i kościoła

Opublikowano (edytowane)

33b23c2e7e3639a5b2b54e5a74331f19.jpg

484300c17b6e8ea716c2eb6a003cbfb4.jpg

4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

to jest twoje słowo na niedzielę ? ciekawe czy ci lżej jak atakujesz kościół i rydzyka w polsce 95 % ludzi jest wierzących pomyślałeś o co ci chodzi w tych postach jest 2 dni świąt kościelnych jutro Matki Boskiej Królowej Polski  ja podejrzewam że liczysz na zagubione owieczki żeby przeszły na stronę niewierzących  w ciężkich chwilach ludzie raczej wracają do kościoła a te chwile wcześniej czy później każdy będzie miał mam na myśli min .starość i samotność a od tego nie ma ucieczki zobaczysz wtedy czy warto było drwić z wiary i kościoła

Nie jesteś wierzący tylko  nawiedzony 🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano
10 minut temu, Mariusz2903 napisał:

ciekawe czy ci lżej jak atakujesz kościół i rydzyka w polsce 95 % ludzi jest wierzących

Z pewnością nawet 98% w coś tam wierzy.😂 

Opublikowano

🤣🤣

Mariuszek wyspowiadałeś się z prezerwatyw tłustemu obżartuchowi ?

300b15c739bdb37a06aa10b59087750e.jpg

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Z pewnością nawet 98% w coś tam wierzy.😂 

100% wierzy,nawet ci którzy mówią że w nic nie wierzą ,wierzą w to ,że w nic nie wierzą🤣

• Haha 2
Opublikowano

@racyl Ty żeś mi życie teraz uratował. Bo jak po tej szczepionce, nagle naszłaby mnie chęć przebierania się w "seksowna bieliznę żony", to choć grzechu mieć nie będę i spowiadać się z tego nie muszę.😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

88a7cf009293e6fa1f9c0a9615691ed8.jpg

I pomyśleć że ja na tego typa głosowałem 😆 no ale czego nie robią dla poparcia politycznego tacy prawi i sprawiedliwi

7b8e2858c0ad087e2b17cb96eaccbefc.jpg

Edytowane przez racyl
Opublikowano
14 godzin temu, pafnucy napisał:

ten temat, to powinien zmienić tytuł na      memy dwóch debili.

"Debile"  to   dobrowolnie  dają  się  szczepić   na Covid   :P   :P  

Opublikowano
34 minuty temu, racyl napisał:

I pomyśleć że ja na tego typa głosowałem 😆 no ale czego nie robią dla poparcia politycznego tacy prawi i sprawiedliwi

W sumie ma rację. Nauczyciele powinni powołać specjalną ekipę do łowienia pedofili. W końcu mają więcej czasu bo uczą zdalnie.😂

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

"Debile"  to   dobrowolnie  dają  się  szczepić   na Covid   :P   :P  

Spełniam patriotyczny obowiązek zaszczepienia się.😂 Aby Ojczyzna rosłą w siłę i ludziom żyło się dostatniej.

Opublikowano
43 minuty temu, racyl napisał:

I pomyśleć że ja na tego typa głosowałem 😆

na kardynała Gulbinowicza?O.o ,brałeś udział w wyborze prymasa? to ty kardynałem jesteś? to pewnie dlatego tak plujesz jadem bo cię nie wybrali

Opublikowano (edytowane)

Tak witejus 😄 gulbinowicz akurat z lubelskiego startował do sejmu w ostatnich wyborach 🤣😆

żaden jad po prostu takie są fakty. A Kościół jest potrzebny ludziom ale niech wyciąga wnioski ze swoich błędów i idzie z z czasem postęu

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

to już nie wiesz gdzie jaki ulubioniec jedynej słusznej partii startował ?🤣

Jan Kanthak z lubelskiego był wystawiony tak dla jasności.

Edytowane przez racyl
Opublikowano

f82fd32a95d5f0d4eb03ca3d29f91354.jpg

Tak mariuszek jesteśmy wszędzie, wcielamy się w księży i każemy im krzywdzić dzieci, wyłudzać pięniądze od starszych schorowanych ludzi na inwestycje w Toruniu 🤣

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

Jan Kanthak z lubelskiego był wystawiony tak dla jasności.

to kardynał Gulbinowicz do Sejmu startował pod pseudonimem Jan Kanthak?to rzeczywiście nie wiedziałem,chyba mam rację z tą pomrocznością

Opublikowano
24 minuty temu, racyl napisał:

6dc67c26f34dd0133058d53424baddb5.jpg

To jedna wielka bzdura u nas w kościele ludzi wszystkie ławki Zajęte i tak już od 2 miesięcy i ani jednego przypadku Covida wiec co jest z tym Covidem .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v