Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Miał chwilę prześwitu co pisał ze kila rzeczy mu się w PiS nie podoba.... 

I na tym to się skończyło. 😵

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Na taki stan zidiocenia jak u Ciebie może pomóc jedynie terapia szokowa.

A konkretnie porządna stymulacja kognitywna. 🧠🔨

46 minut temu, soltys48 napisał:

Jak dobry katolik w niedzielę przed mszą......

A po mszy to już słów normalne brakuje bo takie jest zdziczenie wśród katolików. 😲😲😳😵

Opublikowano

fakt. ma chwile zwątpienia, ale później żeby zagłuszyć sumienie atakuje wszystkich dookoła ze zdwojoną siłą.

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

175043394_281966660185122_41638846585211

Ty dzieciorobie 😲 nie wstyd ci tak dzieci wykorzystać żeby socjal (500+) pobierać?🤨

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, dysydent napisał:

artykuł jest skrajnie polityczny bo skupia się na udowodnieniu wyższości zorganizowanego przekazu przez tzw "autorytety" czytaj - władzę w różnych jej aspektach w tym i państwową czytaj PiS. Wyższości rzekomej przekazu elitarnego od przekazu oddolnego (egalitarnego) który nigdy wcześniej nie był tak powszechny i skuteczny jak obecnie.
Oczywiście nie przeczytałem skrupulatnie całości bo widać z daleka że było pisane na zamówienie i pewnie od ilości tekstu płacili.
Podsumuję krótko - autor tej chałtury siedzi w głębokim średniowieczu i przegapił co najmniej dwa pokolenia rozwoju cywilizacji.

Ja tam tylko rozpoznaję stricte feudalny sposób myślenia gdzie "nie wolno dyskutować ani podważać autorytetu pana" a dlaczego nie? bo nie nawet jeśli logika temu przeczy. (najperfidniejsze jest to że na samym początku na logikę się powołuje)

nie ma sensu dyskutować z każdą tezą z osobna i tylko wniosek - podobne artykuły budują grunt pod autorytaryzm.
Jeżeli masz ochotę (i czas oczywiscie) przeczytaj jeszcze raz z  uczuleniem z opisanego przeze mnie punktu widzenia a wyłowisz zarówno kim jest autor jak i po co to napisał

a według mie artykół jest apolityczny i każę skupić uwage na róznych zrudłach informacji , doszło do tego żę media czy to prasa ,internet czy telewizja skupiły się na okreslonych grupach społecznych i te osoby nie chcą dposcić informacji że istnieje coś innego , wyżęj Mirro napisał o debacie w telewizji rydzyka z udziałem LGBT tylko po co to rydzykowi ? i własnie ten artykuł wyjasnia tą kwestie . Zamniast samodzielnego myslenia i analizowania wiadomosci dostajemy gotowca który jest wkładany do naszej świadomosci  .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
PRIMO napisał:

I na tym to się skończyło. 😵

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Na taki stan zidiocenia jak u Ciebie może pomóc jedynie terapia szokowa.

A konkretnie porządna stymulacja kognitywna. 🧠🔨

46 minut temu, soltys48 napisał:

Jak dobry katolik w niedzielę przed mszą......

A po mszy to już słów normalne brakuje bo takie jest zdziczenie wśród katolików. 😲😲😳😵

Jak ktoś chce za wszelką cenę zobaczyć zło to je dostrzerze nic sobie z tego nie robiąc ze to margines pośród ludzi którzy chodzą do kościoła szczególnie w dzisiejszych czasach.

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

169465073_3787174248027552_4760831488702

całą niedzielę będziesz tak opluwał?

Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

Jak ktoś chce za wszelką cenę zobaczyć zło to je dostrzerze nic sobie z tego nie robiąc ze to margines pośród ludzi którzy chodzą do kościoła szczególnie w dzisiejszych czasach.

Albo nie widzisz tego albo nie chcesz tego widzieć a margines jest niestety baaaaardzo duży. 

1 minutę temu, pafnucy napisał:

całą niedzielę będziesz tak opluwał?

Tożto "KATOLIK" i jemu wolno. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

zobaczę co tu się odpierdala 🤭 

A co się może dziać, standardowa niedziela, Denwer ze zdwojoną siłą atakuje memami xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

@Ursus932Synku nie rzucaj mięsem z rana przy niedzieli. 😉

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A co się może dziać, standardowa niedziela, Denwer ze zdwojoną siłą atakuje memami xD 

racylek wasz kumpel chyba lepszy 

2 minuty temu, PRIMO napisał:

@Ursus932Synku nie rzucaj mięsem z rana przy niedzieli. 😉

Jestem przed mszą 🤭 dopiero na 10,30 idę 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

racylek wasz kumpel chyba lepszy 

Tyleże memy racyla przedstawiają stan faktyczny a nie jak denwera wyssane z niewiadomo skąd. 

3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Jestem przed mszą 🤭 dopiero na 10,30 idę 

I myślisz że będziesz za to rozgrzeszony?

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Tyleże memy racyla przedstawiają stan faktyczny a nie jak denwera wyssane z niewiadomo skąd. 

I myślisz że będziesz za to rozgrzeszony?

Pierwsze , doj**ałeś 🤗 jak łysy grzywą o kant kuli 🤭

Drugie , nie po to idę 

Opublikowano
15 minut temu, PRIMO napisał:

Toś  się  oborowy popisał  fałszem i obłudą    łobornik  czuć  aż  w nimczech  od ciebie 

167432637_2943356259229054_6745217242105

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Toś  się  oborowy popisał  fałszem i obłudą    łobornik  czuć  aż  w nimczech  od ciebie 

Cały nasz Denwer, tylko obrażać i wyzywać, i wklejać durne memy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v