Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kallina86 napisał:

Bo jak rozumiem na zamieszczonym wyżej obrazku Pan chce nam pokazać, gdzie ma platformę.

Podąża  na  wiec  platformy  jako  zagorzały  sympatyk  :P

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
11 minut temu, Denwer napisał:

tak  se tłumacz  tak  se mów  ;)

Ty PISowski trolu wklejasz jakieś wyssane niewiadomo skąd memy a ja piszę o autentycznychwydarzeniach. 

10 minut temu, lukasz222 napisał:

Zobacz @PRIMO jak Ci pojechał mocnym kontrargumentem, dasz radę się pozbierać z podłogi czy trzeba wzywać pomoc?😜

No ze śmiechu nie mogę się pozbierać. 😂🤣😂🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kallina86 napisał:

@Denwer to Twoja interpretacja celu jego podróży, czy odgórne wytyczne?

Takie  są  Fakty  ;)

5 minut temu, PRIMO napisał:

Ty PISowski trolu wklejasz jakieś wyssane niewiadomo skąd memy a ja piszę o autentycznychwydarzeniach. 

🤣

AU  to  nie  rolnicy  :P  :P  :P  

173468443_941867619990291_71339975416157

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

AU  to  nie  rolnicy  

Tak samo jak PISuar to nie prawica. 

Opublikowano
17 godzin temu, racyl napisał:

bo i tego durnego pisiora przegłosowali. Ikonowicz albo Lidia Staroń któryś z tych to byłby rzecznik dopiero

lidia staroń owszem powinna być kandydatem na RPO jest to osoba która na pierwszym miejscu stawia ludzkie sprawy a nie politykuje 

jak widzicie popieram PIS ale na porządnych politykach się poznam i ich poprę mimo że są z opozycji oczekiwał bym podobnej merytoryki od przeciwników PIS 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

lidia staroń owszem powinna być kandydatem na RPO jest to osoba która na pierwszym miejscu stawia ludzkie sprawy 

Ty chyba żartujesz i zapominasz o czymś. 🤨

Mówi ci coś 5 dla zwierząt?

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

mało mnie interesuje 5 dla zwierząt to była pomyłka rządu i niewypał szkoda o tym pisać 

Aaa terazto szkoda pisać. 🤨

Skoro Staroń była za 5 Kaczyńskiego to nie nadaje się do pełnienia funkcji RPO. 

Opublikowano
Przed chwilą, PRZMAS19821982 napisał:

Dotyczy rządu to odrazu szkoda o tym  pisac........ 🤔😀

nie przejmuj się głupotami dopłaty są na czas akcyza jest zboże bije rekordy cen  tuczniki odbijają się od dna  h*j z 5 tką 

Opublikowano

O czym ty chłopie piszesz. 

Takie bzdury tylko w kurwizji pierdzielą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v