Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, DTaras napisał:

W. Waszczykowski: "protesty Black Lives Matter były bardziej szkodliwe" to, przypominam, facet który rządził ministerstwem dyploma(n)tów

PISowski zaprzaniec

12 minut temu, henio2 napisał:

A ty tam wiesz co i ile oni dostali. W TVPis to dostawali miliardy i sryliardy a rzeczywistość była jak zwykle zupełnie inna ale o tym nie wiesz bo jesteś od niej oderwany.

10 minut temu, henio2 napisał:

Ok to niech oddadzą pieniądze co z pomocy dostali bo wzięli je niezgodnie z prawem dobrze wiesz że głupoty piszesz

Rzad przyznawał pomoc niezgodnie z prawem?

8 minut temu, henio2 napisał:

Pewnie żona mu się puszczała ? Ale najlepiej na lokdaun zwalić

Z autopsji to znasz?

Jako ze to poniżej poziomu jakiegokolwiek  normalnego człowieka a do modów kablują PISowcy napiszę ci tylko ta - O żesz ty chuju!

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

PISowski zaprzaniec

A ty tam wiesz co i ile oni dostali. W TVPis to dostawali miliardy i sryliardy a rzeczywistość była jak zwykle zupełnie inna ale o tym nie wiesz bo jesteś od niej oderwany.

Rzad przyznawał pomoc niezgodnie z prawem?

Z autopsji to znasz?

Jako ze to poniżej jakiegokolwiek normalnego człowieka a do modów kablują PISowcy napiszę ci tylko ta - O żesz ty chuju!

Uczę się od Ciebie 

3 minuty temu, mirro napisał:

Taaaa i pewnie kazali temu jednemu popełnic samobójstwo, żeby wymusić kolejne zapomogi.

Skoro tak twierdzisz to nie zaprzecze ty wszystko wiesz najlepiej

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No i bardzo dobrze robią @henio2, nasze sądy już ogłaszają pierwsze wyroki, że zakazywanie działalności gospodarczej w Polsce na podstawie rozporządzenia ministra/premiera jest niezgodne z prawem. Pinokio i ekipa mogą już powoli zaczynać zbierać pieniążki na zadośćuczynienia. 

Ja nie chcę rzeby zbierali pieniążki . Aby wszystkie sądy wydawały takie same orzeczenia w podobnych sprawach. Co oznacza nasze sądy.?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, sabuliga napisał:

Na jakie studia byscie poszli po licencjacie z ekonomii i czy w ogóle byscie poszli. Czy jednak kurs koparkowym lub kurier lub pracownik produkcji. @jarecki

Tylko pomocnik na budowie nie widzę innej opcji

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Dariowola napisał:

Ja nie chcę rzeby zbierali pieniążki . Aby wszystkie sądy wydawały takie same orzeczenia w podobnych sprawach. Co oznacza nasze sądy.?

Ale mogliby zbierać, tym bardziej że jak nie sądy krajowe to Strasburg, zaleznie od stopnia wkurwienia na milosciwie panujacych.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Ale mogliby zbierać, tym bardziej że jak nie sądy krajowe to Strasburg, zaleznie od stopnia wkurwienia na milosciwie panujacych.

To od kog ? Uczciwym zabrać dać cwaniakom. Bo jak ktoś zabiera to słabszemu.

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ty, ale szkoły z TVP to teraz nie ma, ferie są ;)

Typowe dla lewka usunąć część postu i prubowac zaistnieć proponuje włączyć TWP jak to cztery lata temu ciamajda organizowanoial być koniec PiS a jednak ludzie znów ich wybrali może przeciwnicy w końcu wuyjafa jak obiecali?

Opublikowano

W jaki zawodach waszym zdaniem są najbardziej Nie wierne kobiety po mojemu policja wojsko i pielęgniarki

Opublikowano
7 minut temu, sabuliga napisał:

W jaki zawodach waszym zdaniem są najbardziej Nie wierne kobiety po mojemu policja wojsko i pielęgniarki

A skąd takie przekonanie?

Opublikowano
4 godziny temu, tomhim1 napisał:

Jestem za tym by Polacy wygrywali ale te głupi dziennikarze tak się nakręcają tym Stochem  że mnie głowa boli. Jak Kubacki wygrał cisza jak ten to z żeby mogli to by mu kiełbasę opoerd...Lili 

2 lub 3 lata temu młody skoczek ( nie pamiętam nazwiska)  kasował te gwiazdy i został przesunięty do juniorów, potem się dopiero Stoch wybił.

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

No i bardzo dobrze robią @henio2, nasze sądy już ogłaszają pierwsze wyroki, że zakazywanie działalności gospodarczej w Polsce na podstawie rozporządzenia ministra/premiera jest niezgodne z prawem. Pinokio i ekipa mogą już powoli zaczynać zbierać pieniążki na zadośćuczynienia. 

Zagranica też się zamyka, zobaczymy co tam wyniknie z tego. Natomiast dziwi mnie jedna rzecz. Dwa dni temu przejeżdżając obok marketu widziałem zapchany całkowicie parking do niego, kolejka samochodów wjeżdżających i ludzi jak na dworcu centralnym. Bestia ze wschodu nadciąga chyba 🤣. To jaki problem otworzyć muzeum czy kino i wpuszczać połowę ludzi niż normalnie, na pewno było by więcej luzu niż pod tym marketem. Restauracje mogły by sobie radzić ale musiały by serwować posiłki na wynos.

Opublikowano

A to może jakaś promocja była :ph34r:.

15 minut temu, sabuliga napisał:

A Ty którą byś z nich poderwał ?

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

A skąd takie przekonanie?

W rodzinie gadali zresztą mojego kuzyna pielęgniarki zdradzila. Policja mam znajomego co mówi ze chlop poczekać musi bo kobiety nastawiaja i zresztą rankingi w necie tez o tym mowia

Przed chwilą, dsbh napisał:

A to może jakaś promocja była :ph34r:.

A Ty którą byś z nich poderwał ?

Nawet nie byłbym w stanie ją to bardziej na rotacja się nadal. Brzydki malomowny skromny niesmialy 172 cm

Jednym słowem incel

Na rogacza znaczy

Opublikowano

Skromność to zaleta. Wałęsa jest od Ciebie niższy a popatrz jakie ma powodzenie.

Na co ten chłop musi czekać ? Co mu stawiają 🤔 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v