Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Denwer napisał:

No nie ma tylu   "głupich"  co by  się na cudaków z  "konfabulacji"   nabrali  

Czego  "konfabulacja"  się  nie dotknie  obraca się  to w  POrażkę  :D  :D 

Wiesz  może  czemu   posłowie  "konfabulacji"  chodzą  w  maseczkach  bo  coś  mi  się  zdaje  że  byli  na  nie  a teraz  co  się  stało  ?? :D  :D  :D  

A po kiego ty mi tu z konfą wyjeżdżasz?

Wyszłeś z założenia że jestem teraz zwolennikiem konfy?

Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

Czyli  ich  przekonania  i  zapewnienia   są  tyle  warte    ile  liście  na  wietrze   polecą  tam  gdzie  wiatr  zawieje ;)

No pewnie, bo lepiej zdechnąć niż założyć maskę. :lol: To jest właśnie przykład PiSowskiego pojebania życia w realu z ideologią.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, PRIMO napisał:

Wyszłeś z założenia że jestem teraz zwolennikiem konfy?

@pafnucy  poprawisz  ten  błąd   twojego  kolegi  ???

Tak

8 minut temu, mirro napisał:

No pewnie, bo lepiej zdechnąć niż założyć maskę.

Widać  nie ogarniasz  prostych  rzeczy.  Chodzi  oto  że  zmieniają  zdanie  jak  wiatr  zawieje   skoro  maski  są  be   koronawirusa  nie  ma   otwierać  chcą  gospodarkę   a  robią  coś  zupełnie  innego . Tacy  ludzie  to  dno   którzy  nie  mają  własnego  zdania. 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Będziesz w masce 12 godzin to ile wytrzymają płuca jak wdychasz z powrotem to co powinno pozostać na  zewnątrz .

Po co maski skoro jest dystans 2 metrów .

U Fryzjera się nie zaraża , pozostają otwarte .

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Widać  nie ogarniasz  prostych  rzeczy.  Chodzi  oto  że  zmieniają  zdanie  jak  wiatr  zawieje   skoro  maski  są  be   koronawirusa  nie  ma   otwierać  chcą  gospodarkę   a  robią  coś  zupełnie  innego

No to trzeba w końcu nosić te maski czy nie? Jest jakaś władza co decyduje o tym? Przecież dopiero teraz ta władza stwierdziła że maski z onuc są be i trzeba nosić specjalne.:lol: 

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

Będziesz w masce 12 godzin to ile wytrzymają płuca jak wdychasz z powrotem to co powinno pozostać na  zewnątrz .

Po co maski skoro jest dystans 2 metrów .

U Fryzjera się nie zaraża , pozostają otwarte .

Poco  mam  chodzić  w masce 12 godzin   niby 

Tylko  do sklepu  potrzebna  no  i  na parkingu 

Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał:

sugerujesz żę te 60 % co nie poparła PIS-u w wyborach jest głupia ?  ok . nie bede się kłucił zgadzam się 🤣

2 godziny temu, pafnucy napisał:

ten Ulmana podział jest deko durny. no bo jak większość wybierze PO to wtedy po której stronie głupi będą ?? 🤔

2 godziny temu, witejus napisał:

po stronie większości,a idąc dalej ,gdzie będą głupi jak teoretycznie wybiorą konfederację?

Rozwieję wasze wątpliwości. 

Tresura propagandowa dała jak widać pożądany efekt. Lud wierzy że głosując na PIS jest mądry bo to się prostej tłuszczy wmawia razem z bajkami o odzyskaniu godności. Wmawianie dołom społecznym że są coś warte źle sie kończy co było widać po rewolucji październikowej.  Narracja że PO i PIS to dwa przeciwieństwa jest bzdurą bo to są  podobni  socjaliści  którzy walczą o to samo koryto. Zarówno na PIS jak i na PO głosuje masa głupków i czasem lekkie przesunięcie wyborców zmienia konfigurację rządzącą. Obydwie strony zagospodarowują głównie emocje bo na rozum nie ma co liczyc. Po wyborcach PISu widać to najlepiej nawet patrząc na to forum. Brak możliwości rozwinięcia nawet najprostszych twierdzeń, wklejanie gotowców a to wszystko na poziomie prymitywnego motłochu który teraz ma na taka postawę błogosławieństwo władzy. Za PO też darli łacha z PISowskiej ciemnoty ale takiego prostactwa i prymitywu nie było. 

Prawda jest taka , że co najmniej 90% społeczeństwa jest głupia. Tak było zawsze a te 5-10% procent które miały cokolwiek w głowie były po stronie elit. Teraz swołoczy wmawia sie że jest elitą a to sie zawsze kończy źle. Zasadniczo nasze społeczeństwo jest lewicowe a rządzący są jedynie odzwierciedleniem tych preferencji.  Osobiście mam większy szacunek dla ludzi którzy maja świadomość  swoich lewicowych poglądów niż do PISowskiej urojonej prawicowości. 

Co do Konfederacji. Jesli zmieni poglądy na lewicowe to może ma szansę na istotnie lepszy wynik. Lud jest lewicowy więc spektakularnych sukcesów nie przewiduje ale jak dostosują program do głupiej większości to kto wie.

Opublikowano

hmm. czyli ci madzrzy są przegrani? nie mają szans? 

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Tak było zawsze a te 5-10% procent które miały cokolwiek w głowie były po stronie elit.

Potrafisz  wskazać  te   "elity" ???

Opublikowano
32 minuty temu, Denwer napisał:

Tak

Typowy PISowski troll matoł. 🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

PISowski troll matoł.

Napisał    intelektualista  :D  :D  :D  

48 minut temu, PRIMO napisał:

Wyszłeś

Opublikowano
32 minuty temu, Denwer napisał:

Tacy  ludzie  to  dno   którzy  nie  mają  własnego  zdania. 

Diagnoza słuszna ale jesteś dla siebie chyba zbyt surowy. 

2 minuty temu, pafnucy napisał:

hmm. czyli ci madzrzy są przegrani? nie mają szans? 

W demokracji sa przegrani a czym głupsze, prostackie i prymitywne społeczeństwo tym maja gorzej przesrane. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Diagnoza słuszna ale jesteś dla siebie chyba zbyt surowy. 

W demokracji sa przegrani a czym głupsze, prostackie i prymitywne społeczeństwo tym maja gorzej przesrane. 

czyli wniosek z tego aby rządzić trzeba zgłupieć lub być głupkiem ,a ,,mądrym" z Konfabulacji pozostaje ujadanie do usranej śmierci

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

gabinety polityczne

Większa głupota  jest  w koszarach  wojskowych 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v