Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Wiadmości czy tam jak to się nazywa na TVN już z ponad rok jak nie oglądałem.

zwracam honor to tak ja Polsat jest dość obiektywny a z portali Interia cokolwiek reszta codziennie kampania wyborcza walka o wpływy czyli kasę

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

zwracam honor

Za to lubię popatrzeć na Wiadomości w TVP, bo lubię dobre kabarety ;) Pół godziny śmiechu gwarantowane. Jak ta dziecinna obraza Kurskiego bo jego stacja nie dostała Telekamery xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wiadmości czy tam jak to się nazywa na TVN już z ponad rok jak nie oglądałem.

Przeca  telewizora  20  lat  nie  masz  🤣😂

160093966_2896158093999013_4141502732594

Opublikowano
57 minut temu, Mariusz2903 napisał:

jeden prościutki przykład jak PIS by był komuną to nie odebrał by świadczeń byłym s bekom

Tak to skutecznie zrobili że sądy orzekają o bezprawności tego działania a kolejka do kolejnych spraw to kilka tysięcy luda.

• Like 2
Opublikowano
59 minut temu, Mariusz2903 napisał:

tu macie największego komucha w sądzie zajadliwie walczy z komunistycznym PISem 

Za to prokurator Piotrowicz jak bronił wolności za PZPR tak broni i dzisiaj. Niestrudzony obrońca uciśnionych, no i pedofili.

• Like 2
Opublikowano
24 minuty temu, PRIMO napisał:

No widzę ile ludzie robią zakupów tylko za poprzedniej władzy za przysłowiową 100 (setkę) ze sklepu wychodziłem z dwiema torbami zakupów a teraz nawet do połowy trudno zapakować zakupy. 

Kup same chrupki kukurydziane to pół big baga wyniesiesz🤣

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

EwOeZm2XEAA2y7I?format=png&name=240x240

Morawiecki dokładnie wie z jakim motłochem ma do czynienia ale trza ochłap rzucić postraszyć niemcem i Tuskiem i będą jedli z ręki.

5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

68 Zdrajcy ideas | polityka, fakty, integracja europejska

Tobie zawsze się będzie kojarzyć i będziesz wklejał te bzdury codziennie bez jakiejkolwiek refleksji że za te zbrodnie twój prawy i sprawiedliwy PIS nic im nie potrafi zrobić oprócz szczekania i judzenia cienoty 

4 minuty temu, pafnucy napisał:

same pisiory , to jeszcze nie cały naród.

a po za tym, to ten NARÓD stanowi jakieś ważniejsze prawa od Boga? ty myślisz czasami co wklejasz??

Żart miesiąca😂

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, racyl napisał:

EwOmDcLWgAUiLlf?format=jpg&name=large

Będąc racjonalnym i myslacym wyborcą PIS (wiem ze raczej nie mozliwe) wolałbym żeby Jarosław był pedałem. Jego samotność oznacza że albo jest patologiczna jednostką ze spaczonym charakterem niezdolnym do posiadania rodziny,  albo gejzerem. Z dwojga złego powinni woleć by pedalił ale obawiam się ze jego elektorat to również wszelkiej maści paranoicy, socjopaci, zaprzańcy więc jest uznali go za swojego i popierają.

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano

@Denwer czy ty zdajesz sobie sprawę, że ilość tych twoich memów nie wpłynie tu na zdanie kolegów? jedynie pokazujesz jaki durny jesteś.

rekolekcje idą, a ty pokazujesz ludzi przy haku i temu podobne obrzydlistwa. jak ci nie wstyd?? po co nienawiść siejesz?/

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

czy ty zdajesz sobie sprawę, że ilość tych twoich memów nie wpłynie tu na zdanie kolegów? jedynie pokazujesz jaki durny jesteś.

a @racyla  memy  co  pokazują  nie  przeszkadzają  ci  

159426770_3818482631605145_2021487161936

Opublikowano

ostro dajesz. pewno to ośmieszone konto likwidujesz.

1 minutę temu, Denwer napisał:

a @racyla  memy  co  pokazują  nie  przeszkadzają  ci  

159426770_3818482631605145_2021487161936

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

ostro dajesz.

@racyla   memy  ci  nie przeszkadzają  ??

159035043_275272407319167_39077334006066

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v