Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, PRIMO napisał:

za poprzedniej władzy za przysłowiową 100 (setkę) ze sklepu wychodziłem z dwiema torbami zakupów a teraz nawet do połowy trudno zapakować zakupy. 

Ty sprawdź czy żona nie zmieniła Ci torby na większą 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

same pisiory , to jeszcze nie cały naród.

a po za tym, to ten NARÓD stanowi jakieś ważniejsze prawa od Boga? ty myślisz czasami co wklejasz??

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
18 minut temu, Mariusz2903 napisał:

nikt na to nie zwraca uwagi ludzie mają pracę i to jest cud 

Ludzie maja tyle pracy ile mieli tylko bezrobocie spadło bo część na socjalu nie figuruje już jako bezrobotni. Jak to dla ciebie cud to nie dziwne ze wierzysz w Jarosława wiecznie dziewice zamach smoleński i zapewne w Harrego Potera

8 minut temu, debrzyna napisał:

@DenwerTy jednak jesteś pierdolnięty

A miałeś kiedyś wątpliwości?

4 minuty temu, debrzyna napisał:

Zauważyłem dawno ale myślałem że to tylko chwilowe załamanie 

To  jest stan permanentny

2 minuty temu, Denwer napisał:

160048584_237892861410118_39128544772027

Było dokładnie odwrotnie a Janosik był typowym socjalistą i dlatego idolem dziadów i biedoty wszelkiej. Skończył tak jak na lewicowca przystało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v