Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

I tak nie uzyskasz sensownej odp.... 

A Naipredzej to wogule nie odp.... 

⬆️😁

2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Powiedz o ile tys zwiększono liczbę wykonywanych testów? 

Dla takiego wyniku

Opublikowano
9 minut temu, Mariusz2903 napisał:

walczył z komuną prosty poseł bez majątku katolik a że się zakiwał na smoleńsku komisji Laska uwierzyłeś we wszystko ?

I co ze walczył z komuna i jest katolikiem skoro to debil. Wystarczy gościa posłuchac czy pooglądac i od razu widac że człowiek jest mentalnie i emocjonalnie rozjechany. Facet za co sie nie weźmie to spieprzy albo nie dokończy. Za Olszewskiego nie potrafił przeprowadzić projektu JKM. Za Kaczyńskiego ujawnił czynnych i byłych szpiegów czego chyba w żadnym normalnym kraju od czasów II WŚ nikt nie zrobił. Za obecnych rzadów pajacuje ze Smoleńskiem robiąc z siebie idiotę przez wybuchy parówek i blaszanych garaży. Ten facet jest w PIS tylko dlatego żeby zagospodarować elektorat z paranoicznymi urojeniami który uwierzy w najwieksza bzdure.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Ten facet jest w PIS tylko dlatego żeby zagospodarować elektorat z paranoicznymi urojeniami który uwierzy w najwieksza bzdure.

ma duże poparcie środowiska Radia Maryja a to jest jądro wyborców Pisu 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

ma duże poparcie środowiska Radia Maryja a to jest jądro wyborców Pisu 

.... czyli ciemnogrodu.😔

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

.... czyli ciemnogrodu.😔

będziesz słuchał na starość zobaczysz 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Jadro ciemnoty umysłowej, łatwowierności, bezmyślności i urojeń podsycanych powagą KK 

zobaczymy jak już nie będziesz piękny i młody 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

będziesz słuchał na starość zobaczysz 

Ja mam źródło wiecznej młodości. 😁

Opublikowano (edytowane)

Zwiększyli liczbę testów o ok 100%.to i wiadomo przypadków też będzie dużo więcej...po to żeby ludziom wcistac że idzie 3fala corony.. I obwinić o wszystko imprezę w zakopanym...... 

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano
20 minut temu, PRIMO napisał:

.... czyli ciemnogrodu.😔

napisał  oborowy  po zawodówce  :D  :D  🤣

87395742_2637965693154356_20844744290682

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

napisał  oborowy  po zawodówce  :D  :D  🤣

87395742_2637965693154356_20844744290682

W sensie że co?🧐🤔🤨

Opublikowano
20 minut temu, Mariusz2903 napisał:

To RM jest tylko dla starych  szczerbatych ramoli? Co ma wspólnego wiek z przekonaniami? Może jedynie to że jak juz przestajesz kumać i koniec bliski a nazbierało sie grzechów w zyciu to będziesz wierzył we wszystko co ci Ojciec Dyrektor zapoda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v