Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, jarecki napisał:

ma nie daleko mie ale chciał chyba po 2,5 tys za sztuke to za drogo u mie by miał ogród do biegania bo do boksu sie nie nadaje   Husky

Nie nadaje się tez do szczekania  ani pilnowania obejscia. Dobre sa za to w uciekaniu z zamknięcia , szwendaniu sie po okolicy i zagryzaniu róznych stworzeń. Psiska ładne ale bezuzyteczne 

Chyba rodzice Marecka i Stacha wrócili do domu i im komputery pozabierali że taka cisza sie zrobiła.:D Nic to , zaraz nastąpi nocny atak Romana🤪

Edytowane przez Ulman
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Markus Eisenbichler jest rozczarowany swoim wynikiem w konkursie w Innsbrucku. Niemiec nie przebierał w słowach...

https://www.tysol.pl/a59198-Jest-po-prostu-glupia-swinia-Szokujace-slowa-niemieckiego-skoczka?fbclid=IwAR3l6Wu4ocgDs6jEJxRfM85xn03Ymfg5EI5dfasYTW9daDQqjMDcm095dvE

Akurat to co Markus mówi o skoczni w Innsbrucku to prawda, już wielu się na niej przejechało w TCS, w tym roku Geiger i Granerud. Chyba najbardziej nieprzewidywalna z tego zestawu.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

O matko jaki z ciebie paranoik. Nic by nie było pod warunkiem ze ktos nie dorobił by narracji dla ciemnoty ze to skandal jest

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Akurat to co Markus mówi o skoczni w Innsbrucku to prawda, już wielu się na niej przejechało w TCS, w tym roku Geiger i Granerud.

Granerud ?.Kamil według jego myślenia i wypowiedzi to pionek nowicjusz.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Dariowola napisał:

Granerud ?.Kamil według jego myślenia i wypowiedzi to pionek nowicjusz.

Ale nie rozmawiamy o wypowiedzi Graneruda. Do skoków w Innsbrucku, on i Geiger to byli jedni z głównych faworytów, ale Bergisel wywróciła im plany.

@Ulman, rzeczywiście, wyraził się trochę źle o Stochu, ale na jego miejscu też by ci pewnie puściły nerwy, ale to oczywiście nie usprawiedliwia go. Wywiad był bezpośrednio po konkursie w Innsbrucku, nie ogarnął emocji i chlapnął za dużo.

• Like 3
Opublikowano

Pytam bo natknąłem sie tylko na jakieś info ze marudził  że nasi mieli lepsze warunki ale że potraktował Stocha jak nowicjusza i pionka to nie czytałem. Może mnie cos omineło albo kolega sobie na swoja modłe modyfikuje rzeczywistość

Opublikowano
24 minuty temu, Ulman napisał:

Pytam bo natknąłem sie tylko na jakieś info ze marudził  że nasi mieli lepsze warunki ale że potraktował Stocha jak nowicjusza i pionka to nie czytałem. Może mnie cos omineło albo kolega sobie na swoja modłe modyfikuje rzeczywistość

Czytaj cały artykuł. https://www.sport.pl/skoki/7,65074,26656477,granerud-ma-problemy-przez-slowa-o-stochu-trener-norwegii-reaguje.html

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Coś dla PiS-iorków. Moja starościna zaszczepiona poza kolejnością, należy do partii rządzącej. https://tusochaczew.pl/pl/11_wiadomosci/55962_starosta-jolanta-gonta-wyjasnia-dlaczego-otrzymala-szczepionke-video.html

I co teraz , @henio2 gdzie jesteś ??

Uratowała szczepionkę przed zmarnowaniem się. Artyści tfu, starościna cacy ?? 

Bo artystami powodował egoizm  a nią troska, żeby  państwo strat nie poniosło. Poświeciła się w imię wyższej idei.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Bo artystami powodował egoizm  a nią troska, żeby  państwo strat nie poniosło. Poświeciła się w imię wyższej idei.

Wiesz tutaj jest większa sprawa, bo jeszcze w lutym dla niej to była zwykła grypa i nic nie znacząca choroba, a teraz nagle poleciała się zaszczepić, mimo, że jest ozdrowieńcem.

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Jakie panistwo to samorząd. 

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz tutaj jest większa sprawa, bo jeszcze w lutym dla niej to była zwykła grypa i nic nie znacząca choroba, a teraz nagle poleciała się zaszczepić, mimo, że jest ozdrowieńcem.

No to tym bardziej  patriotka jakich mało. Nie musiała ale się poświęciła i zaszczepiła bo i tak ją to czekało Chętnych nie było więc powstało poważne zagrożenie narażenia na straty naszego systemu zdrowia więc się poświęciła. Czysty heroizm! Siłaczka! 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I w TVP jakoś o tym nie mówią ;) A podobno taka rzetelna ta telewizja i jedyna prawdziwa według niektórych ;) 

Ja nie bronie TVP ale znajdź rzetelne media na świecie.

Opublikowano (edytowane)

Ale ja nie mówię, że są jakieś rzetelne media na świecie. Ale jest tu taka grupa co zawzięcie broni TVP i mówi, że tylko tam jest prawda ;) Do nich się zwracam.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale ja nie mówię, że są jakieś rzetelne media na świecie. Ale jest tu taka grupa co zawzięcie broni TVP i mówi, że tylko tam jest prawda ;) Do nich się zwracam.

Jak to mówią prawda leży po środku albo kto lepiej płaci i kto komu służy. 

Opublikowano
14 minut temu, Dariowola napisał:

Ja nie bronie TVP ale znajdź rzetelne media na świecie.

Twierdzisz że obiektywna publiczna telewizja narodowa nie jest rzetelna?! Oj czekaj niech sie jutro Marecek ze Staskiem pojawi to im doniosę !

Oglądam na TVP 2 coś o Donbasie. Co to za swołocz ci UPAińcy. Ruscy wiedzą co robia bo tym draństwem nie idzie inaczej zarządzać. Nasi pradziadowie wiedzieli jak z nimi postępować i teraz trzeba to tylko powielać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v