Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

zapomniałeś dodać że rząd PO PSL tak okradał budżet aż im na premie zabrakło ?

Tak brakło bo nie zadłużyli tyle co PISuarczyki. 

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Iiiiiii zostawili Państwo w ruinie i to tak wielkiej że starczyło PiSowi tylko na tyle nagród.:lol:

należysz do PO bo tylko taka osoba nie widzi różnicy między rządami PO a PISU 

4 minuty temu, PRIMO napisał:

może zegar długu publicznego sobie do domu zainstaluj  i licz ile PIS na minutę zadłuża 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

należysz do PO bo tylko taka osoba nie widzi różnicy między rządami PO a PISU 

Ja prosty żołnierz, 

Gdzie mnie tam rozróżniać PO i PiS. Za to głupotę s sk. syństwo już tak.

Opublikowano
20 minut temu, mirro napisał:

Jestem czyściutki jak łza.:lol:

Paradoksalnie łza czyści gałkę oka z wszelakiego brudu🤪

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Masz jakieś dowody czy to tylko twoja wyobraźnia?🌻😋

8 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Dobra zmiana, by żyło NAM się lepiej xD

FB_IMG_1613629307382.jpg

Widze że masz nieaktualnej dane nie wklejaj wszystkiego co ci przyślą Zan nie sprawdzisz 😜 http://m.mowimyjak.se.pl/newsy/fakty/premie-i-nagrody-wyplacone-ministrom-tuska-w-2012-ile-nagrod-od-2008-roku-wypaci-premier-donald-tusk,22_56005.html

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Dobrze ty się czujesz?

Jednemu baranowi już pisałem że póki co nie ma takiej partii co mnie interesuje. 🤨

Wyrzeka się żaba błota. 

A który to ten baran ??  Myślałem że PO toTwój klimat 🤔

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
35 minut temu, henio2 napisał:

Masz jakieś dowody czy to tylko twoja wyobraźnia?🌻😋

Widze że masz nieaktualnej dane nie wklejaj wszystkiego co ci przyślą Zan nie sprawdzisz 😜 http://m.mowimyjak.se.pl/newsy/fakty/premie-i-nagrody-wyplacone-ministrom-tuska-w-2012-ile-nagrod-od-2008-roku-wypaci-premier-donald-tusk,22_56005.html

dobrze że to udostępniłeś bo coś mi się nie zgadzało że takie premie małe były za Tuska 

Opublikowano
40 minut temu, henio2 napisał:

Masz jakieś dowody 

A ty masz dowody że to nieprawda?

15 minut temu, Ursus932 napisał:

Myślałem że PO toTwój klimat 🤔

🤦‍♂️ czy ty nie widzisz że PO i PIS  z jednego "G" wyleźli a poróżniło ich to jak i ile kraść. 

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Tak i tak.

Ciekawe czy to dziecko jeszcze teraz niepełnoletnie, będzie się wstydzić za 20 lat że stary nie głosował na pisiorów 🤔 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Ciekawe czy to dziecko jeszcze teraz niepełnoletnie, będzie się wstydzić za 20 lat że stary nie głosował na pisiorów 🤔 

A może i dziękować mu za to że właśnie nie głosował na PISuar. 🤨

Opublikowano

kto nie bierze socjalu typu 500 + 13 emerytura itp. i nienawidzi PISu to pół biedy  ale są tacy co mają nawet troje emerytów w domu  

dostają 13nastki 500 + i  walą cała gębą jaki to PIS zły  taki zachowanie mi się nie podoba 

wybory powinny nie być tajne a nawet obowiązkowe wtedy każdy oddał by głos to można by było powiedzieć coś o demokracji 

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

A jaki to jest twój branżowy🤔

Mam ciekawsze zajęcia niż odpowiadać "świrom" 🤭

I kto tu chamstwo z byle powodu odstawia ? 😂 ale co zrobić między krowami kultury ciężko się nauczyć 😂

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Mariusz2903 napisał:

kto nie bierze socjalu typu 500 + 13 emerytura itp. i nienawidzi PISu to pół biedy  ale są tacy co mają nawet troje emerytów w domu  

dostają 13nastki 500 + i  walą cała gębą jaki to PIS zły  taki zachowanie mi się nie podoba 

wybory powinny nie być tajne a nawet obowiązkowe wtedy każdy oddał by głos to można by było powiedzieć coś o demokracji 

No tak, ty jako beneficjent programów PiS-owskich sprzedałeś swój głos jak pewna pani pod latarnią ... Dali ci parę groszy i zrobiłeś z siebie sprzedawczyka, o to Jarkowi chodziło. Taaak, i jeszcze nie tajne wybory, weź ty się rozpędź i zatrzymaj głową na ścianie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Mariusz2903 napisał:

To są właśnie ludzie którzy nie dali się kupić byle socjalem. 👍

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

No tak, ty jako beneficjent programów PiS-owskich sprzedałeś swój głos jak pewna pani pod latarnią ... Dali ci parę groszy i zrobiłeś z siebie sprzedawczyka, o to Jarkowi chodziło.

13-sta i 500+ drogą nie chodzi a jak ma ująć się honorem i zagłosować na budkę i tylko oglądać jego parszywą gębę na ekranie tv to wtedy dopiero byłby frajerem

A to chodzi żeby PIS nie robił więcej szkody niż pożytku

Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał:

To są właśnie ludzie którzy nie dali się kupić byle socjalem. 👍

oddać z odsetkami  i niech plują do woli

19 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No tak, ty jako beneficjent programów PiS-owskich sprzedałeś swój głos jak pewna pani pod latarnią ... Dali ci parę groszy i zrobiłeś z siebie sprzedawczyka, o to Jarkowi chodziło. Taaak, i jeszcze nie tajne wybory, weź ty się rozpędź i zatrzymaj głową na ścianie xD 

głosuję na prawicę jak jeszcze Kaczyński był w PC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v