Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, henio2 napisał:

puki co

1 minutę temu, henio2 napisał:

tylko pomieszczenia

🧐

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, racyl napisał:

@jarecki

A co masz do tej babci ? dopiero to pisiory walczyły o starszych ludzi modlących się przed krzyżem przed pałacem prezydenckim a teraz co ? odwidziała się wam i boicie się starszej babci ? 🤣

ciekawe co robiłbys jakby tobie blokowali przejście na ulicy żebyś tylko nie zakłucił miesiączek pisowskich 🤣

to już kolejny raz gdy blokują tą babcię

nie potrafisz odróżnić jednej sprawy od drugiej , jak ktoś sie zachowuje normalnie to możę nawet na plaży w samo południe sie modlić bo mie to nie interesuje , miesiecznice to nie ludzie w niej uczestniczący robili zadyme a protestujący którzy nawet nieraz nie byli w jaki kolwiek sposób dotknieci ograniczeniami z powodu miesiecznic bo tam zwyczajnie nie mieszkali  .    jak by mi blokowali przejscie to bym poszedł na około co to babcie obchodzi podatek od reklam bo ona była na protescie pod tvp zresztą mie też ten podatek nie obchodzi   

Edytowane przez jarecki
  • Like 2
Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

148771388_4049080295143409_2459734895347

Nie wstawiaj zdjęcia tej starej k**wy 

14 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Sam rozsiewasz pomowienia bez żadnych dowodów,,, to chyba innni też tak mogą robić???? 🧐

Jakie pomówienia?

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

nie potrafisz odróżnić jednej sprawy od drugiej , jak ktoś sie zachowuje normalnie to możę nawet na plaży w samo południe sie modlić bo mie to nie interesuje , miesiecznice to nie ludzie w niej uczestniczący robili zadyme a protestujący którzy nawet nieraz nie byli w jaki kolwiek sposób dotknieci ograniczeniami z powodu miesiecznic bo tam zwyczajnie nie mieszkali  .    jak by mi blokowali przejscie to bym poszedł na około co to babcie obchodzi podatek od reklam bo ona była na protescie pod tvp zresztą mie też ten podatek nie obchodzi   

na około byś poszedł ? 😂 dokładnie odgradzają ten teren żeby tacy ludzie jak ta babcia nie podeszli bliżej

zwyczajnego tchórza odgradzają w ten sposób. nikomu wcześniej nie pilnowała policja cały czas

Ja tu nigdzie nie mięszałem podatku od reklam. do specjalisty to powinni się udać ludzie co nie umieją się pogodzić z czyjąś śmiercią

Jak boją się starszej babci z plakatem i drącą gębę to widać jacy są wielcy ci pisowcy.

Modlą to sie ludzie przy grobach najbliższych, czasem w miejscach gdzie zgineli stawiają świeczki a tu to jest zwyczajne co miesięczne spotkanie polityczne z ochroną na koszt państwa

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

na około byś poszedł ? 😂 dokładnie odgradzają ten teren żeby tacy ludzie jak ta babcia nie podeszli bliżej

zwyczajnego tchórza odgradzają w ten sposób. nikomu wcześniej nie pilnowała policja cały czas

Ja tu nigdzie nie mięszałem podatku od reklam. do specjalisty to powinni się udać ludzie co nie umieją się pogodzić z czyjąś śmiercią

Jak boją się starszej babci z plakatem i drącą gębę to widać jacy są wielcy ci pisowcy.

Modlą to sie ludzie przy grobach najbliższych, czasem w miejscach gdzie zgineli stawiają świeczki a tu to jest zwyczajne co miesięczne spotkanie polityczne z ochroną na koszt państwa

Tu starej k**wy babcia nie nazywaj bo ona skrobał a się to babcia nie jest😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v