Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, henio2 napisał:

Wiary nie można traktować wybiórczo jak się ludziom zdaje piszesz o miłości bliźniego a zucadz obelgi na prawo i lewo

Ja słyszę w kościele że jak ksiądz molestuje dziecko to nic się nie stało i każdy też grzeszy to nie jest to wybiórczość ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, PRIMO napisał:

@Denwer teraz tak serio 🤨 ile masz płatne od jednego posta?

Czekam na odpowiedź. 🙄

@Denwer długo jeszcze mam czekać na odpowiedź trolu jeden?

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

Ja słyszę w kościele że jak ksiądz molestuje dziecko to nic się nie stało i każdy też grzeszy to nie jest to wybiórczość

Przykro że twój proboszcz tak mów i😎

Opublikowano
5 godzin temu, racyl napisał:

4 minuty temu, racyl napisał:

Już  ci  się  plączą  memy  czy  zabrakło   i  dwa  razy  w ciągu  dnia  to  samo  wrzucasz  do  tego  samego  tematu  :D  :D  :D   za dużo  bobu  się  nażarłeś  :P  :P  

Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Nie doczekasz się odp. Od Henia... On  niewygodne pytania ignoruje..... Ja od wczoraj czekam na odp na moje pytanie... Ze strony Henia cisza jak wogule ich nie było..... 

Dalszy ciąg wrogości Henia w kierunku Solorza i Polsatu....... Ciekawe jutro kto będzie Henia wrogiem....???? 

Henio znowy zabrnął w ślepy zaułek własnej głupoty i sie zblokował z odpowiedziami. 

Wrogiem jutro bedzie ten którego wskaże centrala. 

18 minut temu, Denwer napisał:

Nom  a w Gdańsku  urnę  z  prochami " tęczowego  prezydenta"  do  kościoła  postawili  to  jest  dopiero  świętokradztwo 

A jak ksiądz pedali i go chowaja to tez swiętokradztwo?

14 minut temu, Denwer napisał:

znacznie  większa   bo  miejsce  tęczowych  urn  jest  pod  płotem  na komunalnym  a nie w kościele 

Czy twierdzisz że prezesa pod płotem pochowają?

10 minut temu, Denwer napisał:

No i co  z tego  jak  on  z  wiarą  katolicką  to  nie  miał  nic  wspólnego. 

I pewnie taki proletariat jak ty bedzie to oceniał ? Bbbuuuchaaachaaaaaa😁

8 minut temu, Denwer napisał:

149974719_141714271109606_79855699767776

Może i żenbada ale oni sie dogadaja a te PISowskie pajace załatwiają reparacje od 5 lat i jedyne co osiągneli to uciechę głupków i ich nadzieję że nas Niemcy kasa zasypią bo PIS to  załatwi🤣

7 minut temu, henio2 napisał:

Ale po co ateista do kościoła chodzi no giną na przeszpiegi

Po pierwsze skąd wiesz że ateista ?

Po drugie , chodzenie o kościoła nie świadczy o wierze. Najwieksze k**wy siedzą w pierwszych ławkach i  najgłosniej spiewają a czasem nawet przemawiają 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, henio2 napisał:

Przykro że twój proboszcz tak mów i😎

mój akurat od polityki trzyma się z daleka. pieniądze, pomoc owszem lubi.

przy kościele jest logo radio plus a nie radio maryja 😁

Opublikowano

Na razie w PIS muszą się oswoić z tym że trzeba będzie miłować lgbt żeby coś u nich ugrać 😁

5f99313230f57_p.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pisowska władza to kutwy i przygłupy którzy oprócz równie głupkowatego Trumpa nie mieli istotnych sojuszników bo większość ma ich słusznie  za pieniaczy i przygłupów. Z niestabilnym emocjonalnie i mentalnie partnerem niczego sie nie zbuduje więc kazdy omijał nas z daleka i teraz do tego grona dołączyły USA. Kto nam jeszcze pozostał oprócz zawsze wiernego San Escobar?

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze przyjdą czasy że Polska będzie wielka za te wszystkie upokorzenia co znosi od innych Narodów .

Ruski A Niemiec nie będzie nam bratem .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Pewnie jak wszyscy pomrą na około 😁

Poszliśmy do unii bo chcieliśmy kasy a kto komu coś da za darmo ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Jarosław Kaczyński Domatorem Roku 2020 „Gazety Polskiej”!  🤣

Et26x76XAAYXv5y?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Jeszcze przyjdą czasy że Polska będzie wielka za te wszystkie upokorzenia co znosi od innych Narodów .

Warunek? PiS musi wygrać wybory w Niemczech i tam zacząć rządzić. :lol:

2 minuty temu, galan99 napisał:

Była Polska 123 lata w niewoli 3 zaborcy  wzieli się za łby zachód już całkiem postradał zmysły .

eb04bb54b399bf593affb08264ba6040.jpg

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v