Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, racyl napisał:

Podobnie jest z mszami przy każdej mięsięcznicy. biorą sobie księdza, kazanko polityczne, a potem pisowiec wychodzi na ołtarz albo pod pomnikiem i nawala pogadankę polityczną nie do czasu tragedii smoleńskiej tylko miesza go z terażniejszą polityką. to jest miesiac w miesiąc a nie jakieś jednostkowe sytuacje

Nom  a w Gdańsku  urnę  z  prochami " tęczowego  prezydenta"  do  kościoła  postawili  to  jest  dopiero  świętokradztwo 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Nie większe niż ostatni pochówek na Wawelu.

znacznie  większa   bo  miejsce  tęczowych  urn  jest  pod  płotem  na komunalnym  a nie w kościele 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Nom  a w Gdańsku  urnę  z  prochami " tęczowego  prezydenta"  do  kościoła  postawili  to  jest  dopiero  świętokradztwo 

jak był ochrzczony i miał inne sakramenty to w czym problem ? tęczowy ? ty nawet nie wiesz co w tym tym kościele się głosi o bliźnim 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

I co , prawda to?

Wystarczy spojrzeć na komentarze Denwera i Staszka a jeszcze kilku takich. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

znacznie  większa   bo  miejsce  tęczowych  urn  jest  pod  płotem  na komunalnym  a nie w kościele 

Aaaa biskup pedofil albo LGBT, to gdzie ma być pochowany? Bo zdaje się że na normalnym cmentarzu i nie pod płotem chowają?

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

jak był ochrzczony i miał inne sakramenty to w czym problem ?

No i co  z tego  jak  on  z  wiarą  katolicką  to  nie  miał  nic  wspólnego. 

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

I co , prawda to?

A co nie ? naoglądają się i nasłuchają takie np Denvery ilu to złodziei, łapówkarzów a potem latają i powtarzają to samo mimo że kilka lat upłynęło od tych rewelacji i jak nie było wyroku tak nie ma 🤣 na tych złodziejach i łapówkarzach

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

jak był ochrzczony i miał inne sakramenty to w czym problem ? tęczowy ? ty nawet nie wiesz co w tym tym kościele się głosi o bliźnim 🤣

Ale po co ateista do kościoła chodzi no giną na przeszpiegi

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

a co mieszkałeś koło niego i wiesz na 100% czy do kościoła nie chodził .

Chyba nie rozumiesz nawet co w tej wierze jest

Opublikowano
1 minutę temu, henio2 napisał:

lubi to chodzi. nie wolno?

Opublikowano

Na pewno nie poszedł tam gdzie taki kaczyński czy inny z pisu wygaszał z ołtarza nawalankę polityczną 🤣

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Tak samo jak ty z prawdą. 🤨

3 minuty temu, Denwer napisał:

149974719_141714271109606_79855699767776

To odpowiedz mi geniuszu dlaczego PISuarczyki nie domagają się rękompensat tylko podkulają ogony?

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

149974719_141714271109606_79855699767776

Spóźniła Ci się centrala z materiałem. Miłościwie panujący dostali już chyba wyjaśnienie od strony niemieckiej. 

Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał:

Wiary nie można traktować wybiórczo jak się ludziom zdaje piszesz o miłości bliźniego a zucadz obelgi na prawo i lewo

Opublikowano

o Denwerze teraz napisałeś ?

Wiary nie można traktować wybiórczo jak się ludziom zdaje piszesz o miłości bliźniego a zucadz obelgi na prawo i lewo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v