Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Agrest a po lewej była koleżanka Czarzastego z jednej partii. Kontrkandydatka A.Dudy w 2015r. W 2015r jeszcze popierała aborcję na żądanie, a teraz jest przeciwna ;) Niby taka "prawicowa" a mąż należący do SLD jej nie przeszkadza xD 

Czyli, jeżeli osoba po prawej to Czarzasty, to można powiedzieć, że na zdjęciu jest Szef i jego były sługus xD 

Widać umie oddzielić życie prywatne od polityki.😁

Czyli ewoluowała jak Chołownia, choć w kierunkach różnych.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Widać umie oddzielić życie prywatne od polityki.😁

Czyli ewoluowała jak Chołownia, choć w kierunkach różnych.

Widać umie sprzedać się za pieniądze, jak pewne osoby spotykane przy drogach ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Ale umie sprzedać się za pieniądze, jak pewne osoby spotykane przy drogach ;) 

Pewien jesteś? Pośredniczyłeś?

Opublikowano

niezależność dziennikarzy tvp 😂

Lucyna Klein-Klarenbach z Piotrem Guziałem i wiceprezesem Polskiej Fundacji Narodowej Cezarym Jurkiewiczem

IX-k9kqTURBXy9hNzhmNDY1OTVlMzkwNWY1MzE0Z

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Agrest napisał:

Pewien jesteś? Pośredniczyłeś?

A ty byś za darmo zmienił swoje poglądy ? ;) Holecka też Owsiaka wychwalała, ale jak widać Kurski lepiej ją opłaca skoro jej się światopogląd zmienił xD Jeszcze 7 lat temu Owsiak podobno uratował jej dzieci, przynajmniej tak mówiła na antenie TVP ;)  

3 minuty temu, jarecki napisał:

to nie była kandydatka SLD tylko milera , a jakie miała poglądy czy swiato poglądy to chyba była mało mówna , w ogóle coś mówiła wtedy jako kandydatka ?

Skoro kandydowała z ramienia SLD to chyba logiczne, że popierała ich program polityczny ? Teraz będziecie ją wybielać ? W latach 2008-2015 współpracowała ściśle z SLD, tak nagle jej się poglądy zmieniły xD 

• Like 1
Opublikowano

z jakiego ramienia sld ? miler gdzieś ją znalazł i pewno z bagna wyrwał przeciez ona jako kandydatka nic nie mówiła  internet nic nie zapomina i mozna odszukać.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Skoro kandydowała z ramienia SLD to chyba logiczne, że popierała ich program polityczny ?

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

pokręcone te twoje sny ,obudź się już

No tam pisowcy mają wypaczoną pamięć. nie pamiętają nawet poprzedniego dnia 😂

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jarecki napisał:

z jakiego ramienia sld ? miler gdzieś ją znalazł i pewno z bagna wyrwał przeciez ona jako kandydatka nic nie mówiła  internet nic nie zapomina i mozna odszukać.

Przez 7 lat ściśle współpracowała z SLD, w 2010 była członkiem sztabu kandydata na prezydenta Grzegorza Napieralskiego. To nie jest człowiek z krzaków wyciągnięty przez Milera. W 2011 kandydatka do Sejmu RP z listy SLD.

Jak widać u niektórych da się zmienić poglądy za kasę xD 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Przez 7 lat ściśle współpracowała z SLD, w 2010 była członkiem sztabu kandydata na prezydenta Grzegorza Napieralskiego. To nie jest człowiek z krzaków wyciągnięty przez Milera. W 2011 kandydatka do Sejmu RP z listy SLD.

https://natemat.pl/135209,magdalena-ogorek-kandydatka-jednej-odpowiedzi-cokolwiek-jej-nie-zapytac-stwierdzi-ze-zawsze-trzeba-rozmawiac         podaj wypowiedz ogórek z której wynikało by ze jest blisko swiato-poglądowo z  SLD 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

to nie oglądałeś parę lat temu na dobre i złe ? 😂 pielęgniareczką tam była

Opublikowano (edytowane)

@jarecki i nadal nic się nie zmieniło, potrafi tylko czytać z kartki to co nadesłali z centrali na Nowogrodzkiej i tańcować z Jakimowiczem xD Może jest tak głupia, że nawet nie zauważyła, że kartki jej podmienili i teraz dla PiS-u pracuje xD 

2 minuty temu, jarecki napisał:

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A ty byś za darmo zmienił swoje poglądy ? ;) 

Poważnie pytasz? To Tobie ktoś płaci za poglądy? Wow.

To jednak ja mam swoje, gratyfikacji żadnych nie pobieram.

I tak, potrafię je zmienić ale na podstawie obserwacji a nie pieniędzy.

Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał:

I widać jak pisowska główka myśli 😂 gdzieś coś dzwoni a nie wie gdzie 😂

Już wymyśliłeś gdzie szukać tych muzułmanów po za tvp ? 😂

Pisowska caryca, yntelygent 😂

https://twitter.com/OnetWiadomosci/status/1360325187665760256?s=20

No przecież mamy wolność słowa a że sądy są w większości zależne od opozycji to co poradzisz no ale przecież ich wyroków nie trzeba respektować 😋😜

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Agrest napisał:

Poważnie pytasz? To Tobie ktoś płaci za poglądy? Wow.

To jednak ja mam swoje, gratyfikacji żadnych nie pobieram.

I tak, potrafię je zmienić ale na podstawie obserwacji a nie pieniędzy.

Widzisz, ja tak samo. Obserwuję to co się dzieje i wyrabiam sobie swoje własne zdanie. I najchętniej oglądam np. "gołą" transmisję z jakiejś konferencji politycznej bez zbędnego komentarza dziennikarskiego. 

Moje poglądy ewoluowały z czasem, zmieniały się, ale nie nagle, to jest raczej proces długotrwały. I w 2015r nawet częściowo popierałem PiS, pewne punkty ich programu mi się podobały. Tak teraz te kilka plusów które u mnie mieli zostało zasypanych przez wielką górę minusów.

Ale patrząc na dziennikarzy TVP i ich nagłą zmianę poglądów nasuwa mi się myśl, że to nie był proces samoistny a wspomagany kwotami pieniężnymi.

• Thanks 1
Opublikowano

Moralność katolicka PiS 

Kuchciński- druga żona

Gliński- druga żona

Czarniecki- druga żona

Kurski- druga żona

Terlecki- rozwód

Mazurek- j. w.

Zalewska /ta od wych. młodzieży/- rozwódka

EuDuwZJXIAAh1PN?format=jpg&name=900x900

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v