Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania: Kaczyński mina nienawiściTak wygląda uśmiechnięty i cieszący się życiem człowiek ;) Nie wiedziałem xD 

Pokazujesż  przywódcę on musi wyrażać się stanowczo. Ja piszę o społeczeństwie.😁

Edytowane przez Dariowola
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Dariowola napisał:

Pokazujeż przywódcę on musi wyrażać się stanowczo. Ja piszę o społeczeństwie.😁

No a jak mają nie być uśmiechnięci jak kupią sobie fajki i pół litra za 500+ :) Każdy jest zadowolony jak sobie trochę wypije ;) 

Tak wygląda proPiSowskie społeczeństwo ;) Albo te chamstwo na plażach, dopóki tych socjali nie było to był spokój i kultura, a teraz chlanie i darcie mordy.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Dariowola napisał:

Ale zauważ ci ludzie są uśmiechnięć zadowoleni cieszący się życiem w odróżnieniu od kolaborantów z PO.😁

za***iście zadowoleni. Mordy wiecznie skrzywione, przez los skrzywdzone, socjalne lenie zastraszone Niemcami UE, Ruskimi, Tuskiem ekologami, liberałami sędziami, UBekami, SBekami, byłymi służbami, korporacjami elitami i cholera wie czym jeszcze.

8 minut temu, henio2 napisał:

Ja tam żadnej partii nie popieram ale tak dobrze jak jest ostatnie 5 lat nigdy nie było czyli dobrze rządzą 

Czym wiekszy dziad tym bardziej mu sie poprawia jak dostanie nawet niewielki socjal. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Słuchaj no taki świat tu ci dadzą tam zabiorą 🤷‍♂️ , pewnie zapłacimy więcej i  masz rację ,ale ale   jest wolność nie ma przymusu korzystania z tel i internetu ☺️ jak chcesz tanio możesz jechać rowerem do @Ulman i obgadać obecną sytuację polityczną 🤭 albo nie nie ,ten to wydaje się niegościnny  gbur 😉 to już lepiej do @mirro 

no i stare powiedzenie ulmana zawsze się sprawdza że prawdziwy pisogłupek zawsze się będzie cieszył jak mu każą więcej płacić 🤣

145316255_3117021895198484_4586505597385

Opublikowano
17 minut temu, Ulman napisał:

za***iście zadowoleni. Mordy wiecznie skrzywione, przez los skrzywdzone, socjalne lenie zastraszone Niemcami UE, Ruskimi, Tuskiem ekologami, liberałami sędziami, UBekami, SBekami, byłymi służbami, korporacjami elitami i cholera wie czym jeszcze.

I jest się czego bać tyle wymieniłeś zagrożeni a PO i inni na słowo Pis pierdolca dostają 

🤣

Opublikowano
18 minut temu, racyl napisał:

no i stare powiedzenie ulmana zawsze się sprawdza że prawdziwy pisogłupek zawsze się będzie cieszył jak mu każą więcej płacić 🤣

145316255_3117021895198484_4586505597385

A Ty golodupcu antypisowski licz się ze słowami 

Opublikowano

znalazł  się bogacz co ma dwa byki w oborze na krzyż 😂

z brakiem twoim logicznego rozumowania mam się liczyć ? 😂

Opublikowano (edytowane)

@racyl Ty wiesz ile mam byków 🤗 ,  człowieku wolność słowa to przywilej a nie nakaz z którego taki idiota jak Ty nie musi korzystać 🤭

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

znalazł  się bogacz co ma dwa byki w oborze na krzyż 😂

z brakiem twoim logicznego rozumowania mam się liczyć ? 😂

Odezwał się właściciel rzadką truskawek i zagonu bobu 😜😋

Opublikowano
5 minut temu, Dariowola napisał:

I jest się czego bać tyle wymieniłeś zagrożeni a PO i inni na słowo Pis pierdolca dostają 

🤣

Już kolejny raz piszesz że jest PIS i inni.  Masz wpojony podział dobry PIS i zła reszta co jest sukcesem propagandy bo własnie takiej polaryzacji im trzeba.

PIS jest przede wszystkim lewicowy i głupi a do tego wydaje im sie że mają misję. Nie ma nic groźniejszego jak głupi i pracowici. 

W TVPis k**wy pokazują że to przez złych nadawców którzy nie chcą się dzielić szpitale nie dostaną iluś tam milionów.  Niech im pisowska swołocz da bo i tak by za to zapłaciła w cenach produktów. Niech będa solidarni i dadzą przykład jak należy państwo patriotycznie wspierać.

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

@racyl Ty wiesz ile mam byków 🤗 ,  człowieku wolność słowa to przywilej a nie nakaz z którego taki idiota jak Ty nie musi korzystać 🤭

Smrodu i przesiąkniętych ciuchów mam ci zazdrościć ? 😂

Nikt normalny czegoś takiego nie popiera tylko taki co nie umie dodać dwa do dwóch

1 minutę temu, henio2 napisał:

Odezwał się właściciel rzadką truskawek i zagonu bobu 😜😋

starczy i dla ciebie 😂 chętnie zobaczę jak wyglądają takie nasycone 500-tki 😂

Opublikowano (edytowane)

@racyl lepszy taki zapach niż smród zgniłych kartofli po 20 gr 🤭

Ja nie popieram ,tylko koło uja mi  lata płacz bogaczy medialnych 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Jak na socjalistę przystało lubisz żeby bogatemu przypieprzyć.  Typowe proletariackie myslenie - jak ma to mu zabrać trzeba żeby za dużo mu nie zostało. Leninowska doktryna w wykonaniu prawicowego PIS.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

jak jest zadbane to nic nie gnije

ani słowa nie było wcześniej o tym że bogacze medialni powinni płacić podatki od reklam. owszem mówiono o faceboku, google

Nie dajmy się zwariować że taki solorz nie płaci podatków od zdaje sie 1992. nikt o zdrowych zmysłach nie uwierzy w to co słyszy w tvp że oni nie chcą płacić podatków od tylu lat

Opublikowano

No najprościej zabrać najbiedniejszym i kazać na drugi etap iść

7 minut temu, Ulman napisał:

Jak na socjalistę przystało lubisz żeby bogatemu przypieprzyć.  Typowe proletariackie myslenie - jak ma to mu zabrać trzeba żeby za dużo mu nie zostało. Leninowska doktryna w wykonaniu prawicowego PIS.

😜

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

jak jest zadbane to nic nie gnije

ani słowa nie było wcześniej o tym że bogacze medialni powinni płacić podatki od reklam. owszem mówiono o faceboku, google

Nie dajmy się zwariować że taki solorz nie płaci podatków od zdaje sie 1992. nikt o zdrowych zmysłach nie uwierzy w to co słyszy w tvp że oni nie chcą płacić podatków od tylu lat

To jest tylko pretekst  dla zawistnej swołoczy. Każdy postkomunistyczny zawistny zwolennik PIS cieszy sie jak komuś bogatemu dopieprzą.Niestety jako głupek nie rozumie że to on finalnie ten podatek zapłaci.

Opublikowano
3 minuty temu, henio2 napisał:

i kazać na drugi etap iść

henio Ty pochlał dzisiaj? coś ciągle wyrazy przekręcasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v