Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, pafnucy napisał:

no ale drogi Kolego też czasami jadem i nienawiścią plujesz. też mnie dziwi że jeszcze dożywocia Tobie nie dali.

a naciągasz fakty i kłamiesz jak mało kto. weźmy takie zdjęcie na FB z uboju gospodarczego...

Ja nie  pluję tutaj na nikogo  jadem  ani nienawiścią. Dla  ścisłości  to  ty  mnie po forum  swego  czasu  ganiałeś  i  gdzie  miałeś  okazję  to  obelgami  okładałeś.

Nie  naciągam faktów  tylko  tak  jest  prawda.

Nawoływanie  do  ,,mordowania  i  patroszenia,, to  nie  zabawa  i  muszą  z tego  być  wyciągnięte  konsekwencje  aby  nie było  powtórki  z  Łodzi   czy  Gdańska 

37 minut temu, Ulman napisał:

To pewnie mozesz screena  tego zgłoszenia pokazać?

Naucz  się  czytać  ze  zrozumieniem

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

@ogarek a po tych wynalazkach głowa Cię nie nawala na drugi dzień ? Dwa razy takie coś kolorowe piłem i nigdy więcej.

58 minut temu, Denwer napisał:

Akurat  ten  sklep   przyłączył  się  do    #Tojestwojna    jutro  wybieram  się  do  kilku  ich  sklepów  w ramach  tej  akcji a pomyśleć  że  lubiłem  robić  u  nich zakupy  jak i w Lidlu    ah  teraz  został tylko  Lidl  :(, Ani  złotówki  u nich  nie zostawię    ale  Pepsi  mieli  w dobrej  cenie  3,5zł za butelkę  2,25l 👍

Nie  zamkną   ja tu  pisać  nie muszę  robię  to  dla  zabawy  to  forum  już  kilka  lat  temu  upadło   to nie to samo  co  było na początku.

Coś Ty za patriota ?

https://pl.wikipedia.org/wiki/Lidl

Ani razu nie byłem w Lidlu, Biedronce a nawet w Dino. Wspieram lokalny handel. Możesz brać przykład ze mnie :).

55 minut temu, Denwer napisał:

Co  ci udowadniać  no  post  usunął   ktoś  tylko  pytanie  czy  bana  dożywotniego  nałożyli  na  @kanalia36  jeśli  nie to  ja to zgłoszę  do  TVP Info  jak i  Polsat  news. 

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/list-otwarty-do-prokuratury-ws-jacka-miedlara-ten-wyrok-jest-hanba/4tn62px,79cfc278

Miałem ten link skomentować ale widzę, że dobrze że się powstrzymałem.

45 minut temu, Denwer napisał:

Bardzo  prosto  na e-maila  wysyłasz  i   sprawą  muszą  się  zająć 

Mylisz  się  nie  pamiętasz  początku  jak  moderatorzy  pilnowali  porządku  tutaj   potem  ci najlepsi  odeszli  na  inne  forum  i  zostało  co  zostało  liczy  się  liczba  postów  i  nowych tematów  bo  kasa  z reklam itd.

Napisałem wyżej  że kiedyś  był tu  porządek  nie  syf  odkąd  powstało  drugie  forum  to  upadło  taka  prawda.  Ja poparcia  nie  potrzebuje.  Kto  widzi   kilku  opętanych  nienawiścią  ludzi  na tym  forum   daj spokój.

Póki tu jeszcze jesteśmy:ph34r:, możesz mi na PW napisać co to za drugie forum i kto to jest ten "król żebraków" ? Chyba muszę z powrotem zacząć oglądać Wiadomości i Fakty.

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Nawoływanie  do  ,,mordowania  i  patroszenia,, to  nie  zabawa  i  muszą  z tego  być  wyciągnięte  konsekwencje  aby  nie było  powtórki  z  Łodzi   czy  Gdańska 

To tak nie działa. Do tego trzeba ustawicznej pracy, sporo wysiłku w stworzeniu narracji no i "lokowania produktu". 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Ulman napisał:

Czyli nie mozesz bo nie masz?

16 minut temu, dsbh napisał:

Coś Ty za patriota ?

https://pl.wikipedia.org/wiki/Lidl

Ani razu nie byłem w Lidlu, Biedronce a nawet w Dino. Wspieram lokalny handel. Możesz brać przykład ze mnie :).

W Lidlu  też  masz  Polskie  produkty  to po pierwsze  a  po drugie  to   np  mięso  najlepiej  pasuje do  lunch boxa. gotowe porcję  przygotowane  tylko  doprawiasz  na  patelnię  i  git.

Lokalny handel  GS  podczas nawałnicy  z 2017  chciał  się  dorobić  na  wodzie.  Wiosną   po  wybuchu  pandemii  podniósł  bez  żadnej  przyczyny  cenę  na   mąke  cukier  itd.  Więc  takich  ludzi  wspierać  nie  zamierzam.

16 minut temu, dsbh napisał:

Póki tu jeszcze jesteśmy:ph34r:, możesz mi na PW napisać co to za drugie forum i kto to jest ten "król żebraków" ? Chyba muszę z powrotem zacząć oglądać Wiadomości i Fakty.

Nie  żartuj  że  nie  znasz  tego  lepszego  forum   franciszka patrycja  roksana.   Myślę  że  inteligentny  z ciebie  człowiek  i  domyślisz  się  kto  jest  tym królem.

15 minut temu, mirro napisał:

Do tego trzeba ustawicznej pracy, sporo wysiłku w stworzeniu narracji no i "lokowania produktu". 

Trzeba  ale  jak się  taki  ujawni  z  internecie  to  trzeba  to  zwalczać  puki  nie   jest  za późno.

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał:

Wtedy, kiedy to mówił. to było coś więcej niż mowa nienawiści. Oczywiście idealnie wpisywało się to w wypowiedzi miłościwie panujących, dlatego chyba sąd nie chce kopać się z koniem i na podstawie wyroku dla Międlara rozpatrywać kolejnych spraw. 

Choć w zasadzie skazanie Międlara nic by nie wniosło, bo przecież te wypowiedzi to głos kapłana przepełnionego miłością bliźniego.:lol:

1 minutę temu, Denwer napisał:

Trzeba  ale  jak się  taki  ujawni  z  internecie  to  trzeba  to  zwalczać  puki  nie   jest  za późno.

Akurat ten co pisze takie rzeczy nie pójdzie ani patroszyć, ani zarzynać. 

Opublikowano (edytowane)

Jakoś spieprzyłeś z tego forum bo tam nie blysniesz  mocarnym ursusem 😂😂😂 choć próbowałeś 😋

4 minuty temu, Denwer napisał:

Nie  żartuj  że  nie  znasz  tego  lepszego  forum   franciszka patrycja  roksana.   Myślę  że  inteligentny  z ciebie  człowiek  i  domyślisz  się  kto  jest  tym królem.

A na te  twoje e-maile to pewnie już odruch wymiotny mają kapowniku 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Ani ty ani Staszek niczego nie zgłoszą a co najwyżej piórka bedziecie stroszyć, szabelka machać  i  syndrom oblężenia pielęgnować. Tak samo będziecie skuteczni jak dzielny rząd PIS co miał Tuska zamknąć i afery rozliczyć. Bbuuuchaaachaaaaa 🤣😆😁 

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Akurat ten co pisze takie rzeczy nie pójdzie ani patroszyć, ani zarzynać. 

Tego  nie  wiesz  lepiej   reagować  niż  później  żałować 

2 minuty temu, jarecki napisał:

jedyny post który podlegał by pod prokurature z tego forum to był post Ulmana 

No  i  kanali 

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nigdzie  tak  nie  napisałem 

Bo byłem  i  widziałem  😎

A tu  masz  zobacz  sobie  

https://next.gazeta.pl/next/7,168930,26656068,niemcy-przedluza-twardy-lockdown-premierzy-landow-sa-za.html

Wyjedź  kiedyś  dalej  jak  do  BP  po paszport   to  może  coś  zobaczysz   no  chyba  że  łańcuch  ci  dalej  nie  sięga  🤣😂

Oj chyba napisałeś tylko edytowałeś bo nie mogę tego znaleźć. ☝️

"Byłem widziałem" w "D" byłeś i wielkie "G" widziałeś. 

Ze znajomym gadałem to nie całkowity Locdown tak jak piepszą w TVPropaganda. 

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

136063530_255126006099206_83901005407492

💪💪

A ty młotku wiesz że to jest FAKEKONTO jakich wiele na śmiećbouku ?

Wiem stąd że trafiłem na to jakiś czas temu (chyba miesiąc czy półtora temu) i niech cię nie zmyli że tekst wstawiony dwa dni temu 

Opublikowano
6 minut temu, kopin napisał:

Nie krytykuj bo kolega zaraz donos do UB napisze

Jak Kaczyński wzywał do obrony Kościoła to była mowa nienawiści a jak ktoś wzywa do przemocy to jak to nazwać ? Można przejść obojętnie?  

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, PRIMO napisał:

Oj chyba napisałeś tylko edytowałeś bo nie mogę tego znaleźć. ☝️

Nic  nie edytowałem 

16 minut temu, PRIMO napisał:

"Byłem widziałem" w "D" byłeś i wielkie "G" widziałeś. 

Ze znajomym gadałem to nie całkowity Locdown tak jak piepszą w TVPropaganda. 

Tak se tłumacz  tak  se mów.   na krótkim  łańcuchu jesteś  i tyle.   Przed  świętami  bodaj od 16  grudnia  wprowadzili  twardy  locdown  pozamykane jest praktycznie  wszystko  prócz  spożywki.  Miał trwać  z tego  co  pamiętam do 17 stycznia  a  przedłużają  do  końca  stycznia.   U nas  to  chociaż  do fryzjera  można   iść  a w Niemczech  nie

16 minut temu, pafnucy napisał:

jaja se robisz?

dzięki piątce pisu, to lada chwila to samo powiesz o bydle.

Za  chwilę  to  rolnicy  sami    opowiedzą  się  za  zakazem  uboju  rytualnego  i  PiS  z  ich  poparciem  i  za ich  zgodą  co  najlepsze  taki  zakaz  przeprowadzi  to  co  wymyślili to  prawdziwi  majstersztyk.  

135904403_3895779433767403_5354211258571

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
Przed chwilą, henio2 napisał:

Jak Kaczyński wzywał do obrony Kościoła to była mowa nienawiści a jak ktoś wzywa do przemocy to jak to nazwać ? Można przejść obojętnie?  

A jak nazwać wystąpienie tego karypla co wyzywał ludzi od "KOMUNISTÓW i ZŁODZIEJI " i "GORSZEGO SORTU " ?

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

co  najlepsze  taki  zakaz  przeprowadzi  to  co  wymyślili to  prawdziwi  majstersztyk.  

no dajesz... tak żebym i ja zrozumiał.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

Nic  nie edytowałem 

Tak se tłumacz  tak  se mów.   na krótkim  łańcuchu jesteś  i tyle.   Przed  świętami  bodaj od 16  grudnia  wprowadzili  twardy  locdown  pozamykane jest praktycznie  wszystko  prócz  spożywki.  Miał trwać  z tego  co  pamiętam do 17 stycznia  a  przedłużają  do  końca  stycznia.   U nas  to  chociaż  do fryzjera  można   iść  a w Niemczech  

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️teoretyczne 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

A jak nazwać wystąpienie tego karypla co wyzywał ludzi od "KOMUNISTÓW i ZŁODZIEJI " i "GORSZEGO SORTU " ?

Słabe porównanie to że nazwał kogoś komunistą czy złodziejem to nie to samo co podżegać do morderstwa czy okaleczenia kogokolwiek ,

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

tak żebym i ja zrozumiał.

tłumaczę  i  objaśniam:

Słyszałeś  pewnie  o  programie  socjalnym  dla  ,,pato,, rolników  ??  Dopłaty  do  opasów  ??  wiesz  że  jest  tam  zapis  że  bydło  nie sprzedajesz  na  ubój  rytualny??.

I  teraz  ,,pato,,  rolnicy  polecą  na  to  jak  ,,janda  po szczepionkę,,   i  minister  będzie  miał  czarno na białym  że  rolnicy  nie  chcą  uboju  rytualnego     majstersztyk

1 minutę temu, PRIMO napisał:

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️teoretyczne 

Praktyczne. 

Opublikowano
1 minutę temu, henio2 napisał:

Słabe porównanie to że nazwał kogoś komunistą czy złodziejem to nie to samo co podżegać do morderstwa czy okaleczenia kogokolwiek ,

Jeden wuj stasiu jeden wuj. 

Opublikowano

Słyszałeś  pewnie  o  programie  socjalnym  dla  ,,pato,, rolników  ??  Dopłaty  do  opasów  ??  wiesz  że  jest  tam  zapis  że  bydło  nie sprzedajesz  na  ubój  rytualny??.

I  teraz  ,,pato,,  rolnicy  polecą  na  to  jak  ,,janda  po szczepionkę,,   i  minister  będzie  miał  czarno na białym  że  rolnicy  nie  chcą  uboju  rytualnego     majstersztyk

oki. kto to będzie odbierał i jak udokumentować czy mój byk najpierw w łeb dostał czy tylko w ryj?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v