Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Jakoś nikt w mojej okolicy na mnie nie mówi że jestem głupi

bo niekiedy przytakiwać jest lepiej....

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

a kiedy ostatnio byłeś w kościele ? powiedz tylko naprawdę .

A po co ma na siłę iść, będzie czuł potrzebę to pójdzie.

w kościele żadnej mądrości i recepty na życie nie znajdziesz

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Jakoś nikt w mojej okolicy na mnie nie mówi że jestem głupi , a kiedy ostatnio byłeś w kościele ? powiedz tylko naprawdę .

@PRIMO  czy  @Ulman  może  określić  ten oto mem  nie  należy  się  ich wypowiedziami  przejmować  to  skrzywdzeni  przez  życie  ludzie  miali trudne  dzieciństwo  i  muszą  sobie  teraz  ulżyć  w  internecie 

255667856_4662830210447955_1818645357189

Opublikowano

Jakoś nikt w mojej okolicy na mnie nie mówi że jestem głupi , a kiedy ostatnio byłeś w kościele ? powiedz tylko naprawdę .

Bo jeszcze nikt się nie kapnął jaki kozak w necie z ciebie a w realu lebiega. 

Póki co nie mam takiej potrzeby żeby chodzić do kościoła a pomodlić się mogę wszędzie gdzie tylko będę widział taką potrzebę. 

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

ł PIS się dzieli z biedniejszymi

A pewnie, pewnie. Super inflacją się dzieli. Nie bedzie przecież pazerny i sobie całej nie zostawi.:lol:

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

@PRIMO  czy  @Ulman  może  określić  ten oto mem  nie  należy  się  ich wypowiedziami  przejmować  to  skrzywdzeni  przez  życie  ludzie  miali trudne  dzieciństwo  i  muszą  sobie  teraz  ulżyć  w  internecie 

255667856_4662830210447955_1818645357189

Ten mem pasuje jak ujulał do wyborców PISuaru. 

Opublikowano

Za każdej władzy tak było , jest tylko jeden szkopuł PIS się dzieli z biedniejszymi i za ich rządów jest zawsze wzrost gospodarczy .

zasada jest prosta musi być tania siła robocza bo wtedy mamy stabilne ceny a jak takim się co roku zwiększa minimalne wynagrodzenie to inflacja szaleje.

nie nazywaj nie zaradnych, zwyczajnych leni biednymi. dopłaty owszem ale dla ludzi pracujących.

wielki h*j z tego wzrostu jest dla biednych, np kupić samochód dziesięcioletni to przekracza zdolności takich biedaków nawet z tym socjalem

Opublikowano (edytowane)

za 4 tys 😂 Za 10-12 tys ciężko coś nie znajdziesz 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

10 letni nie stać kupić za 4 tyś coś nie tak powiadasz .

możesz dać link do takiego?

Opublikowano

Galan 10 letnie auto w Polsce to ciągle ledwie dotarte i wciąż wielu na nie nie stać.

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Bo jeszcze nikt się nie kapnął jaki kozak w necie z ciebie a w realu lebiega. 

Póki co nie mam takiej potrzeby żeby chodzić do kościoła a pomodlić się mogę wszędzie gdzie tylko będę widział taką potrzebę. 

Nie ja jeden twierdzę że ziemia jest płaska a Kopernik była kobietą . 

Twoje dzieci też nie chodzą do kościoła ?

Opublikowano

no i dlatego lekarze pracę mają....

Opublikowano

Twoje dzieci też nie chodzą do kościoła ?

Żeby jaki macy🐓 się przystawiał?🤨

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

I nie będzie takiego problemu przecie Unia rezygnuje  za 15 lat z samochodów benzynowych będą tanie jak frytki na obiad  zachód nas zaleje po 10 zł będą .

Jak na razie używane poprzez pandemię zdrożały średnio o 5000 zł .

1 minutę temu, racyl napisał:

Dla Pisowców kościół jest receptą na wszystko 😂

A ty jaką masz odskocznię dla ducha ?

Opublikowano (edytowane)

Ale gdzie zdrożały w Polsce ? .

Widzę że wielu przeszkadza wiara w Boga i zaczynają walkę z bogiem nic dobrego nie wyjdzie dla tych ludzi upadek pewny .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

A ty jaką masz odskocznię dla ducha ?

a od czego tu robić odskocznie, wystarczy że człowiek wypocznie, zregeneruje się. codziennie jest szara rzeczywistość i obowiązki do zrobienia.

np teraz 2 silniki do założenia w dóch smaochodach, budowa wiaty, zwiększenie wydajności nadmuchu opryskiwacza do truskawek. to są przyziemne rzeczy

to jeszcze nie ten czas że sie chodzi do kościoła dla zabicia czasu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v