Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@DenverCzłowiek prosty nie musi być niewykształcony. Zaś człowiekowi prostemu czasem brakuje pokory. Z panem Michalkiewiczem czasem trudno się nie zgadzać, ale w tym przypadku ( jako człowiek prosty i niewykształcony), pozwolę sobie mieć troszkę inne zdanie.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

No stracił bo lewakom nie spodobało się jego poglądy tak będzie wyglądała wolność słowa w wykonaniu obrońców demokracji ale już Premier porządek z tym robi

najwiecej straci sam FB ; TW to co sie stało z zablokowaniem trampa zresztą ja od początku uważałem iż to był błąd

• Like 2
Opublikowano

@mirro  radził  bym  ci  to  kilka  razy  przeczytać  bo  widać  nie  zrozumiałeś  co  czytasz  :ph34r:

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał:

Zaś człowiekowi prostemu czasem brakuje pokory

pokory brakuje prostakowi a to nie to samo co człowiek prosty można być wyuczonym a jednak prostakiem 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

@mirro  radził  bym  ci  to  kilka  razy  przeczytać  bo  widać  nie  zrozumiałeś  co  czytasz  :ph34r:

Ja rozumiem co czytam i pragnę tylko zaznaczyc iż nie da się wszystkich zaszufladkować według podziału Pana Michalkiewicza.

Opublikowano

To akurat może okazać się prawdą. 

Kierowca ciężarówki doprowadził do nielegalnego zatrzymania osoby z immunitetem. I beknie. Pewnie miał niesprawne światła  - po wypadku😁

Kolega "nocny marek" wracał o pierwszej z siewnikiem nawozowym. Choć rozsiewacz wąski i świateł nie zasłaniał to nie miał dodatkowego oświetlenia i był niewidoczny

Przydupcyła w niego jak się okazało osoba z wymiaru sprawiedliwości . Badania Alko nie było ale swoje wyczuł. Remont auta poszedł z oc ciągnika, a rozsiewacz wyremontował sobie sam😁

Opublikowano

Oj tak. Coś co jest oczywiste okazuje się być zupełnie czym innym. 

Opublikowano
56 minut temu, henio2 napisał:

No stracił bo lewakom nie spodobało się jego poglądy tak będzie wyglądała wolność słowa w wykonaniu obrońców demokracji ale już Premier porządek z tym robi

wolność słowa ?🤣🤣 A gdzie jakieś zasady ? w radio maryja, tv pokażą film reportaż o członkach pisu ?

prześlij swoje materiały, artykuł do jakiejkolwiek telewizji, gazety, radia to przekonasz się czy wszystko drukują, pokazują to co im się podoba i tak sam jest z facebokiem

Też można powiedzieć że w telewizjach, radiach, gazetach nie pokazują tego co ludzie przesyłają i nie ma wolności słowa

Opublikowano
46 minut temu, Denwer napisał:

139493767_3316147245155996_1808153713261

jak ty ciągle nic nie wiesz. to że był pijany nie znaczy że był sprawcą zdarzenia.

Opublikowano

Mamy przecież Zbyszka. Z  u sterów a wy kwiczycie że będzie jak było 🤣 Czyżby nic nie dała jego wytężona wieloletnia praca w ministerstwie sprawiedliwości 🤣

Opublikowano
13 minut temu, racyl napisał:

Też można powiedzieć że w telewizjach, radiach, gazetach nie pokazują tego co ludzie przesyłają i nie ma wolności słowa

toć nawet i na tym portalu dają bany 

• Like 1
Opublikowano

dokładnie, wszędzie są granice. A kto ma je określać jak nie administrator.

wiem z własnego doświadczenia że facebook sie nie pierdzieli czy ktoś się osobą publiczną czy zwykłym szarakiem i trzeba uważać na to co się pisze

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, racyl napisał:

Mamy przecież Zbyszka. Z  u sterów a wy kwiczycie że będzie jak było 🤣 Czyżby nic nie dała jego wytężona wieloletnia praca w ministerstwie sprawiedliwości 🤣

Toć jak wszystkich łopozycjonistów by pozamykał to co by bidak później robił??? 

schabowego trzeba powoli smażyć i kilka razy odwracać 🤣 

Edytowane przez marulekk
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

"" "Panie pośle tak jak powiedziałem na tej taśmie, ta taśma pochodziła z jednego z domów publicznych czy też hoteli, na pewno z Podkarpacia. Na taśmie jest sekwencja filmu począwszy od wejścia dwóch osób do pokoju, przez cenę rozbierana się z tego osób, po prostu, przez akt seksualny. Natomiast według mojej wiedzy na tej taśmie był Marszałek Sejmu. To jest moja wiedza .

Obecny Marszałek Sejmu ?

Obecny marszałek sejmu tak

Marek Kuchciński?

oczywiście

drugie pytanie mam. Skąd pan wiedział że tam była osoba niepełnoletnia 14-letnia dziewczyna?

Tutaj Panie proszę, powiem tak… tą wiedzę przekazało mi osobowe źródło""" 

https://gazetaplus.pl/na-tasmach-jest-kuchcinski-z-14-letnia-dziewczyna-agent-zeznaje-a-w-pis-cisza-jakby-nic-sie-nie-stalo/4828/

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

Pasuje  do  ciebie  jak  ulał 

139070109_464209851257951_53819899783119

Mozesz  uwzac że pasuje ale to ty codziennie zadajesz jego słowo kłam jako wszystkowiedzący acz niemyślący reprezentant dołów społecznych który w swej skromności uwierzyl że wznosi się na wyżyny intelektualne bo TVPis przyswaja bezmyślnie i bezkrytycznie. A tak swoją drogą to nie znalazłeś innych argumentów do dyskusji i sprzedajnym recydywiscie  Latkowskim? 

2 godziny temu, jarecki napisał:

najwiecej straci sam FB ; TW to co sie stało z zablokowaniem trampa zresztą ja od początku uważałem iż to był błąd

Stracą i odzyskają. Nic im nie będzie jak trochę ciemnoty na chwilę przestanie zagląda na ich portale. Dobry moment na zakup ich akcji. 

1 godzinę temu, jarecki napisał:

toć nawet i na tym portalu dają bany 

Ale na FB nie mogom dawać bo tak w TVPis muwiom i już. 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Ulman napisał:

Stracą i odzyskają. Nic im nie będzie jak trochę ciemnoty na chwilę przestanie zagląda na ich portale. Dobry moment na zakup ich akcji. 

?

nie Znasz się . 

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

udało się zapisać na szczepienie starszą osobę.

a wczoraj tak panikowałeś . Jak robiłem usługi rolnicze to miałem klienta co zasze przed sezonem był na podwórku i chciał pierwszy koszenie , jeszcze kombajn nie uruchomiony po zimie a on już był , co prawda płacił też od reki  ale denerwował mie 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

a wczoraj tak panikowałeś

i przez to że wczoraj się nie udało będzie trzeba dużo dalej pojechać do punktu szczepień.   

a koszę też wcześnie. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v