Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witejus napisał:

25 minut temu, krilan06 napisał:

Gdzie ten cyrk można zobaczyć?

Namiot cyrkowy na Wiejskiej

O co Wam chodzi super minister jest nie miesza się wiele do rolników 😜

Opublikowano

no super gość. mi się wydaje że jeszcze trochę i tą Spurek czy jak jej tam na zastępcę weźmie.

28 minut temu, akooo napisał:

To się chwali.

Nie jeden taki kozak jak ty jak przyszło co do czego o spowiedz prosił i chwała im za to.

Bo to ostatni ratunek

ale byli tacy co nie prosili. też normalnie zmarli.

Opublikowano
6 godzin temu, mirro napisał:

jak chcesz być OK to proboszcz udzielający ślubu może udzielić dyspensy. Napomknąć przed mszą i wszyscy są kryci.😂

No nie wiem. Przed ślubem to jeszcze panna , a ta winna być dopiero po ślubie🤭

Opublikowano

Racyl? Nie byłeś czasem tym upokorzonym ministrantem?

Może teraz warto powalczyć o zadośćuczynienie?

🤭🤭🤭

Opublikowano

To dopiero będzie biznes .

Pijani kierowcy stracą auta nawet bez wypadku. Znamy projekt nowelizacji kodeksu karnego .

Wynika z nich, że auta będą konfiskowane nie tylko sprawcom wypadków pod wpływem alkoholu, ale wszystkim kierowcom, którzy w organizmie będą mieli co najmniej 1,5 promila. W przypadku wypadku próg został ustawiony znacznie niżej, bo na poziomie 0,5 promila alkoholu.

https://moto.pl/MotoPL/7,88389,27581795,beda-zabierac-auta-pijanym-kierowcom-nawet-bez-wypadku-znamy.html?fbclid=IwAR2C3CSZy6PT6TZMBB-D1EChbwkM4YLDr0daQvo__rtZIO2pHB_HeqVFrWs

Opublikowano (edytowane)

242117415_414412113387997_12206883097825

3 minuty temu, galan99 napisał:

Wynika z nich, że auta będą konfiskowane nie tylko sprawcom wypadków pod wpływem alkoholu, ale wszystkim kierowcom, którzy w organizmie będą mieli co najmniej 1,5 promila. W przypadku wypadku próg został ustawiony znacznie niżej, bo na poziomie 0,5 promila alkoholu.

To jest  bardzo  dobry  pomysł    w końcu   może  takie  durczoki  i  inne ćwoki   dostaną  karę  za  swoje  bezmyślne  zachowania  bo  jak straci  samochód  wart  300-500 tyś   to  go  zaboli  i  to bardzo 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, akooo napisał:

To się chwali.

Nie jeden taki kozak jak ty jak przyszło co do czego o spowiedz prosił i chwała im za to.

Bo to ostatni ratunek

A niby z czego ja mam się takiemu przebierańcom  w sukience spowiadać.... Co ja gwałcił małe dzieci czy kogo okradł ?... Nawet cudzej żony żem nie ruszał.... 😁😁😁😁😁😜

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano

toż wiem

3 minuty temu, witejus napisał:

Tobie się ma spowiadać?

@pafnucy to było do tego tam wyżej

Opublikowano
25 minut temu, Denwer napisał:

To jest  bardzo  dobry  pomysł    w końcu   może  takie  durczoki  i  inne ćwoki   dostaną  karę  za  swoje  bezmyślne  zachowania  bo  jak straci  samochód  wart  300-500 tyś   to  go  zaboli  i  to bardzo 

Kupią sobie nowy, myślę że takie coś bardziej zaboli tych biednych, co 2 lata muszą odkładać na jakieś sensowne auto co parę lat pojeździ, a taka Kozidrak da 4 koncerty w jeden weekend, i tak przez miesiąc, i ma na kolejną furę xD 

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, Denwer napisał:

Też popieram. Jest zasada Piłeś nie jedź! ☝

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v