Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pawelmf napisał:

makowiaczek napisał:

Dnia 24.04.2021 o 21:00, damianek2019 napisał:

Mleks wyszków w żałobie  Ach co z nami będzie co z nami bedzię

to co wszędzie jak umiera dyktator...

na pewno nic dobrego dla dostawców...

Centrala mlekowity jeździ i przeciąga oferując więcej.. Dzisiaj byli pow. Węgrów. Mój znajomy przeszedł z mleka do mlekowity zaproponowali mu 15 gr więcej

Dziś u mnie byli pow. ostrołęcki. 5 groszy więcej proponowali niż mleks. Podpisał ktoś z nimi umowę?

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam u wuja co do mleksa oddaje byli wczoraj z wysokiego

Ps wcześniej z mleksa do mlekovity się nie dało przejść bo nie chcieli przyjmować ze względu na taki układ wewnętrzny 

Edytowane przez Arrek
Opublikowano
18 minut temu, Gliper napisał:

Oby nie było spadków cen, bo u nas już zaczynają śpiewać, że za belowania i owinięcie będą po 70zl brać. 

I dlatego  warto mieć swoją prasę i owijarke 😄

Opublikowano

@Arrek no i co cię dziwi? Napisałeś komentarz w którym stwierdzasz, że ty oddajesz lux towar, nie to co skupuje mlekovita. Czyli mam rozumieć że dostawcy mlekovity oddają szajs nie mleko? Jestem innego zdania

Już któryś raz słyszę takie gadanie więc proponuję spróbować samemu czy da się oddawać kiepskie mleko 

Opublikowano
Gliper napisał:

Oby nie było spadków cen, bo u nas już zaczynają śpiewać, że za belowania i owinięcie będą po 70zl brać. 

A za gotową nie ma komu po 80 dać.

Opublikowano
Adamqq3 napisał:

18 minut temu, Gliper napisał:

I dlatego  warto mieć swoją prasę i owijarke 😄

teraz się robi w pryzmę 😛 mam prasę i owijarkę samozaładowczą ale w pryzmę taniej 😜

Opublikowano (edytowane)

Ten znów swoje , każdy ma inne wymaganie i możliwości nie każdy może w pryzmę ja np. chętnie bym w pryzmę robił ,ale brak miejsca na pryzmy , i w bele trochę roboty więcej przy zbieraniu ,za to w zimę wygodniej .

Edytowane przez robert1226
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v