Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Bumber19 napisał:

a lepiej kupić John Deere 6175M czy MF 7715S oczywiście amortyzacja tuz wiem że JD jest droższy ale opłaca się dopłacić?

Nic dziwnego że JD droższy jak mocniejszy o 35 km. Nie lepiej porównywać dwóch ciągników podobnej mocy czy akurat takie stoją na placu?

Opublikowano
16 godzin temu, Bumber19 napisał:

a lepiej kupić John Deere 6175M czy MF 7715S oczywiście amortyzacja tuz wiem że JD jest droższy ale opłaca się dopłacić?

Podobny dylemat miałem mf7716 s czy jd 6175m,  padło na jd . 

Opublikowano
21 godzin temu, radomol napisał:

Deutz 5090.4g skrzynia 5 biegowa 20+20, pneumatyka, ehr, klimatyzacja, fotel pneumatyczny, bez DPF i adblue, bez przedniego tuza 170tys netto. Wyceniał może ktoś ostatnio taki ciągnik?

Rok temu 5120G GS z takim wyposażeniem jakim napisałes ale z AdBlue i pneumatyka do przyczep 200 tysięcy NETTO 

Opublikowano
Dnia 18.01.2021 o 08:44, king12 napisał:

Valtra t144 redline 330 netto mówi że niżej nie zejdzie została jedna na placu z tamtego roku 

Jeśli to ta redline, to pewnie ma zarówno przedniego TUZA jak i przednią oś amortyzowaną. Z tego co pamiętam, redline = active, a one miały chyba rozdzielony obieg oleju dla skrzyni i hydrauliki zewn., ale nie jestem pewien na 100 %. Biorąc pod uwagę gabaryty i masę tego ciągnika, to pewnie nie ma tragedii z ceną. W ogóle orientuje się ktoś czy można te ciągniki jeszcze zamawiać ? Bo pod koniec grudnia przedstawiciel mówił mi, że mają jeszcze tylko kilka dni na zamówienia bo od połowy 2021 roku wchodzi nowa wersja serii "T". Tak czy siak, podejrzewam, że pewnie trochę jeszcze zamówili dilerzy na plac tych "T". Pytanie tylko w jakiej cenie.

Opublikowano
21 godzin temu, Lisiur napisał:

We wrześniu miałem ofertę na Ariona 410 z kolorowym CIS za 231 netto + ładowacz 13,5 tyś

Ładowacz tylko 13,5 tys to coś mało? 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 18.01.2021 o 20:37, Konrad2510 napisał:

MF7719S na VARIO ostatnio wycena na 430netto 7718s na 400 i Jd6175m na 425netto

I kto kupi Jd.. Brak słow

To przedstawiciel MFa musi Cię lubić bo jak u mnie z Agrimaru był to takie ceny sypał że przecierałem oczy. Valtra od MFa w praktycznie bliźniaczym wyposażeniu wyszła 75 tys taniej. JD to żadna rewelacja jak za te pieniądze zwłaszcza że 5 lat temu kosztowały o 100 tys mniej.

Edytowane przez PrzemekFarmer
Opublikowano
Sziteks napisał:

21 godzin temu, Lisiur napisał: We wrześniu miałem ofertę na Ariona 410 z kolorowym CIS za 231 netto + ładowacz 13,5 tyś Ładowacz tylko 13,5 tys to coś mało? Ładowacz nie był w specyfikacji więc obstawiam że nie firmowy CLAAS tylko coś polskiego miało by to być

Opublikowano (edytowane)

Valtra 214 versu smart touch

Szkrzynia 50km/h miękka oś amortyzacja kabiny przedni tuz i wom 4 pary hydrauliki tył i jedna para hydrauliki przód nawigacja RTK do 2 cm wzmacniany podnośnik obciążniki w tylne koła 4×80kg oświetlenie premium led dwa światła ostrzegawsze audio premium z głośnikiem niskotonowym przednia wycieraczka 270° a także boczna i tylna

Cena na realizację w przyszłym roku 527 tyś netto 

Cena ciągnika z placu w tym samym wyposarzeniu 495 tyś netto do drobnej negocjacji

Edytowane przez HubertJ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v