Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

on już jutro pójdzie

Działa Wam normalnie olx??

Daję sobie margines czasowy , żebym się nie pomylił😁

8 minut temu, wojtal24 napisał:

to ja sie targuje bo za 1.75ha chce dac 75tys i do tego jeszcze jest taka dzialka posieliskowa 11arow ale wlasciciel nie hce jej dolozyc woj. mazowieckie ziemia 3b 4a i przyszkosciowo obok na sprzedanie 2.9ha

Do tej pory najwięcej po 50 płaciłem, ale tu tylko opcja z placem i budynkami

20210103_153640.jpg

20210103_153913.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Daję sobie margines czasowy , żebym się nie pomylił😁

Do tej pory najwięcej po 50 płaciłem, ale tu tylko opcja z placem i budynkami

20210103_153640.jpg

20210103_153913.jpg

już oczyma wyobraźni widzę te białe łby wyglądające przez wrota w kierunku pastwiska

• Haha 3
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ile ja bym dał zeby gdzieś koło mnie taka stodole kupić w rozsądnych pieniądzach

21 minut temu, wojtal24 napisał:

tez mialem sluzbowe szlo ostro

Sporting służbowy??? Czy van 1,1???

van 1.1 ale on byl jeszcze lzejszy od sportinga i jeszcze lepiej sie zbieral

a po co Ci taka stodola mam taka pusta moge Ci wynajac albo wejsc w spolke

nawet moja jest wieksza bo ma 3 przejazdy robimy taka mala fabryke przyczep?

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

van 1.1 ale on byl jeszcze lzejszy od sportinga i jeszcze lepiej sie zbieral

a po co Ci taka stodola mam taka pusta moge Ci wynajac albo wejsc w spolke

Sporting miał krótszą skrzynie, i zbierał sie najlepiej

A twoja stodoła za daleko ode mnie

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ile ja bym dał zeby gdzieś koło mnie taka stodole kupić w rozsądnych pieniądzach

2 minuty temu, soltys48 napisał:

już oczyma wyobraźni widzę te białe łby wyglądające przez wrota w kierunku pastwiska

Panowie zapraszam. Chętnie wydzierżawię lub odsprzedam 😁

Zburzyć szkoda, a 25 arów koszty nabiło i kolejne generować będzie.

@bratrolnika tu wzdłuż granicy jest ze 40mb garaży. Tylko niskie . Jeden był wyższy na bizona.

Opublikowano (edytowane)

@Agrest

To twoja działeczka? Powiesz coś o niej więcej bo rozglądam się za czymś takim. Mazowieckie może,ile od Warszawy jak tak.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Co by rozkręcił to by rozkręcił, ale same koszta dojazdu zniechęcają

No i kiedy znaleźć czas na te dojazdy. Jechać godzinę w jedną stronę żeby godzinę popracować???

4 minuty temu, akooo napisał:

@Agrest

To twoja działeczka? Powiesz coś o niej więcej bo rozglądam się za czymś takim. Mazowieckie może,ile od Warszawy jak tak.

@Agrest widzisz, już kupiec jest, jeszcze zarobisz.

@akooo A Ty pisałeś ze masz już coś takiego, wysiudali Cię czy jak???

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnikaMam mam coś takiego z domem ale daleko od Warszawy,tamto zostawię sobie  i będę wpadał ze dwa razy w miesiącu a poza tym to ojcowizna. Ale szukam coś w mazowieckim aby się osiedlić tak na stałe,jakiś ogród założyć czy coś.Bo robote tutaj mam a tam takiej roboty nie dostanę raczej,ciężko jest o pracę.

Cytat

@akooo A Ty pisałeś ze masz już coś takiego, wysiudali Cię czy jak???

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

160km od Wawy 

Daleko panie.Helikopter musiałbym kupić :)

Opublikowano

Mi już starczy. I jak się odnaleźć na takim kawałku?😁

Na olx znajdziesz helikopter. Wylądować jest gdzie.

Opublikowano

Nie, tym zrobisz rządki i je obsypiesz ale nie uprawisz, co najwyżej ziemię w międzyrzędziach spulchnisz.

Opublikowano

a ile km od warszawy szukasz ?

bratrolnika napisał:

5 minut temu, Agrest napisał:

Mi już starczy

Jakbym Cię nie znał to może i bym uwierzył

starczy mu na 1 kwartal 2021😁😁😁😉

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

starczy mu na 1 kwartal 2021😁😁😁😉

z kupowaniem doszedł do niemieckiej granicy i dalej Angela nie chce się zgodzić ??

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

50km max. Teraz tak szukam samej działki ale myślę że siedlisko też dobre by było z możliwością budowy domu jakby była jakaś ruina. U mnie codziennie inny plan.  Tylko nie wiem czy opłaca się bardziej remontować dom czy budować od zera,bo też nie mam takiej kasy aby wydać od razu więc sama działka mnie ratuje też. Zresztą wszystko od ceny zależy. A co masz coś?

Opublikowano
8 minut temu, akooo napisał:

https://www.olx.pl/oferta/obsypnik-do-ziemniakow-do-ogrodu-opielacz-radelka-dostawa-CID628-IDHRvnh.html#cce2be40ec

Czy taka maszynka na areał ok 1 ha ogrodu mogłaby zastąpić standardowy kultywator? Bo zakładam sobie ogród i chce kupić kultywator ale jakbym kupił takie coś to miałbym i pielnik i obsypnik. Zda to egzamin aby po orce tym ziemie potraktować zamiast kultywatora?

a idź w pidu z tym , mam takie i ani razu nie uzyłem bo sie o nie boję

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v