Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tylko moje domysły, ale często szmerglowi komentowanie widzę wyłączał😉

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

o Twoje i Ryśka serducho sie pafnucy martwi ...

podobno zastawiony w stodole sianem 🤓🙈🙊

daj spokój pług złom porozkręcany każdy lemiesz inny 😁🤪

tutaj wszystkie ładne 😁😜

ja mam 5m agregat do ''f''

Chłopie co Ty za insynuacje tu siejesz🤦‍♂️, mnie nie interesują zachodnie , może by mnie ruszyło jakby kupił 934 de lux 🤪

Opublikowano (edytowane)

co do lemieszy to...

IMG_20210203_152811.jpg

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
Ursus932 napisał:

o Twoje i Ryśka serducho sie pafnucy martwi ...

podobno zastawiony w stodole sianem 🤓🙈🙊

tutaj wszystkie ładne 😁😜

ja mam 5m agregat do ''f''

Chłopie co Ty za insynuacje tu siejesz🤦‍♂️, mnie nie interesują zachodnie , może by mnie ruszyło jakby kupił 934 de lux 🤪

włącz sobie strokera jak lepi te dziadostwo co to nakupił zamiast zachoda to będziesz wniebowzięty 😃

Opublikowano

Sławek mi sie przypomniało. kosiarkę masz polskiej firmy?

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Pokaż pług

a mowy ni ma!

Opublikowano

jak samasz się spisuje? kurna znajomy ma kupować i szuka podpowiedzi jakiej firmy nową brać. dyskową znaczy.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

3 minuty temu, pafnucy napisał:

Sławek mi sie przypomniało. kosiarkę masz polskiej firmy?

a mowy ni ma!

Pokaż bo wlezę na krzesło

Screenshot_20210203-151752.jpg

..upe potłuczesz i wstyd będzie 😛 a ja widział w realu 😜

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

o kuźwa!! 🙆‍♂️

Akpila starego kupiłem. czh 350. nie mam zdjęcia. poważnie, jutro specjalnie dla Ciebie zrobię.

POWSTRZYMAJ SIĘ !!! 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Rysiek, musisz linę mocną mieć bo Ty chyba słusznych rozmiarów... Jak słaba będzie to tylko się potłuczesz...

Opublikowano
13 minut temu, Uziu92 napisał:

włącz sobie strokera jak lepi te dziadostwo co to nakupił zamiast zachoda to będziesz wniebowzięty 😃

Oglądałem ze trzy jego  filmy ,i co się tak podniecasz ,kupił do remontu to robi całego , chociaż części dostępne od ręki a nie jak do fersuna nie było wcale 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

samasz to bębnowa 😀 lely dyskowa 😉

a oki. cza poczytać i mu pomóc.

Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

o kuźwa!! 🙆‍♂️

Akpila starego kupiłem. czh 350. nie mam zdjęcia. poważnie, jutro specjalnie dla Ciebie zrobię.

POWSTRZYMAJ SIĘ !!! 

Tyle to dam radę wytrzymać.

Opublikowano
Ursus932 napisał:

13 minut temu, Uziu92 napisał:

Oglądałem ze trzy jego  filmy ,i co się tak podniecasz ,kupił do remontu to robi całego , chociaż części dostępne od ręki a nie jak do fersuna nie było wcale 🤦‍♂️

Ty się tymi ursusami jarasz jak szczerbaty sucharami, mi to one jak i inne zlomostwo lata koło ptaka .

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Ursus932 napisał:

Do jakiego nie ma w cale?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v