Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał:

Model?

PAFNUCY? Model?

Eee, raczej celebryta🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Baks00 napisał:

Ile chcesz wydac max?

Max 60

Opublikowano
22 minuty temu, KlimekPL napisał:

U mnie stawki zaczynają się od 15zł za sipmę, 16zł za claasa varianta, 20zł za lely ale 130cm zamiast 120cm.

czekaj gdzie mieszkasz, za 15 zł, to ja kupuje prasę do ihc i jade w twoje okolice, za 15 pasówką, porządne bale jak z leyly i to w rozmiarze do wyboru do koloru 

Opublikowano
46 minut temu, migacz napisał:

U mnie w żniwa z owsa po sipmie płacili za samą słomę po 18 plus belowanie a za cały komplet spod dachu teraz to by trzeba koło 25 wziąć. A siano nie wiecie po ile chodzi bo mam na zbyciu ale jak tanie to niech leży i czeka za cena.

Drogo 🙆‍♂️ ,u mnie z pokosa  belki 120 , 6-8 zł 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Serwery agrofoto nie są jeszcze na to gotowe, na taki boom komentarzy

po prostu nie mam odpowiedniej fotki. B|

Opublikowano

Jest klient za 25, z tego co wiem to trzyma niedaleko norki i potrzebuje suchej słomy i chce przyjechać obejrzeć. Żona gafę palneła bo ona ogłoszenie dodała i się do niej odezwał i od razu z taką ceną wyskoczyła. Najwyżej powiem mu że nie wiedziała sama i że chce 30😀no chyba że wg Was 25 to uczciwa cena? Ja nawet nie wiem za ile belują u mnie w okolicy. 

Opublikowano
27 minut temu, Belaruss820 napisał:

U mnie większość pasowkami beluje. Ten znajomy ma sipme ale 150 bele i ładnie zbite. A u mnie nie ma się co dziwić jak chyba ostatnia sipma czerwona 120 w okolicy podpięta do c-4011.

Wolno jechać to i po sipmie belka nie taka ostatnia

Opublikowano
4 godziny temu, igor10246 napisał:

przyczepa z010 mirosławiec, ta na górnym zaczepie, a to się jeszcze nie zaczęło robić, stoi trochę porozbierana, ale mam trochę części, chętnie się pozbędę za cenę złomu 

ruskie opony, jeszcze z zapasów, nie nie i jeszcze raz nie, na rozrzutniku ruskim woziłem u znajomego kukurydzę, strzeliła opona to założyli mi 2 ruskie, ( z jednej strony) jedna wytrzymała 50 km ( po dziurach co prawda ale tylko tyle) 2ga 70, założyli 2 używane mitasy bądź co bądź łyse ( tamte nówki z magazynów) i przejechałem na nich jeszcze 200 km po tych samych dziurach i dały radę bez problemu, i do końca sezonu zjeździły, 

szukać warto, ale jak jest to trzeba jechać, bo po perełkę to do salonu a i tam czasem można się nadziać na minę 

Jaki to ma podbierak? 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, soltys48 napisał:

za mniej niż  15 od kulki nawet nie wyjeżdżam, trzeba sie szanować

Za więcej niż 12 od kulki, nawet bym Ciebie nie fatygował żebyś wyjeżdżał, też głupi nie jestem.   :) A przynajmniej nie dałbym Ci satysfakcji żebyś pomyślał że jestem głupi, płacąc Ci taką kasę.   :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Wolno jechać to i po sipmie belka nie taka ostatnia

Pierwszy raz jak belowalem siano to bele mi ładne wyszły, słomę teść męczy,siadłem w tym roku to za nic nie chciało iść bo ciągle zapychalo podbieracz 😀

Opublikowano

było wałek włączyć. :ph34r:

1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Pierwszy raz jak belowalem siano to bele mi ładne wyszły, słomę teść męczy,siadłem w tym roku to za nic nie chciało iść bo ciągle zapychalo podbieracz 😀

Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Od żony czy klienta?😀

Od klienta

6 minut temu, soltys48 napisał:

to czemu jeszcze w moim tel nie ma zdjęcia?

Też nie dostałem, a numer ma. Widać my słabe kolegi, Partyzantowi to pewnie nie tylko zdjęcie wysłał ale i dał się przejechać nawet

Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

za mniej niż  15 od kulki nawet nie wyjeżdżam, trzeba sie szanować

to u mnie w okolicy byś nie zarobił, właśnie, u was są usługi wałowania, i po ile biorą, od ha czy od godziny ? 

5 minut temu, Ursus932 napisał:

Drogo 🙆‍♂️ ,u mnie z pokosa  belki 120 , 6-8 zł 

jak kupujący sam sobie zbierze to cena do przełknięcia, tym bardziej jak brak sieczkarni w kombajnie 

3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Jest klient za 25, z tego co wiem to trzyma niedaleko norki i potrzebuje suchej słomy i chce przyjechać obejrzeć. Żona gafę palneła bo ona ogłoszenie dodała i się do niej odezwał i od razu z taką ceną wyskoczyła. Najwyżej powiem mu że nie wiedziała sama i że chce 30😀no chyba że wg Was 25 to uczciwa cena? Ja nawet nie wiem za ile belują u mnie w okolicy. 

25 to takie minimum, wiesz, lepszy konkretny klient, zawsze możesz się z nim dogadać na regularne dostarczanie słomy, wszystko zależy czy z tych będzie zadowolony 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jaki to ma podbierak? 

dokładnie taka, jak potrzebujesz coś to pisz https://imged.pl/przyczepa-samozbierajaca-t010-1-4390132.html

Opublikowano
Przed chwilą, igor10246 napisał:

to u mnie w okolicy byś nie zarobił, właśnie, u was są usługi wałowania, i po ile biorą, od ha czy od godziny ? 

Trudno, nie zarobiłbym ale takze maszyny nie zużywał....

w 20' w wielu miejscach jeździłęm tam gdzie jeździła lely

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v