Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

te obejścia da się zauważyć czy raczej nie? mam znajomego co jest obcykany w mf. nie jestem konkretnie napalony na mf bo patrzymy jeszcze za starszą serią mf, jd i renówką. Ceres jest fajny bo stosunkowo młody traktor a mechaniczny 

Opublikowano

Przycinał ktoś kartę micro SIM do Nano SIM?

Wydrukowałem już szablon ale jakoś mam obawy żeby nie spierdaczyć.

Salony pozamykane i w razie W będzie armagedon

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Przycinałem, bez szablonu, "na łoko" 

Musisz czy plastik wyciąć na około i jeszcze trochę tego metalowego przyciąć

Opublikowano

Nie no, jak metalowe przytnę to układ scalony szlag chyba trafi?

10 minut temu, slawek74 napisał:

ja zamawiał online i przyslali jak zmienialem fona

U operatora?

Niby jest instrukcja na mój Orange ale jakoś nie po drodze mi z nowoczesnością

Opublikowano
30 minut temu, Agrest napisał:

Salony pozamykane i w razie W będzie armagedon

Ja dwie przycinałem, jedna działa od ponad 2 lat, a druga niestety padła i musiałem wymieniać. Obydwie przycinane wg szablonu, co się stało z tą drugą nie mam pojęcia, lepiej wcześniej kontakty z sim zapisać na tel.

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Nie no, jak metalowe przytnę to układ scalony szlag chyba trafi?

U operatora?

Niby jest instrukcja na mój Orange ale jakoś nie po drodze mi z nowoczesnością

Zmieniłeś telefon że chcesz przycinać kartę

Opublikowano

Kupiłem nowy bo stary pierdolca dostaje. Choć coś mi się wydaje że to system po aktualizacjach zwariował.

Zrobiłem mu reset i możliwość wykonywania połączeń wróciła, ale po dwóch dniach  znowu coś oddalił. Teraz wszystko ok. Ale przy czyszczeniu uszkodziłem mikrofon i druga strona ma problem ze słyszalnością.

Opublikowano

Ten ma 3,5 roku.

Był xcover4, kupiłem xcover5. Tylko jeszcze żadne etui ochronne niedostępne na rynku 

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego porównujesz mnie z Obajtkiem?

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ten ma 3,5 roku.

Był xcover4, kupiłem xcover5. Tylko jeszcze żadne etui ochronne niedostępne na rynku 

Po co Ci etui ochronne do Xcover? I tak wcześniej szlak trafi system niż obudowę, tak jak w poprzednim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v